Leeuwendaal Logo
Arts en Zorg B.V
Arts en Zorg B.V zoekt een:

Senior HR manager

Leeuwendaal zoekt voor Arts en Zorg een senior HR manager.

De organisatie

Arts en Zorg is een innovatieve organisatie van geïntegreerde eerstelijns gezondheidscentra waarin huisartsen, fysiotherapeuten, apothekers en psychologische zorgverleners nauw met elkaar samenwerken. Sinds 2005 is Arts en Zorg als landelijk opererende zorgaanbieder uitgegroeid tot de grootste eerstelijnsorganisatie van Nederland met meer dan 1.000 medewerkers en ruim 200.000 patiënten. Arts en Zorg biedt vernieuwende, klantvriendelijke en kwalitatief goede eerstelijnszorg aan reguliere patiënten en aan bijzondere doelgroepen, waaronder arrestanten, gedetineerden en asielzoekers.
Werken bij Arts en Zorg betekent meewerken in een ambitieuze, ondernemende en toekomstgerichte omgeving waarin iedereen vanuit zijn of haar vakmanschap invulling geeft aan de purpose van het bedrijf.

De opgave

De enorme groei van de organisatie en de diversiteit binnen de verschillende entiteiten van de Arts en Zorg Groep vragen om een aanpassing in werkwijze en structuur van de stafafdelingen, waaronder de HR afdeling. De organisatie bevindt zich in een nieuwe fase, daarbij past een proactieve en businessgerichte HR afdeling die bijdraagt aan het behalen van de organisatiedoelstellingen. De drie bedrijven binnen de holding kennen elk hun eigen dynamiek, groei, en HR-gerelateerde vraagstukken. Naast deze differentiatie zijn er elementen die beter passen bij een centrale HR regie uit synergie-oogpunt en kostenbesparing. De afweging wordt steeds meer gemaakt welke (strategische) zaken meer op holding niveau belegd worden en welke bij de verschillende onderdelen. Deze fase van de organisatie vraagt om meer aandacht voor HR-strategie en beleid.
De HR afdeling bestaat uit negen medewerkers, een jong, ondernemend, flexibel en professioneel team. Er heerst een open, pragmatische en toekomstgerichte cultuur.

Profiel

Voor deze veelzijdige functie zoeken wij een ervaren HR manager die overzicht, senioriteit en structuur brengt. Je bent bij voorkeur werkzaam bij een ziekenhuis of bij een groot, innovatief, snel groeiend en complex bedrijf. Uiteraard heb je affiniteit met eerstelijns zorg. Je opereert zelfstandig en hebt een heldere visie op de rol van HR binnen een organisatie als Arts en Zorg en op hoe je HR verder vorm wilt geven, passend bij de ambities en groei van de organisatie. Speerpunten zijn zelf inrichting, self service en automatisering.

Je voelt je thuis in een vernieuwend en duurzaam initiatief, waar de patiënt en kwaliteit van zorg voorop staan. Arts en Zorg is een informele organisatie met veel energie en drive, waar medewerkers veel verantwoordelijkheid en kansen krijgen en waar out of the box denken aan de orde van de dag is. Je bent resultaatgericht, procesmatig sterk en houdt overzicht.

Voor de functie van senior HR manager is het volgende belangrijk:

  • Een relevante afgeronde academische opleiding.
  • Brede all round HR ervaring binnen een ziekenhuis of in een groot complex, dynamisch en innovatief bedrijf dat hard gegroeid is.
  • Je hebt minimaal vijf jaar leidinggevende ervaring binnen HR.
  • Je schakelt snel tussen strategie en operatie.
  • Resultaatgericht en procesmatig sterk. Je bent sterk in het aanbrengen van structuur.
  • Je bent thuis in de inzet van HR data en digitalisering.
  • Strategisch inzicht gecombineerd met implementatiekracht.
  • Je weet je goed staande te houden in een veranderende, dynamische organisatie.
  • Je bent enthousiast, kwaliteitsgericht en energiek.

Informatie

Wil je meer weten over deze organisatie, de inhoud van de functie, de opgave en de profielschets, lees dan het functieprofiel dat je bovenaan deze pagina kunt downloaden.

De procedure wordt begeleid door Jeannette van der Vorm, senior adviseur werving en search. Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je met haar contact opnemen en voor vragen over de procedure met Anneloes van Dijk, research consultant. Zij zijn bereikbaar via 088-00 868 00.

Solliciteren

Om te solliciteren, klik op de solliciteerbutton en volg de stappen zoals aangegeven. Tijdens het proces wordt gevraagd om je emailadres, persoonsgegevens, cv en een motivatiebrief.

We ontvangen je reactie graag uiterlijk op 12 april 2022.

Locatie: Utrecht
Functieomvang: Fulltime
Sluitingdatum: 28-feb.-2022
Sollicitaties gesloten

Niet gevonden wat je zocht?

Bekijk deze vergelijkbare vacactures

Open sollicitatie

Junis

Voorzitter raad van bestuur

Junis
Alphen aan den Rijn 07-05-2023
Stichting Leerplein055

Voorzitter college van bestuur

Stichting Leerplein055
Apeldoorn 16-04-2023