Leeuwendaal Logo
Santé Partners
Santé Partners zoekt een:

Regiodirecteur

Leeuwendaal zoekt voor Santé Partners een regiodirecteur Rivierenland

De organisatie

Santé Partners is gevormd vanuit STMR en Vitras die in 2018 hun krachten hebben gebundeld in; Santé Partners. Eén sterke organisatie, één merk, één uitstraling en één manier van werken die haar kenmerkt. In alle gemeenten werkt Santé Partners nauw samen met onder andere huisartsen, fysiotherapeuten, apotheken, gezondheidscentra, welzijnsorganisaties, GGZ, GGD, onderwijsinstellingen, zorgorganisaties, verzorgings- en verpleeghuizen en ziekenhuizen. Santé Partners is actief in de regio’s: Arnhem e.o., Bommelerwaard, Gelderse Vallei, Rivierenland en Zuid Oost Utrecht, Utrecht Lekstroom met meer dan 35 gemeenten. 

Santé Partners is dé samenwerkingspartner in zorg, wonen, welzijn en diensten, dichtbij en in de lokale omgeving van de cliënt. Dit is niet alleen de ambitie, dit wordt daadwerkelijk zo ervaren door inwoners, familie, ketenpartners en financiers. Met belevingsgerichte zorg en ondersteuning in de eigen leefomgeving activeert Santé Partners de kracht van mensen en draagt zij bij aan hun welbevinden en vitaliteit. In de zorg- en hulpverlening ligt het accent op de mens zelf en haar mogelijkheden; niet op de ziekte, problemen of beperkingen. Je gezond voelen omvat immers veel meer dan ziek zijn of geen lichamelijke of geestelijke klachten hebben. Het gaat erom een goede balans te vinden tussen de dingen die plezier en energie geven. Dit maakt het leven leuk(er) en aangenaam. Zelf regie houden over het eigen leven, gezondheid en kwaliteit van leven spelen daarbij een belangrijke rol.

De opgave

De organisatie kent een matrix structuur, waarbij de regiodirecteur verantwoordelijk is voor de regio Rivierenland en daarnaast verantwoordelijk is voor de organisatiebrede bedrijfsvoerende aspecten van het vakgebied Wonen en Behandelen voor de gehele organisatie. Als vakdirecteur sta je naast de vakgroepvoorzitter die inhoudelijk verantwoordelijk is voor het vakgebied.

Als regio- & vakdirecteur maak je vanuit de ingezette strategische koers de vertaalslag naar de regio en het vakgebied Wonen en Behandelen en draagt zorg voor een heldere visie en een uitvoerbaar beleid. Je faciliteert de gebiedsmanagers en de vakgroep leden bij hun expertise, geeft richting en ondersteunt hen waar nodig.

Als regiodirecteur bij Santé Partners krijg je de integrale verantwoordelijkheid over regio Rivierenland, de grootste regio. Hierin zijn alle vormen van dienstverlening die Santé Partners biedt vertegenwoordigd. In de regio bevinden zich vijf locaties wonen met zorg, consultatiebureaus, maatschappelijk werk en begeleiding thuis en wijkzorg. Dit laatste onderdeel is het grootst in deze regio. Je stuurt in de rol van regiodirecteur direct 10 gebiedsmanagers aan (2 managers sociaal domein, 3 locatiemanagers en 5 managers voor de wijkzorg), en indirect 435 fte. Met hen samen vorm je het regio-MT Rivierenland.

Je bent verantwoordelijk voor het leidinggeven aan een organisatieonderdeel van waaruit zorg, dienstverlening of ondersteuning geleverd wordt. Je bent ondersteunend en optimaal faciliterend aan de eenheid en bewaakt de kwaliteit van de te leveren zorg, dienstverlening of ondersteuning en bent gericht op de lange termijn. Daarnaast draag je bij aan de ontwikkeling van het strategisch beleid en vertaalt dit naar tactisch beleid voor de eigen eenheid of het eigen vakgebied en zorgt voor implementatie. Je hebt invloed op de koers, positie en het strategisch concernbeleid van de organisatie als lid van het managementteam en bouwt een netwerk op van relevante contacten in de externe omgeving en onderhoudt dit.

