Leeuwendaal Logo
Stichting Amsterdamse Gezondheidscentra (SAG)
Stichting Amsterdamse Gezondheidscentra (SAG) zoekt een:

Directeur SAG Zorgontwikkeling

Leeuwendaal zoekt voor Stichting Amsterdamse Gezondheidscentra (SAG) een ondernemende, mensgerichte directeur SAG Zorgontwikkeling met een strategische en pragmatische insteek.

De organisatie

Begin 2009 is de organisatie uitgebreid met SAG Zorgontwikkeling BV. SAG Zorgontwikkeling bestaat uit 2 onderdelen: jeugdgezondheidszorg voor 0–4 jarigen en Rondom de Geboorte dat cursussen voor aanstaande jonge ouders ontwikkelt en aanbiedt. SAG Zorgontwikkeling heeft een omzet van ca. €3,1 miljoen en in totaal 38 medewerkers.

De verschillende expertises van de medewerkers binnen SAG Zorgontwikkeling bieden volop kansen om bij te dragen aan het stedelijke programma ‘een gezonde en kansrijke start’. Dit programma richt zich op het helpen van (aanstaande) ouders in kwetsbare situaties, zodat hun kinderen zo gezond mogelijk hun leven beginnen.

De opgave

De opgave kent verschillende uitdagingen, zowel in- als extern. Deze uitdagingen vragen om een ondernemende directeur die de organisatie meeneemt en versterkt. Hiervoor is een stevig fundament gelegd. Als directeur breng je continuïteit en werk je aan de ‘stip op de horizon’. Je betrekt de medewerkers bij het bedenken en verder uitwerken van ideeën en je zorgt voor een heldere lijn in positionering, in- en externe samenwerkingen, arbeidsparticipatie, financiën en communicatie.

Je zorgt dat SAG Zorgontwikkeling als relatief kleine organisatie haar unieke positie behoudt en versterkt, naast de grotere partijen waarmee zij samenwerkt: gemeente Amsterdam, Stichting OKT en de GGD. Je bent een gelijkwaardige sparringpartner in de verschillende overleggen, kunt gemakkelijk laveren tussen de belangen en draagt bij aan het bereiken van overeenstemming tussen de partijen. Daarnaast zet je SAG sterk op de kaart als innovatieve organisatie en maak je innovatie zichtbaarder en toegankelijker voor wijkbewoners en (mogelijke) samenwerkingspartners. 

Profiel

Voor deze veelzijdige functie zoeken wij een verbindende, mensgerichte én zakelijke directeur met visie op (de ontwikkelingen in) de jeugdgezondheidszorg en bedrijfskundig inzicht. Een ervaren leidinggevende, inhoudelijk sterk, die op natuurlijk wijze leidinggeeft en aan wie medewerkers zich graag binden: inspirerend, faciliterend en coachend. Iemand die nieuwsgierig is naar wat medewerkers nodig hebben, naar hen luistert en zichtbaar is. Een ondernemende directeur die gemakkelijk schakelt met opdrachtgevers, goed kan laveren in de politiek bestuurlijke context en staat voor het bedrijf en zijn medewerkers. Een stevige, communicatief sterke gesprekspartner en netwerker op alle niveaus.

Wat biedt Stichting Amsterdamse Gezondheidscentra (SAG)?

De directeur SAG Zorgontwikkeling is een dynamische functie in het hart van een organisatie in ontwikkeling, waarin je, samen met het bestuur en de deskundige medewerkers, verder kunt bouwen. In deze functie ben je ambassadeur voor SAG Zorgontwikkeling en opereer je in de interessante dynamiek en politiek van onze hoofdstad. Het betreft een uitdagende maatschappelijke functie waarbij je de gezondheid van jonge kinderen én hun ouders verbetert.

Daarnaast kun je bij SAG rekenen op:

  • Een afwisselende rol op strategisch, tactisch en operationeel niveau, met verantwoordelijkheid voor de besluitvorming, processen en projecten binnen de organisatie.
  • Een organisatie met een fris elan die de wil heeft het sámen te doen, die open staat voor nieuwe ideeën en je uitdaagt om deze te realiseren. En een organisatie waar interne en externe samenwerking steeds belangrijker wordt.
  • Een goed salaris, passend bij jouw kennis en ervaring. Deze functie wordt gewaardeerd volgens WNT-2- klasse 1 , bezoldiging maximaal € 124.000,-- bruto per jaar inclusief emolumenten, op basis van 36 uur. De aanstelling is voor 24 uur per week.

Informatie

Wil je meer weten over deze organisatie, de inhoud van de functie, de opgave en de profielschets, lees dan het functieprofiel dat je rechts bovenaan deze pagina kunt downloaden.

De procedure wordt begeleid door Irene Vervelde, senior adviseur executive search. Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je met haar contact opnemen en voor vragen over de procedure met Anouk Keiren, research consultant. Zij zijn bereikbaar via 088 – 00 868 00.

Solliciteren

Om te solliciteren, klik op de solliciteerbutton en volg de stappen zoals aangegeven. Tijdens het proces wordt gevraagd om je e-mailadres, persoonsgegevens, cv en een motivatiebrief.

We ontvangen je reactie graag uiterlijk op zondag 13 augustus 2023.

Locatie: Amsterdam
Functieomvang: Parttime
Sluitingdatum: 13-aug.-2023
Sollicitaties gesloten

Niet gevonden wat je zocht?

Bekijk deze vergelijkbare vacactures

Open sollicitatie

Junis

Voorzitter raad van bestuur

Junis
Alphen aan den Rijn 07-05-2023
Stichting Leerplein055

Voorzitter college van bestuur

Stichting Leerplein055
Apeldoorn 16-04-2023