Leeuwendaal Logo
Arts en Zorg
Arts en Zorg zoekt een:

Medisch directeur Zorgtechnologie/ Gezond.nl

Leeuwendaal zoekt voor Arts en Zorg een medisch directeur Zorgtechnologie/ Gezond.nl

De organisatie

De afgelopen tien jaar is Arts en Zorg uitgegroeid tot de grootste eerstelijnszorg organisatie van Nederland met als doel het toegankelijk maken van goede zorg voor iedereen in Nederland. Arts en Zorg kent drie onderdelen: Gezondheidscentra en het Medisch Contact Centrum, zorg in opdracht en Online zorg/Gezond.nl. In de 22 gezondheidscentra biedt Arts en Zorg zorg die vernieuwend en toegankelijk is. Dit doen ze samen met 550 collega’s in multidisciplinaire zorgteams aan ruim 200.000 patiënten, verspreid over het hele land. Ze investeren veel energie in zorginnovaties die de patiënt en zorgverlener verder helpen.
Het onderdeel Online zorg richt zich op het ontwikkelen en implementeren van zorginnovaties en speelt in op behoeften van patiënten en de digitalisering van de zorg. Technische ontwikkelingen maken het mogelijk om patiënten steeds meer controle, inzage en regie te geven over hun zorgzaken. Dit bedrijfsonderdeel kent twee verschillende proposities. Arts en Zorg lanceert een “digital first” huisartsservice met een app, digitale kliniek en aansluiting op een landelijk dekkend netwerk van fysieke zorg. Daarnaast heeft Arts en Zorg een digitale patiëntomgeving ontwikkeld waar patiënten zelf alles rondom hun zorg gemakkelijk regelen.

De opgave

Voor de divisie Gezond.nl zoeken we een medisch directeur. Hij/zij heeft de medische eindverantwoordelijkheid en vormt samen met twee business leads de dagelijkse leiding van deze divisie. Zij rapporteren aan de directie van de Arts en Zorg Groep. Wij zoeken een ondernemende medisch directeur, tevens huisarts, die beide proposities mede verder wil ontwikkelen. Het is mogelijk om deze functie te combineren met een rol als huisarts. Als medisch directeur ben je verantwoordelijk voor de inrichting en de doorontwikkeling van het zorgproces en het kwaliteitsbeleid. De inrichting en continuïteit van de zorg zijn daarnaast een belangrijk aspect van de functie. Je neemt gevraagd en ongevraagd verantwoordelijkheid op medisch inhoudelijk en procesmatig vlak en houdt alle belangrijke interne en externe stakeholders bij elkaar.

Profiel

Bij Gezond.nl past een medisch directeur die inhoudelijk sterk is, vernieuwend denkt en hands-on is ingesteld. Je begrijpt dat bij groei en ondernemen ook risico’s horen, en je gaat die niet uit de weg, terwijl de (ruimte in) medische richtlijnen leidend blijven. Je beschikt over executiekracht, kunt in hoog tempo zaken realiseren en bent een stevige gesprekspartner. Je bent communicatief vaardig en beschikt over verschillende stijlen om stakeholders (intern en extern) te overtuigen en mee te nemen. Geeft hen daarnaast comfort dat zaken goed geregeld worden en dat afspraken nagekomen worden. Je voelt je thuis in een toonaangevend en impactvol initiatief, waar de patiënt en de toekomstige toegankelijkheid en kwaliteit van zorg voorop staan.

Verder voldoet de medisch directeur Zorgtechnologie/ Gezond.nl aan de volgende functieprofieleisen:

  • Een achtergrond als huisarts met minimaal vijf jaar werkervaring in de patiëntenzorg.
  • Drive voor zorginnovatie en echte oplossingen voor de uitdagingen van de komende decennia.
  • Vermogen om te verbinden vanuit situationeel leiderschap en vanuit diverse communicatie stijlen.
  • Gevoel bij en de vertaalslag kunnen maken van internationale beleidsnormen naar Nederlandse richtlijnen.

Wat biedt Arts en Zorg?

Arts en Zorg biedt een baan die ertoe doet en daar ben je je iedere werkdag weer van bewust. Met elkaar wordt ervoor gezorgd dat verschillende doelgroepen altijd toegang hebben tot goede huisartsenzorg. Een uitdagende baan met eigen verantwoordelijkheid in een bijzondere werkomgeving. Werk om trots op te zijn. Daarnaast biedt Arts en Zorg een individueel scholingsbudget, coaching, ondersteuning bij herregistratie en een markconform salaris.

Informatie

Wil je meer weten over deze organisatie, de inhoud van de functie, de opgave en de profielschets, lees dan het functieprofiel dat je hier kunt downloaden.
De procedure wordt begeleid door Jeannette van der Vorm, senior adviseur werving en search. Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je met haar contact opnemen en voor vragen over de procedure met Anouk Keiren, research consultant. Zij zijn bereikbaar via 088 – 00 868 00.

Solliciteren

Om te solliciteren, klik op de solliciteerbutton en volg je de stappen zoals aangegeven. Tijdens het proces wordt gevraagd om je emailadres, persoonsgegevens, cv en een motivatiebrief.
We ontvangen je reactie graag uiterlijk op zondag 4 december 2022.

Locatie: Amsterdam
Functieomvang: Fulltime
Sluitingdatum: 04-dec.-2022
Sollicitaties gesloten

Niet gevonden wat je zocht?

Bekijk deze vergelijkbare vacactures

Open sollicitatie

Junis

Voorzitter raad van bestuur

Junis
Alphen aan den Rijn 07-05-2023
Stichting Leerplein055

Voorzitter college van bestuur

Stichting Leerplein055
Apeldoorn 16-04-2023