Profiel

  • Vanuit strategische beleidslijnen weet je uitstekend de vertaalslag te maken voor de regio en je stimuleert de onderlinge samenwerking.
  • Samen met het directieteam (het MT) neem je initiatief in het ontwikkelen en implementeren van tactisch beleid. Samen met het directieteam, de professionele raad en de RvB ontwikkel je het strategisch beleid.
  • Als integraal verantwoordelijke voor de regio Rivierenland ben je aanspreekpunt voor de organisatorische, personele, budgettaire en inhoudelijke uitdagingen die de regio betreffen.
  • Je toont zichtbare betrokkenheid bij de visie van Santé Partners, de regio en de vakgroep, waarbij de verbinding gezocht wordt met collega´s vanuit andere regio’s en vakgebieden.
  • Op proactieve wijze leg je contact zowel intern als en extern en je weet dit contact actief te onderhouden en uit te bouwen.
  • Je draagt de vastgestelde kernwaarden en cultuurafspraken actief uit.
  • Je weet prioriteiten en structuur aan te brengen en bewaakt de voortgang.
  • Je draagt actief bij aan een positief werkklimaat door het geven van ruimte, vertrouwen en duidelijke kaders met als doel een gezonde werksfeer en tevreden medewerkers.
  • Je bent benaderbaar, denkt mee maar tegelijk ben je ook duidelijk, transparant en koersvast.
  • Je weet de organisatiedoelen te verbinden aan de ontwikkelingen in je regio.
  • Je bent volhardend en zet besluiten om in heldere taken en processen.
  • Je kunt relativeren en loslaten en beschikt over een goed gevoel voor humor.

Verder voldoet de regiodirecteur aan de volgende belangrijke profieleisen:

  • Je beschikt over academisch werk- en denkniveau en bent een ervaren leidinggevende op strategisch/ tactisch niveau in een organisatie.
  • Je bent bekend met de zorgsector en je hebt affiniteit met en kennis van de langdurige zorg.
  • Je hebt kennis van de ontwikkelingen in het zorgdomein en het landelijk zorgbeleid als IZA en WOZO etc..
  • Je bent bedrijfsmatig sterk en cijfermatig goed onderlegd.
  • Je bent organisatie- en omgeving sensitief in combinatie met een goed ontwikkeld gevoel voor mensen en hun specifieke belangen en drijfveren.
  • Je bent analytisch sterk en past goed in een ‘hands on’ cultuur’.

Wat biedt Santé Partners?

Het betreft een fulltime functie voor 5 dagen (36 uur) per week. In eerste instantie wordt een jaarcontract geboden, dat, bij goed bevinden van beide kanten, kan worden omgezet naar een contract voor onbepaalde tijd. De functie is ingeschaald in FWG 75, conform CAO VVT.

Informatie

Wil je meer weten over deze organisatie, de inhoud van de functie, de opgave en de profielschets, lees dan het functieprofiel dat je rechts bovenaan deze pagina kunt downloaden.

De procedure wordt begeleid door Ingrid de Boer en Elizabeth de Jong, senior adviseurs executive search. Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je met hen contact opnemen en voor vragen over de procedure met Robin de Boer, research consultant. Zij zijn bereikbaar via 088 – 00 868 00.

Solliciteren

Om te solliciteren, klik op de solliciteerbutton en volg de stappen zoals aangegeven. Tijdens het proces wordt gevraagd om je emailadres, persoonsgegevens, cv en een motivatiebrief.

We ontvangen je reactie graag uiterlijk op zondag 10 maart 2024.

Locatie: Tiel
Functieomvang: Fulltime
Sluitingdatum: 10-mrt.-2024
Sollicitaties gesloten

Niet gevonden wat je zocht?

Bekijk deze vergelijkbare vacactures

Open sollicitatie

Junis

Voorzitter raad van bestuur

Junis
Alphen aan den Rijn 07-05-2023
Stichting Leerplein055

Voorzitter college van bestuur

Stichting Leerplein055
Apeldoorn 16-04-2023