Leeuwendaal Logo
TSN Verzorging & Verpleging BV
TSN Verzorging & Verpleging BV zoekt een:

Manager Wijkverpleging

Leeuwendaal zoekt voor TSN verzorging en verpleging een manager Wijkverpleging.

De organisatie

TSN is aanbieder van verpleging en verzorging en staat ervoor dat ieder mens recht heeft op een zo lang mogelijk zelfstandig en waardevol leven in de vertrouwde thuisomgeving. Ze staan dichtbij haar cliënten, medewerkers en sociale partners. TSN heeft een sterke regionale focus en een stevige marktpositie in Noord-Nederland (Groningen, Twente, Drenthe en Apeldoorn). Door inhoudelijke kwaliteit, efficiënte werkwijzen en oplossingsgericht vermogen te combineren zijn ze een betrouwbare zorgaanbieder. De zorg verandert ingrijpend en dit is breed voelbaar in de samenleving. TSN innoveert en speelt in op de veranderingen, waarbij ze geloven in de blijvende (meer-) waarde van thuiszorg. Met ruim 1800 medewerkers die werkzaam zijn op drie woonzorglocaties, in 85 wijkteams en specialistische teams levert TSN professionele zorg aan cliënten en bewoners.
De organisatie is ambitieus en heeft vijf speerpunten; binding met medewerkers, integrale aanpak zorg en welzijn, juiste zorg op de juiste plek, koploper in digitalisering van de zorg en kwalitatieve groei.

De opdracht

In de functie van manager Wijkverpleging stuur je zes teamleiders aan, die ieder verantwoordelijk zijn voor ongeveer 14 teams. In totaal stuur je indirect circa 85 teams, 1500 medewerkers, aan, die zelfstandig functioneren in de wijk. Daarnaast is er één teamleider voor de backoffice, hier worden in een divers team onder andere HR-gerelateerde en facilitaire zaken georganiseerd. Het is van belang om de teams via de teamleiders te stimuleren, uit te dagen, verbinden, richting te geven en te laten groeien. Binden en boeien van medewerkers is, zeker in de huidige arbeidsmarkt zeer belangrijk.

Innovatie en digitalisering staan bij TSN hoog in het vaandel, en zijn noodzakelijk om bij te blijven in de veranderende (arbeids- en zorg-) markt. Creativiteit is belangrijk, om zo met beperkte middelen een optimaal resultaat te bereiken. Door middel van pilots zet je vernieuwing in gang en stimuleer je anderen dit ook te doen.

De manager Wijkverpleging is integraal verantwoordelijk voor de ontwikkeling en het resultaat van de wijkorganisatie. Je bent zowel verantwoordelijk voor visie- en strategieontwikkeling op lange termijn als de operationalisering hiervan in de verdere professionalisering van de bedrijfsvoering en het jaarlijks behalen van gestelde doelen. Innovatie, ontwikkeling en versterking van externe samenwerkingsverbanden, realisatie van groei, en ontwikkeling van medewerkers en organisatie zijn belangrijke thema’s. Het ontwikkelen en realiseren van toekomstbestendige zorg in kwalitatief en financieel opzicht met een medewerkersgerichte manier van organiseren staan centraal.

Wat biedt TSN verzorging en verpleging?

TSN heeft de mooie en uitdagende functie van manager Wijkverpleging vacant, waarin je sterk van toegevoegde waarde bent voor de ouderenzorg in de wijk, binnen een zeer dynamische, ambitieuze organisatie waar zorgtechnologie en ontwikkeling belangrijke drijfveren zijn. Een lerende organisatie bovendien, waar initiatief meer dan gewaardeerd wordt. TSN is een grote organisatie, onderscheidend in de regio, die midden in de maatschappij staat en je de mogelijkheden geeft om écht het verschil te maken. Tot slot kom je terecht in een open, veerkrachtige organisatie met passievolle, gedreven medewerkers.
Daarnaast kun je bij TSN rekenen op:

