Leeuwendaal Logo
TU Delft
TU Delft zoekt een:

Secretaris/manager a.i.

Voor de TU Delft Reactor Instituut (TUDRI) zoeken we een per direct een secretaris/manager a.i. voor 3 tot 4 dagen per week voor een periode van tenminste 4 tot 6 maanden. 

De organisatie

De wetenschappelijke afdeling Radiation Science & Technology (RST) en het Reactor Instituut Delft (RID), beiden onderdeel van de faculteit Technische Natuurwetenschappen, vormen tezamen het TU Delft Reactor Instituut.

De afdeling RST heeft een unieke expertise in het gebruik van ioniserende straling zoals positronen en neutronen voor onderzoek en onderwijs.

Het RID is het Nederlandse kenniscentrum voor aan straling gerelateerd onderzoek en onderwijs. Het beheert de Hogere Onderwijs Reactor, een nucleaire reactor (2.3 MW) uitgerust met geavanceerde beam-line instrumenten, bestralingsfaciliteiten en aan straling gerelateerde onderzoeksinstrumenten. In nauwe samenwerking met de afdeling RST faciliteert het RID onderzoekers en gebruikers van binnen en buiten de universiteit.

Het TU-Delft Reactor Instituut verzorgt onderwijs aan studenten op het gebied van natuurkunde, scheikunde en biomedische wetenschappen, en professionals. Binnen het TU Delft Reactor Instituut zijn 200 fte werkzaam.

De opgave

Als interim secretaris/manager van het TU Delft Reactor Institute werk je in een dynamische, internationale onderzoeks-en onderwijsomgeving gecombineerd met een grootschalige nucleaire infrastructuur. Het instituut kent een tweeledige organisatiestructuur, waarbij de afdelingsvoorzitter optreedt als hoofd van de wetenschappelijke afdeling en de directeur RID verantwoordelijk is voor de Hogere Onderwijs Reactor.

Je bent als secretaris/manager de rechterhand van zowel de afdelingsvoorzitter als van de directeur RID, lid van het management team en dagelijks bestuur en aanspreekpunt voor beheerszaken. Primair verantwoordelijk voor onder meer:

  • De organisatie van de bedrijfsvoering, in afstemming met collega’s van HR, financiën, communicatie, huisvesting en veiligheid;
  • Zorgdragen voor coördinatie van besluitvormingsprocessen en de interne communicatie;
  • Organisatorische en inhoudelijke voorbereiding van diverse vergaderingen zoals de van het MT, DB en de faculty meeting en de coördinatie van de hieruit voortkomende acties;
  • Aansturing van het secretariaat en het projectbureau;
  • Zorgdragen voor de beschikbaarheid van managementinformatie;
  • Waar nodig treed je op als vertegenwoordiger van de afdeling in verschillende gremia en projecten binnen de faculteit en universiteit.

Profiel

Om deze tijdelijke rol goed te kunnen waarnemen zoeken we een ervaren secretaris/manager die snel zijn/haar weg vindt in een onderzoeks- en onderwijsomgeving. Iemand die pragmatisch zaken snel kan oppakken, met een goed conceptueel vermogen en een planmatige en georganiseerde werkwijze. Daarbij is het van cruciaal belang dat je makkelijk kan schakelen tussen verschillende niveaus en onderwerpen, je mensen kan verbinden en dwarsverbanden tussen verschillende onderwerpen aan weet te brengen. Verder beschik je over de volgende kennis en vaardigheden:

  • Academisch werk- en denkniveau;
  • Leidinggevende ervaring in een kennisintensieve omgeving en/of ervaring als secretaris in een relevante omgeving;
  • Uitstekende organisatie sensitieve vaardigheden, toegankelijk en samenwerkingsgericht.

Informatie

Praktische zaken:

  • Het betreft een opdracht voor 28 - 32 uur per week voor een periode van ongeveer 6 maanden. Starten zo snel mogelijk.
  •  Delft, op locatie.
  •  Deze opdracht kan worden uitgevoerd op basis van een overeenkomt van opdracht (ZZP).

Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met adviseur Interimmanagement Betty Meijer via projectbureau Interimmanagement via telefoonnummer (088) 00 868 00 of via 06-2900 4751.

Solliciteren

Om te solliciteren, klik op de solliciteerbutton en volg de stappen zoals aangegeven. Tijdens het proces wordt gevraagd om je emailadres, persoonsgegevens, cv en motivatiebrief. Wij ontvangen jouw cv graag als een Word-bestand.

Lukt het niet om je cv en motivatie via deze site te uploaden? Neem dan contact op met het projectbureau via 088-0086800.

We ontvangen jouw reactie uiterlijk donderdag 6 juni 2024 om 10.00 uur.

Een pre-employment check maakt deel uit van de procedure.

Locatie: Delft
Functieomvang: 3 - 4 dagen per week op locatie
Sluitingdatum: 06-jun.-2024
Sollicitaties gesloten

Niet gevonden wat je zocht?

Bekijk deze vergelijkbare vacactures

Open sollicitatie

Junis

Voorzitter raad van bestuur

Junis
Alphen aan den Rijn 07-05-2023
Stichting Leerplein055

Voorzitter college van bestuur

Stichting Leerplein055
Apeldoorn 16-04-2023