Leeuwendaal Logo
B&A Groep
B&A Groep zoekt een:

Manager Bedrijfsvoering

Leeuwendaal zoekt voor B&A een daadkrachtige, flexibele, verbindende en hands-on manager bedrijfsvoering

De organisatie en uitdagingen

B&A is een bevlogen en maatschappelijk betrokken organisatie in het sociaal domein. Het is een goed lopend bedrijf met ontwikkelpotentieel. Iedereen werkt er elke dag met bezieling en realiteitszin in, voor en met de uitdagende wijken van ons land. Of het nu gaat om mensen met schuldenproblematiek, jongeren met een hulpvraag of eenzame ouderen: in alles gaat B&A op zoek naar iemands eigen talenten om van daaruit het zelfvertrouwen te stimuleren en de ondersteuning te organiseren die iemand nodig heeft om het leven terug op de rit te krijgen. De komende tijd spelen onder andere de volgende relevante uitdagingen waar jij als manager Bedrijfsvoering een rol in gaat spelen:

  • Doorontwikkeling van een toekomstgerichte bedrijfsvoering en dienstverlening aan interne klanten en opdrachtgevers. Versterking van de basis, borging en structuur.
  • Ontwikkelingen rond onder meer digitalisering, arbeidsmarkt, nieuwe en andere (eind)klanten en klantwensen.
  • Verbetering van de samenwerking en verbondenheid binnen de ondersteunende teams onderling en met projecten in de uitvoering.

Wat biedt B&A

B&A staat te trappelen om met frisse energie verder te ontwikkelen om nog meer in het sociaal domein te kunnen betekenen. Jij kunt daar als manager Bedrijfsvoering een grote bijdrage aan leveren. Je bouwt verder aan een mooie organisatie met een laagdrempelige, informele sfeer, hands-on harde werkers mentaliteit en enthousiaste, deskundige, ondernemende, ideeënrijke en energieke collega’s. Verder biedt B&A onder andere:

  • Afhankelijk van ervaring een maximaal salaris van bruto € 7.000,- per maand bij een 40-urige werkweek, een vakantie-uitkering van 8% en een resultaatafhankelijke uitkering van 0-8%.
  • Diverse voorzieningen (o.a. laptop en telefoon) en de mogelijkheid om je werk daar te doen waar het op dat moment het beste past.
  • Aantrekkelijk secundaire arbeidsvoorwaarden.

Profiel

Jouw sensitiviteit en verbindend vermogen, jouw daadkracht, jouw balans tussen structuur en flexibiliteit, jouw organisatievermogen en jouw hands-on mentaliteit zijn van harte welkom. B&A staat te trappelen om met frisse energie verder te ontwikkelen om zo nog meer in het sociaal domein te kunnen betekenen. Je hebt brede kennis en ervaring met de verschillende onderdelen van de afdeling bedrijfsvoering, zowel op beleidsmatig, tactisch als operationeel niveau. Verder voldoe je aan de volgende belangrijke profieleisen:

  • Management ervaring op het terrein van bedrijfsvoering.
  • Visie op en ervaring met dienstverlening door ondersteunende diensten aan interne en externe klanten, met soms diverse wensen en eisen.
  • Ervaring met versterken van onderlinge samenwerking tussen verschillende ondersteunende teams.
  • Ervaring met werken op het snijvlak publiek/ privaat of ervaring in beide werelden, beide talen begrijpen en deze werelden kunnen verbinden.

Informatie

Wil je meer weten over deze organisatie, de inhoud van de functie, de opgave en de profielschets, lees dan het functieprofiel dat je boven aan deze pagina kunt downloaden.
De procedure wordt begeleid door Corinne van der Salm en Irina Raimondo, senior adviseurs werving en search. Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je met hen contact opnemen en voor vragen over de procedure met Anouk Keiren, research consultant. Zij zijn bereikbaar via 088 – 00 868 00.

Solliciteren

Om te solliciteren, klik op de solliciteerbutton en volg de stappen zoals aangegeven. Tijdens het proces wordt gevraagd om je emailadres, persoonsgegevens, cv en een motivatiebrief.
We ontvangen je reactie graag uiterlijk op donderdag 10 november 2022.

Locatie: Den Haag
Functieomvang: Fulltime
Sluitingdatum: 10-nov.-2022
Sollicitaties gesloten

Niet gevonden wat je zocht?

Bekijk deze vergelijkbare vacactures

Open sollicitatie

Junis

Voorzitter raad van bestuur

Junis
Alphen aan den Rijn 07-05-2023
Stichting Leerplein055

Voorzitter college van bestuur

Stichting Leerplein055
Apeldoorn 16-04-2023