Leeuwendaal Logo
Raamwerk
Raamwerk zoekt een:

Manager HR, directielid

Leeuwendaal zoekt voor Raamwerk een inspirerende en verbindende Manager HR

Uitdagende opgaven in een prachtige organisatie

Bij Raamwerk werk je letterlijk en figuurlijk midden in de zorg. Je ziet het dagelijks om je heen, de cliënten en andere bewoners en de betrokken en enthousiaste medewerkers en vrijwilligers die alles doen om goede zorg te bieden en mogelijk te maken. Als manager HR heb je daar een belangrijk aandeel in, want goede zorg voor cliënten valt of staat met goede zorg voor medewerkers. Raamwerk is gespecialiseerd in het begeleiden van cliënten (volwassenen en kinderen) met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking en een intensieve ondersteuningsvraag in combinatie met moeilijk verstaanbaar gedrag. Het werkgebied is Zuid-Holland Noord (Duin- en Bollenstreek). ‘Gewoon leven’ vormt de basis van de dienstverlening en is dé kernwaarde voor de hele organisatie.

Raamwerk is een financieel gezonde en stabiele organisatie met een positief imago in de regio. Ondanks dat speelt ook hier de arbeidsmarktproblematiek een grote rol. De post-corona tijd en de steeds complexere zorgvraagstukken vragen om versterkte en vernieuwende inzet op een aantal samenhangende HR thema’s. Met als kern een nieuwe visie op goed werkgeverschap. Daarnaast gaat gewerkt worden aan arbeidsmarktbenadering, opleiding en externe contacten, teamontwikkeling, toekomstbestedig HR-beleid, arbeidsvoorwaarden en arbobeleid. Als manager HR ben je lid van het DT, dat met frisse energie aan de slag wil met al deze ontwikkelingen. Een deskundig en gedreven team wil zich graag committeren aan een inspirerende leidinggevende.

Manager HR

Jij kunt heel veel bereiken op deze mooie plek. Je kennis en ervaring met modern HR beleid en interventies zijn van harte welkom. Je bent creatief, innovatief en nieuwsgierig naar de aanwezige kennis en ideeën van anderen. Je hebt ervaring met het initiëren en realiseren van organisatiebrede veranderingen. Je creëert rust door prioriteiten te stellen en keuzes te maken en je zorgt dat de basis op orde is. Dat alles doe je vanuit overzicht van alle interne en externe actuele en toekomstige ontwikkelingen. Als leidinggevende ben je open, toegankelijk, faciliterend en motiverend. Je hebt ervaring met het zien en benutten van de talenten van teamleden en met het realiseren van meer samenhang binnen het team en van verbinding met de overige organisatie-onderdelen.

Betrokken leider voor deskundig en betrokken team

Wil jij je verbinden aan deze mooie organisatie en deze geweldige uitdaging aangaan? Zie jij innovatieve manieren om deze prachtige organisatie toekomstbestendig te maken? Heb jij ervaring met arbeidsmarktontwikkeling, organisatieontwikkeling, strategisch HR beleid? Heb je ervaring met leidinggeven aan een HR-team en affiniteit met zorg en met een relatief kleinschalige, in de regio gewortelde organisatie? Dan nodigen we je uit om het functieprofiel te lezen en contact op te nemen.

Wat biedt Raamwerk?

Als manager HR kun je bij Raamwerk veel impact maken op diverse actuele HR thema’s. Er heerst een prettige en informele werksfeer met korte communicatielijnen. Je hebt veel vrijheid en er is ruimte voor initiatief. Er zijn volop mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en educatie. Naast aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden is het maximum salaris afhankelijk van jouw ervaring € 6.971,-- (FWG 70) of € 8.438,-- (FWG 75). Je ontvangt 8% vakantietoeslag en 8,83% eindejaarsuitkering.

Informatie

Meer over deze organisatie, de inhoud van de functie, de opgaven en de profielschets, lees je in het functieprofiel dat je boven aan deze pagina kunt downloaden.
De procedure wordt begeleid door Corinne van der Salm, senior adviseur werving en search. Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je met haar contact opnemen en voor vragen over de procedure met Anouk Keiren, research consultant. Zij zijn bereikbaar via 088 – 00 868 00.

Solliciteren

Om te solliciteren, klik je op de solliciteerbutton en volg de stappen zoals aangegeven. Tijdens het proces wordt gevraagd om je emailadres, persoonsgegevens, cv en een motivatiebrief. We ontvangen je reactie graag uiterlijk op zondag 30 oktober 2022.

Locatie: Noordwijkerhout
Functieomvang: Fulltime
Sluitingdatum: 30-okt.-2022
Sollicitaties gesloten

Niet gevonden wat je zocht?

Bekijk deze vergelijkbare vacactures

Open sollicitatie

Junis

Voorzitter raad van bestuur

Junis
Alphen aan den Rijn 07-05-2023
Stichting Leerplein055

Voorzitter college van bestuur

Stichting Leerplein055
Apeldoorn 16-04-2023