Leeuwendaal Logo
Pento
Pento zoekt een:

Directeur

Leeuwendaal zoekt voor Pento een Directeur locaties Amersfoort, Ede en Utrecht.

De organisatie

Pento is de organisatie die er is voor iedereen met problemen op het gebied van gehoor, taal en/of spraak. Vanuit verschillende locaties in Noord-, Oost- en Midden-Nederland begeleiden, onderzoeken en adviseren de medewerkers van Pento mensen die problemen hebben op het gebied van taal-spraak en/of gehoor. Zij bieden audiologische zorg en vroegbehandeling. Pento is onafhankelijk, benadert problemen vanuit verschillende disciplines, interpreteert een hulpvraag breed en integreert diagnostiek, advisering en begeleiding. Bij Pento werken zo’n 350 mensen en de jaaromzet bedraagt circa € 24 miljoen.

Werken bij Pento betekent werken in een prettige werkomgeving waar medewerkers worden gestimuleerd en gefaciliteerd om het beste uit zichzelf te halen. Pento is een informele organisatie met betrokken en enthousiaste medewerkers die een enorme drive hebben om de cliënten zo goed mogelijk te ondersteunen. Het leveren van kwaliteit staat daarbij hoog in het vaandel.

Profiel

Voor de audiologische centra van Pento in Amersfoort, Ede en Utrecht zijn wij op zoek naar een bevlogen en zichtbare directeur die, als lid van het MT, een belangrijke bijdrage levert aan de strategische beleidsontwikkeling van Pento. Als nieuwe directeur van de vestigingen in Amersfoort, Ede en Utrecht wordt van je verwacht dat je de visie, missie en strategie van Pento actief uitdraagt en weet te vertalen naar de werkvloer. Je kunt schakelen in jouw stijl van sturen die past bij de diverse locaties. Je werkt graag met professionals, bent verbindend en brengt overzicht, stabiliteit en rust mee. Als directeur heb je een drive voor de koers, kwalitatieve zorg en dienstverlening waar Pento voor staat en werk je met elkaar aan de realisatie van de jaarplannen. Met jouw inbreng voelen medewerkers zich betrokken bij de organisatie en ontwikkelingen die er Pento breed spelen.

Voor deze veelzijdige functie zoeken wij een energieke en enthousiaste directeur met daadkracht. Iemand die verbindend en empathisch is, ervaring heeft met leidinggeven aan hoogopgeleide professionals en denkt in mogelijkheden en kansen. Je beschikt over een academische werk- en denkniveau en hebt affiniteit met de zorg. Daarnaast ben je resultaatgericht, gedreven en schakel je gemakkelijk tussen strategisch, tactisch en operationeel niveau. Je bent bedrijfsmatig ingesteld en hebt een sterk gevoel voor cijfers, waardoor je in staat bent je de complexe financiële structuur van Pento snel eigen te maken. Daarnaast heb je er geen moeite mee dat je in deze middelgrote organisatie zelf af en toe ‘met je voeten in de klei’ staat. Je bent een netwerker die zich gemakkelijk extern beweegt, kansen signaleert en omzet in concrete afspraken.

Functie-eisen

  • Academisch werk- en denkniveau en een afgeronde managementopleiding;
  • Werkervaring in een leidinggevende positie, bij voorkeur in de zorg maar in elk geval in een omgeving waar hoogopgeleide professionals werken;
  • Aantoonbare affiniteit met de dienstverlening van Pento en je kunt goed onderbouwen waarom je voor deze functie en voor Pento kiest;
  • Een goed financieel inzicht en gevoel voor structuren en systemen;
  • Gericht op het blijvend binden en boeien van onze professionals;
  • Iemand die denkt in mogelijkheden en in kansen;
  • Een zakelijke instelling, gecombineerd met een ‘warm hart’;
  • Positieve energie en een gezonde dosis humor en relativeringsvermogen.

Informatie

Wil je meer weten over deze organisatie, de inhoud van de functie, de opgave en de profielschets, lees dan het functieprofiel dat je boven aan deze pagina kunt downloaden.
De procedure wordt begeleid door Marcel ten Berge, adviseur werving en search. Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je met hem contact opnemen en voor vragen over de procedure met Robin de Boer, research consultant. Zij zijn bereikbaar via 088 – 00 868 00.

Solliciteren

Om te solliciteren, klik op de solliciteerbutton en volg de stappen zoals aangegeven. Tijdens het proces wordt gevraagd om jouw emailadres, persoonsgegevens, cv en een motivatiebrief.
We ontvangen jouw reactie graag uiterlijk op zondag 2 oktober 2022.

Locatie: Amersfoort en Utrecht
Functieomvang: Fulltime
Sluitingdatum: 30-aug.-2022
Sollicitaties gesloten

Niet gevonden wat je zocht?

Bekijk deze vergelijkbare vacactures

Open sollicitatie

Junis

Voorzitter raad van bestuur

Junis
Alphen aan den Rijn 07-05-2023
Stichting Leerplein055

Voorzitter college van bestuur

Stichting Leerplein055
Apeldoorn 16-04-2023