Leeuwendaal Logo
Radboud Universiteit Nijmegen
Radboud Universiteit Nijmegen zoekt een:

Divisiedirecteur Academic Affairs

Leeuwendaal zoekt voor de Radboud Universiteit een Divisiedirecteur Academic Affairs.

Over de Radboud Universiteit

De Radboud Universiteit draagt bij aan een gezonde, vrije wereld met gelijke kansen voor iedereen en wil zowel regionaal als internationaal van betekenis zijn. De Radboud Universiteit is een internationaal georiënteerde universiteit met sterke wortels in de regio. Het is een universiteit met een rijke historie, die midden in de samenleving staat en daarvoor van toegevoegde waarde wil zijn. De complexe uitdagingen van onze samenleving vragen om interdisciplinaire samenwerking. De Radboud Universiteit kiest nadrukkelijk voor sterke disciplines in de breedte en samenwerking tussen de disciplines. De universiteit is er voor circa 25.000 studenten en er werken om en nabij 6.000 medewerkers. De jaarbegroting ligt rond de 700 miljoen.

Radboud Services en de divisie Academic Affairs

In 2020 zijn de ondersteunende diensten van de universiteit samen gebracht in Radboud Services. Radboud Services zal zich de komende jaren doorontwikkelen in zowel organisatie als dienstverlening, werkwijzen en bedrijfscultuur. Er wordt met elkaar gewerkt aan meer integrale samenwerking en moderne dienstverlening met meerwaarde voor onderwijs, research, impact en studenten. Academic Affairs is één van de zes divisies van Radboud Services. Er werken bij Academic Affairs ruim 200 medewerkers en de jaarlijkse begroting ligt rond de 29 miljoen.

De opgave

Als Divisiedirecteur Academic Affairs beschik je over een breed en uitdagend takenpakket. Je maakt deel uit van het managementteam Radboud Services, draagt actief bij aan de (door)ontwikkeling van Radboud Services in zijn geheel en bent een belangrijke strategische sparringpartner en adviseur op het brede vlak van Academic Affairs richting diverse stakeholders waaronder het CvB, faculteiten, instituten en andere divisies. Je begrijpt de dynamiek en complexiteit van de academische wereld waarin je werkt en kunt daarin helder, efficiënt en met toegevoegde waarde opereren. Je beschikt over een interne en externe focus en onderhoud vanuit jouw werkveld (mede) contacten op regionaal, landelijk en internationaal niveau. Je geeft op professionele wijze leiding aan het managementteam van Academic Affairs en staat voor de gewenste positionering, inhoudelijke vernieuwing in dienstverlening en resultaten van de divisie.

Profiel

De Divisiedirecteur Academic Affairs voldoet aan de volgende belangrijke profieleisen:

  • Je beschikt over een academisch werk en denkniveau, blijkend uit een afgeronde academische opleiding en bent bij voorkeur gepromoveerd.
  • Ruime meerjarige ervaring in een integrale verantwoordelijke management- of directie- positie, opgedaan in een vergelijkbare complexe organisatie en bestuurlijke context. Ervaring in een organisatie gericht op hoger onderwijs en/of onderzoek is een pre.
  • Overtuigende visie op de dienstverlening van Academic Affairs, heeft kennis van relevant overheidsbeleid, de landelijke beleidsontwikkelingen en strategische thema’s.
  • Kennis en ervaring op (één of meerdere van) de gebieden; studenten, onderwijs, onderzoek en impact.
  • Ervaring met innovatie in dienstverlening, doorontwikkeling van organisatie en medewerkers.
  • Ervaring met het intern positioneren van de eigen organisatie en het onderhouden en uitbouwen van de contacten met o.m. externe samenwerkingspartners en stakeholders.

Wat biedt de Radboud Universiteit?

De Radboud Universiteit biedt je een uitdagende directiepositie in een boeiende, dynamische en academische werkomgeving. Er is de komende jaren met elkaar veel te ontwikkelen en neer te zetten binnen Radboud Services en Academic Affairs. Je kunt daar in deze positie actief aan bijdragen en zo een belangrijke rol spelen in de realisatie van de strategische ambities van de Radboud Universiteit.

Het betreft een fulltime functie (38 uur per week). Inschaling geschiedt conform de CAO Nederlandse Universiteiten, schaal 16, inschaling afhankelijk van ervaring, maximaal € 8.127,-- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband. Er is sprake van 8% vakantietoeslag en 8.3% eindejaarsuitkering.

Informatie

Wil je meer weten over deze organisatie, de inhoud van de functie, de opgave en de profielschets, lees dan het functieprofiel dat je bovenaan deze pagina kunt downloaden.

De procedure wordt begeleid door Marcel ten Berge, senior adviseur werving en search. Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je met hem contact opnemen en voor vragen over de procedure met Anneloes van Dijk, research consultant. Zij zijn bereikbaar via 088-00 868 00.

Solliciteren

Om te solliciteren, klik op de solliciteerbutton en volg de stappen zoals aangegeven. Tijdens het proces wordt gevraagd om je emailadres, persoonsgegevens, cv en een motivatiebrief.

We ontvangen jouw reactie graag uiterlijk op 16 januari 2022.

Locatie: Nijmegen
Functieomvang: Fulltime
Sluitingdatum: 08-dec.-2021
Sollicitaties gesloten

Niet gevonden wat je zocht?

Bekijk deze vergelijkbare vacactures

Open sollicitatie

Junis

Voorzitter raad van bestuur

Junis
Alphen aan den Rijn 07-05-2023
Stichting Leerplein055

Voorzitter college van bestuur

Stichting Leerplein055
Apeldoorn 16-04-2023