Leeuwendaal Logo
Thebe
Thebe zoekt een:

Manager Mens & Ontwikkeling

Leeuwendaal zoekt voor Thebe een manager Mens & Ontwikkeling.

Heb je een vooruitstrevende?kijk op M&O en sluit deze aan bij de ontwikkelingen in de zorg en het werken volgens De Bedoeling? Heb je ervaring met het aansturen van zelfstandige teams met professionals, het begeleiden van veranderingen en zet je daarbij humor en relativeringsvermogen in? Lees dan verder over de prachtige uitdaging bij Thebe!

De organisatie

Thebe is een grote dynamische zorgorganisatie die wijkverpleging, specialistische zorg, thuisbegeleiding en dagbesteding levert in West- en Midden-Brabant. Daarnaast bieden ze zorg en faciliteren ze welzijn in diverse woonzorgcentra in de regio. Thebe is gericht op vernieuwing en werkt al jaren aan het verbeteren van de zorg. Door op tijd in te spelen op veranderingen en transities heeft Thebe aangetoond dat de zorg ook echt anders kan.
Bij Thebe werken 4500 medewerkers en 1500 vrijwilligers in 24 woonzorgcentra, waaronder drie specialistische centra en ruim honderd wijkteams.

Thebe is een participatieve organisatie die gelooft in co-creatie, en medewerkers gelegenheid biedt om invloed uit te oefenen, continu te verbeteren, te ontwikkelen en reflecteren, om zo te kunnen groeien.

Mens & Ontwikkeling (M&O)

Door de toenemende zorgvraag en krapte in de arbeidsmarkt zijn er grote uitdagingen in het domein M&O. Thebe is een mensgerichte werkgever, waar de cliënt en zijn netwerk centraal staan en de medewerkers op de eerste plaats. Hun werkplezier is het uitgangspunt. Medewerkers zijn het hart van Thebe, zij maken De Bedoeling waar. Tevreden medewerkers zorgen voor betekenisvolle cliëntenzorg. M&O adviseert en ondersteunt medewerkers, management en de organisatie hier in.

Wat biedt Thebe?

Je bent van harte welkom in deze sympathieke, collegiale en hardwerkende organisatie met passievolle collega’s. Er zijn volop kansen en mogelijkheden voor je eigen groeipad in een cultuur van leren, samenwerken, fouten mogen maken en samen de schouders eronder zetten.
De functie is ingeschaald in FWG 75, zijnde maximaal € 8.558, -- op basis van 36 uur en wordt aangevuld met goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform de CAO VVT.

De opgave

Momenteel legt Thebe de laatste hand aan de visie op de toekomst 2030. Op 3 oktober 2022 vindt de lancering plaats om van daaruit alle medewerkers actief mee te nemen in de transitie van de komende jaren, en zo de opgave aan te kunnen. Thebe kijkt er enorm naar uit om dit samen met medewerkers op te gaan pakken.
De organisatie wil slimmer en eenduidiger werken, continu verbeteren mag minder vrijblijvend zijn. Krapte en verzuim maken een grotere instroom in het primair proces noodzakelijk. Het is van belang om vanuit M&O dichter op het primair proces aan te sluiten en teams zo veel mogelijk te ontzorgen.

Profiel

In deze uitdagende functie ben je verantwoordelijk voor het managen van het domein met circa 75 medewerkers (62 FTE). In het hart van de organisatie fungeer je als stevige sparringpartner/adviseur bij organisatiebrede M&O-vraagstukken voor de rvb en managers. Je stuurt strategische M&O-projecten aan op het vlak van ontwikkeling en innovaties ten behoeve van een toekomstbestendige organisatie. Je wordt verantwoordelijk voor thema’s als: organisatieontwikkeling en -transformatie, cultuur- en leiderschapsontwikkeling, arbeidsmarkt, binden & boeien van medewerkers en duurzame inzetbaarheid.

We zoeken een manager M&O met een autonome, open en vernieuwende persoonlijkheid. Veranderkracht, (stijl-) flexibiliteit, creativiteit, innovatie en implementatiekracht kenmerken deze manager. De manager M&O heeft natuurlijk overwicht, stelt prioriteiten, brengt focus en structuur aan, is besluitvaardig en benadert zaken out of the box, met humor en relativeringsvermogen.

Profieleisen

Als manager M&O voldoe je aan onder andere de volgende profieleisen:

  • academisch werk- en denkniveau;
  • ruime ervaring in een stevige managementfunctie in een grotere organisatie, situationeel leiding geven op strategisch/ tactisch niveau en het aansturen en meenemen van een groot domein van zelfstandige teams met professionals;
  • gewend te werken in een complexe en veranderende, dienstverlenende organisatie die decentraal georganiseerd is, bij voorkeur een combinatie van ervaring in publiek en privaat domein en met dienstverlening. Affiniteit met de zorg is een vereiste;
  • visie op hoe een M&O afdeling in deze tijd waarde toe kan voegen aan de ontwikkeling van een organisatie en het integraal management daarbinnen.
  • Informatie

Wil je meer weten over Thebe, de manager M&O, de opgave en de profielschets, lees dan het uitgebreide functieprofiel dat je bovenaan deze pagina kunt downloaden.
De procedure wordt begeleid door Irene Vervelde, adviseur executive search. Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je met haar contact opnemen en voor vragen over de procedure met Anouk Keiren, research consultant. Zij zijn bereikbaar via 088 – 00 868 00.

Solliciteren

Als je jezelf herkent in het gewenste profiel en je bent toe aan deze uitdagende rol, dan nodigen we je graag uit om te solliciteren. Klik op de sollicitatiebutton en volg de stappen zoals aangegeven. Tijdens het proces wordt gevraagd om je emailadres, persoonsgegevens, cv en een motivatiebrief.
We ontvangen je reactie graag uiterlijk op zondag 16 oktober 2022.

Locatie: Breda/Tilburg
Functieomvang: Fulltime
Sluitingdatum: 16-okt.-2022
Sollicitaties gesloten

Niet gevonden wat je zocht?

Bekijk deze vergelijkbare vacactures

Open sollicitatie

Junis

Voorzitter raad van bestuur

Junis
Alphen aan den Rijn 07-05-2023
Stichting Leerplein055

Voorzitter college van bestuur

Stichting Leerplein055
Apeldoorn 16-04-2023