Leeuwendaal Logo
ROC TOP Amsterdam
ROC TOP Amsterdam zoekt een:

Directeur Campus Business

Leeuwendaal zoekt voor ROC TOP een Directeur Campus Business. Een stevige leider die visie, samenwerken, ondernemerschap en resultaatgerichtheid combineert met aandacht voor de mens.

De organisatie

ROC TOP is een van de vier mbo-instellingen in de Metropoolregio Amsterdam (MRA). ROC TOP is opgericht in 2012 en biedt uitdagend kleinschalig mbo-onderwijs aan circa 3.500 studenten, om hen daarmee voor te bereiden op de arbeidsmarkt of een vervolgstudie. In totaal werken zo’n 400 medewerkers bij de organisatie. ROC TOP onderscheidt zich door haar persoonlijke aandacht voor studenten: Bij ROC TOP staat de student écht centraal.

Campus Business

Binnen ROC TOP worden ruim vijftig verschillende opleidingen aangeboden. Om versnippering in het opleidingsaanbod tegen te gaan en ten behoeve van een heldere positionering zijn verwante opleidingen sinds 2018 geclusterd binnen vier campussen. Een campus is een locatie of een aantal locaties die vlakbij elkaar liggen waar opleidingen worden aangeboden die inhoudelijk samenhangen en een bijdrage leveren aan de toekomstige ontwikkelingen in de MRA.

De Campus Business kan worden gezien als het epicentrum voor de ondernemers, administratief belegden en verkopers met ambitie. Studenten kunnen hier de opleidingen Administratief, Financieel, Juridisch, Handel en Ondernemerschap volgen, van niveau 2 tot en met 4.

Profiel

Als Directeur Campus Business geef je leiding aan het managementteam en het Servicepunt, en ben je eindverantwoordelijk voor de Campus Business en alle operationele processen. De nieuwe Directeur Campus Business is een ervaren en stevige leidinggevende in het onderwijs, bij voorkeur het MBO-onderwijs. In de rol van Directeur Campus Business ben je extern en intern een zichtbare en gedreven leider van de campus. Je onderschrijft de visie van ROC TOP in beweging en weet de ambitie van de organisatie te vertalen naar concrete en haalbare plannen. Je bent je bewust van je voorbeeldrol en spreekt mensen aan op gemaakte afspraken. Je geeft constructieve feedback en staat open voor hetzelfde.

Verder voldoe je aan de volgende belangrijke profieleisen:

  • Academisch werk- en denkniveau.
  • Veranderkundige ervaring in een leidinggevende functie binnen een complexe organisatie.
  • Ervaring op het gebied van onderwijsinnovatie bij voorkeur binnen het beroepsonderwijs.
  • Affiniteit met en een visie op de ontwikkelingen die binnen het domein Business plaatsvinden.
  • Affiniteit en ervaring met positioneren van het onderwijs in de markt.
  • Strategisch, bedrijfskundig en procesmatig sterk.

Wat biedt ROC TOP?

Bij ROC TOP kan iedereen zichzelf zijn, zowel studenten als medewerkers. ROC TOP moedigt pionieren en leren aan. Medewerkers en managers krijgen veel vrijheid in het bedenken en uitwerken van nieuwe initiatieven, waardoor je echt het verschil kunt maken.

ROC TOP biedt een uitdagende functie voor 0,8 – 1,0 fte uitgaande van een fulltime werkweek van 36,8 uur. Het salaris is conform CAO MBO en afhankelijk van opleiding en ervaring maximaal € 6.768 bruto maand (schaal 14) op basis van een fulltime dienstverband.

Informatie

Wil je meer weten over deze organisatie, de inhoud van de functie, de opgave en de profielschets, lees dan het functieprofiel dat je bovenaan deze pagina kunt downloaden.

De procedure wordt begeleid door Erik Frieling, senior adviseur werving en search. Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je met hem contact opnemen en voor vragen over de procedure met Anneloes van Dijk, research consultant. Zij zijn bereikbaar via 088-00 868 00.

Solliciteren

Om te solliciteren, klik op de solliciteerbutton en volg de stappen zoals aangegeven. Tijdens het proces wordt gevraagd om je emailadres, persoonsgegevens, cv en een motivatiebrief.

We ontvangen jouw reactie graag uiterlijk op 9 januari 2022.

Locatie: Amsterdam
Functieomvang: Fulltime
Sluitingdatum: 08-dec.-2021
Sollicitaties gesloten

Niet gevonden wat je zocht?

Bekijk deze vergelijkbare vacactures

Open sollicitatie

Junis

Voorzitter raad van bestuur

Junis
Alphen aan den Rijn 07-05-2023
Stichting Leerplein055

Voorzitter college van bestuur

Stichting Leerplein055
Apeldoorn 16-04-2023