  • Een full time functie, 36 uur per week, met in eerste instantie een jaarcontract, dat bij wederzijds goedvinden wordt omgezet in een vast contract
  • Een bij de verantwoordelijkheid van de functie passend goed salaris, volgens de CAO VVT
  • Auto van de zaak, elektrisch rijden is een optie
  • 8% vakantiegeld
  • 8,33% eindejaarsuitkering
  • Ruime opleidingsmogelijkheden
  • Uitstekende pensioenregeling
  • Hybride werken, locatie Groningen

Profiel

Voor deze functie zijn wij op zoek naar een ervaren zorgmanager met een overstijgende blik, visie op vernieuwing én realisatie van hoogstaande kwaliteit van zorg voor ouderen. Iemand met stevige, veranderkundige ervaring, een lerende houding en intrinsieke motivatie om de wijkorganisatie beter te maken. Je bent een down to earth leidinggevende die met natuurlijk overwicht de teamleiders en medewerkers binnen wijkverpleging richting geeft. Je bent iemand die kansen ziet en deze weet te verzilveren. Je bent bedrijfskundig én mensgericht, met een sterk gevoel voor financiën. Je haalt dan ook voldoening uit het realiseren van een gezond (bedrijfs-) resultaat op strategisch, tactisch en uitvoerend niveau.

Wat vraagt TSN van je?

  • Academisch werk- en denkniveau.
  • Meerjarige zorgmanagementervaring, leidinggevende ervaring aan leidinggevenden is een pré.
  • Ervaring met het aansturen van veranderprocessen en leiderschapsontwikkeling.
  • Executiekracht met verbindend vermogen en organisatiesensitiviteit.
  • Energiek en ondernemend, ziet kansen en is gericht op ontwikkeling en innovatie van zorgverlening (zoals flexibele woonvormen) en de organisatie hiervan.
  • Vermogen tot abstractie in visie en strategie, en krijgt ook energie van een operationele focus in een ”hands-on” cultuur. Creatief in oplossingen, kan buiten de gebaande paden denken en werken.
  • Stevig, natuurlijk overwicht, inspirerend en enthousiasmerend.
  • Weet balans te vinden in het sturen op resultaat én bieden van ruimte tot groei en ontwikkeling, met een scherp oog voor de factor mens en gevoel voor de “onderstroom” in de organisatie.
  • Behoud overzicht, weet prioriteiten en grenzen te stellen.
  • Bruggenbouwer in- en extern, versterkt en ontwikkelt het netwerk en relevante samenwerkingsverbanden.
  • Authentiek, benaderbaar, oprecht nieuwsgierig naar en betrokken bij de ander.

Gelet op de samenstelling van het MT en omdat we geloven in de kracht van diversiteit, gaat bij vergelijkbare geschiktheid, de voorkeur uit naar een vrouw.

Informatie

Heb je interesse en wil je meer weten over TSN, de inhoud van de functie, de opgave of de profielschets, lees dan het uitgebreide functieprofiel dat je boven aan deze pagina kunt downloaden.
De procedure wordt begeleid door Irene Vervelde, adviseur werving en search. Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je met haar contact opnemen en voor vragen over de procedure met Ewoud Heineken, research consultant. Zij zijn bereikbaar via 088-00 868 00.

Solliciteren

Om te solliciteren, klik op de solliciteerbutton en volg de stappen zoals aangegeven. Tijdens het proces wordt gevraagd om je emailadres, persoonsgegevens, cv en een motivatiebrief.
We ontvangen je reactie graag uiterlijk op woensdag 1 juni 2022.

Locatie: Groningen
Functieomvang: Fulltime
Sluitingdatum: 11-apr.-2022
Sollicitaties gesloten

Niet gevonden wat je zocht?

Bekijk deze vergelijkbare vacactures

Open sollicitatie

Junis

Voorzitter raad van bestuur

Junis
Alphen aan den Rijn 07-05-2023
Stichting Leerplein055

Voorzitter college van bestuur

Stichting Leerplein055
Apeldoorn 16-04-2023