Leeuwendaal Logo
Certe
Certe zoekt een:

Manager Financiën & Control

Leeuwendaal zoekt voor Certe een coachende en verbindende manager financiën & control

De organisatie

Als het om medische diagnostiek en advies gaat, is zekerheid van het allergrootste belang. Voor die zekerheid staat Certe garant. Certe is een organisatie voor integrale medische diagnostiek en advies voor de eerste- en tweedelijns gezondheidszorg. Ze levert hoogstaande (integrale) medische diagnostiek en advies in de volle breedte. Met ruim 1400 medewerkers is Certe één van de grotere werkgevers in de gezondheidszorg in Noord-Nederland. Samen met deze professionals zet Certe in op het veilig delen van diagnostische gegevens tussen behandelend artsen. Zo wordt dubbeldiagnostiek voorkomen, het zorgproces versneld en waarde toegevoegd aan integrale patiëntenzorg in de regio. Daarmee levert Certe een bijdrage aan een betere en meer doelmatige gezondheidszorg in de noordelijke regio.

Certe staat, net als andere zorgorganisaties, financieel onder druk, de kosten stijgen terwijl de inkomsten dalen. Het is daarom de uitdaging om de financiële druk te verlagen en tegelijkertijd betaalbaar te blijven. Om dit te bereiken is er voor 2023 – 2024 een koers uitgezet die zich richt op passende, toegankelijke en betaalbare diagnostiek.

Opgave

In deze prachtige, brede functie ben je eindverantwoordelijk manager én concerncontroller, sparringpartner van het MT, de raad van bestuur, auditcommissie en raad van toezicht. Je zet jouw visie op financiën in, brengt strategisch advies uit, houdt overzicht met een breed financieel inzicht, signaleert kansen en zet je in om financiële scenario’s op te stellen, in samenwerking met de professionals op de afdeling. Je houdt je bezig met uitdagingen op het gebied van kostenreductie en de transitie naar één facturatiepakket.
Kortom, in deze functie komt alles op financieel gebied bij elkaar!

Profiel

We zoeken een stevige en verbindende manager met kennis van en een visie op (zorg) financiën, die mensen op alle niveaus kan inspireren, motiveren en meekrijgen. Iemand met een helicopterview, die het overzicht en de rust kan bewaren en prioriteiten kan stellen. Als leidinggevende van een team hoogopgeleide professionals is het belangrijk dat je hen vertrouwen en verantwoordelijkheid geeft. Je hebt kennis van cijfers en veranderprocessen, bent analytisch onderlegd en kunt financiële zaken op een begrijpelijke manier vertalen voor je collega Mt-leden.

Verder voldoet de manager financiën & control aan de volgende profieleisen:

  • HBO/academisch werk- en denkniveau; een bedrijfskundige achtergrond is een pré.
  • Tenminste 10 jaar leidinggevende ervaring aan hoogopgeleide professionals in een complexe, veranderende organisatie, op het gebied van financiën, bij voorkeur deels opgedaan in de zorg.
  • Affiniteit met data en business intelligence.
  • Binding met de regio Noord-Nederland strekt tot aanbeveling.

Wat biedt Certe?

Ook werken aan hoogstaande medische diagnostiek en advies voor zorg waarop honderdduizenden mensen kunnen vertrouwen? Wil je bijdragen aan het financieel gezond maken van Certe in een brede functie van manager en concerncontroller? Certe biedt jou een uitdagende functie voor 36 uur per week. De functie wordt ingeschaald, passend bij je werk- en ervaringsprofiel en conform cao-ziekenhuizen in FWG 75, zijnde minimaal €5.454,-- en maximaal €8.291, -- op basis van 36 uur per week. Voor kandidaten die momenteel hoger zijn ingeschaald behoort inschaling in FWG 80 tot de mogelijkheden.

Ben jij bereid om je met een gezonde dosis humor en vol enthousiasme, samen met je betrokken collega’s, dagelijks in te zetten voor deze dynamische, uitdagende en informele organisatie binnen het complexe zorglandschap? Dan komen we graag met je in contact!

Informatie

Wil je meer weten over deze organisatie, de inhoud van de functie, de opgave en de profielschets, lees dan het functieprofiel dat je hier kunt downloaden.
De procedure wordt begeleid door Irene Vervelde en Corinne van der Salm, senior-adviseurs executive search. Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je met hen contact opnemen en voor vragen over de procedure met Anouk Keiren, research consultant. Zij zijn bereikbaar via 088 – 00 868 00.

Solliciteren

Om te solliciteren, klik op de solliciteerbutton en volg de stappen zoals aangegeven. Tijdens het proces wordt gevraagd om je emailadres, persoonsgegevens, cv en een motivatiebrief.
We ontvangen je reactie graag uiterlijk op zondag 29 januari 2023.

Locatie: Groningen
Functieomvang: Fulltime
Sluitingdatum: 29-jan.-2023
Sollicitaties gesloten

Niet gevonden wat je zocht?

Bekijk deze vergelijkbare vacactures

Open sollicitatie

Junis

Voorzitter raad van bestuur

Junis
Alphen aan den Rijn 07-05-2023
Stichting Leerplein055

Voorzitter college van bestuur

Stichting Leerplein055
Apeldoorn 16-04-2023