Leeuwendaal Logo
Een zorgorganisatie in regio Utrecht
Een zorgorganisatie in regio Utrecht zoekt een:

Senior Opleidingsadviseur a.i.

Voor een van onze opdrachtgevers, een zorgorganisatie in regio Utrecht, zijn wij op zoek naar een interim opleidingsadviseur

De opgave

De opleidingsadviseur is verantwoordelijk voor het ontwerpen, opzetten, implementeren en evalueren van diverse leerprogramma’s met als doel het bevorderen van de persoonlijke en professionele ontwikkeling van medewerkers. Je gaat in de lead voor meerdere lopende projecten en zorgt tevens voor het uniformeren van deze programma’s. Je geeft gevraagd en ongevraagd advies over het te voeren opleidingsbeleid en je werkt nauw samen met de andere opleidingsadviseurs, support medewerkers, de HR business partners en de zorgmanagers. 

Profiel

Je bent een inhoudelijk sterke en ervaren opleidingsadviseur met ervaring in de zorg. Je bent nieuwsgierig en kritisch, alsook betrokken en verbindend. Je bent een inspirerende en resultaatgerichte professional die projectmatig en zelfstandig kan opereren in een dynamische omgeving. Je hebt affiniteit met het ontwikkelen van leer- en ontwikkelbeleid. Tot slot ben je op de hoogte van de laatste trends op het gebied van leren en ontwikkelen. 

Functie-eisen

Belangrijkste vereisten

  • Minimaal afgeronde hbo opleiding;
  • Aantoonbare ervaring als opleidingsadviseur of HRD adviseur;
  • Zorgervaring is een must;
  • Vakinhoudelijk sterk en in staat zelfstandig projecten te draaien;
  • Persoonlijke kenmerken: verbindend, betrokken, kritisch, nieuwsgierig en gericht op samenwerking en de onderlinge relatie.
  • Ben je direct beschikbaar en voldoe je aan bovengenoemde eisen? Reageren kan tot woensdag 6 maart 12.00 uur. 

Informatie

  • Het betreft een opdracht voor min. 32 uur per week voor een periode van 6 maanden;
  • Hybride werken is mogelijk, bij aanvang is frequente aanwezigheid gewenst (op locatie in regio Utrecht);
  • Deze opdracht wordt uitgevoerd op basis van een overeenkomst van opdracht (ZZP).

Solliciteren

Om te solliciteren, klik op de solliciteerbutton en volg de stappen zoals aangegeven. Tijdens het proces wordt gevraagd om je emailadres, persoonsgegevens, cv en motivatiebrief. Wij ontvangen jouw cv graag als een Word-bestand.

Lukt het niet om je cv en motivatie via deze site te uploaden? Neem dan contact op met het projectbureau via 088-0086800.

We ontvangen jouw reactie uiterlijk woensdag 6 maart 12.00 uur. Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met adviseur Interimmanagement Quirine Damen via projectbureau Interimmanagement via telefoonnummer (088) 00 868 00. 

Locatie: Utrecht
Functieomvang: 32 uur per week
Sluitingdatum: 06-mrt.-2024
Sollicitaties gesloten

Niet gevonden wat je zocht?

Bekijk deze vergelijkbare vacactures

Open sollicitatie

Junis

Voorzitter raad van bestuur

Junis
Alphen aan den Rijn 07-05-2023
Stichting Leerplein055

Voorzitter college van bestuur

Stichting Leerplein055
Apeldoorn 16-04-2023