Leeuwendaal Logo
B&A Groep
B&A Groep zoekt een:

Bestuurssecretaris

Leeuwendaal zoekt voor B&A een gestructureerde, kritische en verbindende duizendpoot

De organisatie en uitdagingen

B&A is een bevlogen en maatschappelijk betrokken organisatie in het sociaal domein. Het is een goed lopend bedrijf met ontwikkelpotentieel. Iedereen werkt er elke dag met bezieling en realiteitszin in, voor en met de uitdagende wijken van ons land. Of het nu gaat om mensen met schuldenproblematiek, jongeren met een hulpvraag of eenzame ouderen: in alles gaat B&A op zoek naar iemands eigen talenten om van daaruit het zelfvertrouwen te stimuleren en de ondersteuning te organiseren die iemand nodig heeft om het leven terug op de rit te krijgen. De komende tijd spelen onder andere de volgende relevante uitdagingen waar jij als bestuurssecretaris een rol in gaat spelen:

  • Vanwege het gelijktijdige vertrek van beide bestuurders ontstaat er een grotendeels nieuwe context. Met het nieuwe bestuur en het MT maak je als het ware een nieuwe start en wordt de rol van bestuurssecretaris aangepast aan deze nieuwe context.
  • Doorontwikkeling van de organisatie vraagt om versterking van besluitvorming en borging en structuur in de werkwijze. De bestuurssecretaris is daarin de drijvende kracht.
  • Er is behoefte aan verbetering van de samenwerking en verbondenheid binnen de organisatie.

Wat biedt B&A

B&A staat te trappelen om met frisse energie verder te ontwikkelen om nog meer in het sociaal domein te kunnen betekenen. Jij kunt daar als bestuurssecretaris een grote bijdrage aan leveren. Je bouwt verder aan een mooie organisatie met een laagdrempelige, informele sfeer, hands-on harde werkers mentaliteit en enthousiaste, deskundige, ondernemende, ideeënrijke en energieke collega’s. Verder biedt B&A onder andere:

  • Een arbeidsomvang van 24-32 uur per week, met een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met uitzicht op onbepaald.
  • Afhankelijk van ervaring een maximaal salaris van bruto € 5.475,- per maand bij een 40-urige werkweek, een vakantie-uitkering van 8% en een resultaatafhankelijke uitkering van 0-8%.
  • Diverse voorzieningen (o.a. laptop en telefoon) en de mogelijkheid om je werk daar te doen waar het op dat moment het beste past.
  • Aantrekkelijk secundaire arbeidsvoorwaarden.

Profiel

Jouw planmatige manier van werken en analyserend vermogen, jouw toegankelijkheid en kritische blik en jouw heldere communicatie en samenwerking zijn van harte welkom. We zoeken een bestuurssecretaris die gelijktijdig dienend en autonoom is, die goed structureert en ordent en zich toch ook flexibel weet op te stellen. Die actiegericht is, proactief meedenkt en kritisch durft te zijn. Die collega’s op een prettige manier beweegt om ook in actie te komen. Je bent daarom open, bereikbaar, verbindend, benaderbaar, nieuwsgierig en je kunt goed samenwerken. Je ontzorgt het bestuur en bent in staat om in een relatief nieuwe context jouw rol snel eigen te maken.

Verder voldoe je aan de volgende belangrijke profieleisen:

  • Ervaring als (bestuurs- of directie)secretaris of adviseur. Je bent een bewezen effectieve gesprekspartner op bestuurs- en directieniveau. Daarnaast heb je ervaring met procesverbetering en een brede inhoudelijke affiniteit en je hebt er veel plezier in om te schakelen met diverse stakeholders in een organisatie.
  • Affiniteit met het brede welzijnswerk en sociaal domein.
  • Bij voorkeur ervaring met werken op het snijvlak publiek/ privaat, beide talen begrijpen en werelden kunnen verbinden.

Informatie

Wil je meer weten over deze organisatie, de inhoud van de functie, de opgave en de profielschets, lees dan het functieprofiel dat je boven aan deze pagina kunt downloaden.
De procedure wordt begeleid door Corinne van der Salm en Irina Raimondo, senior adviseurs werving en search. Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je met hen contact opnemen en voor vragen over de procedure met Anouk Keiren, research consultant. Zij zijn bereikbaar via 088 – 00 868 00.

Solliciteren

Om te solliciteren, klik op de solliciteerbutton en volg de stappen zoals aangegeven. Tijdens het proces wordt gevraagd om je emailadres, persoonsgegevens, cv en een motivatiebrief.
We ontvangen je reactie graag uiterlijk op donderdag 10 november 2022.

Locatie: Den Haag
Functieomvang: Fulltime
Sluitingdatum: 10-nov.-2022
Sollicitaties gesloten

Niet gevonden wat je zocht?

Bekijk deze vergelijkbare vacactures

Open sollicitatie

Junis

Voorzitter raad van bestuur

Junis
Alphen aan den Rijn 07-05-2023
Stichting Leerplein055

Voorzitter college van bestuur

Stichting Leerplein055
Apeldoorn 16-04-2023