Leeuwendaal Logo
Alfa-college
Alfa-college zoekt een:

Twee directeuren

Leeuwendaal zoekt voor het Alfa-college twee directeuren.

Werk jij vanuit vertrouwen, verbinding en ondernemerschap? Blijf je nieuwsgierig naar nieuwe vormen van leren en ontwikkeling. En weet je als geen ander wat die ontwikkelingen betekenen voor de samenleving, het bedrijfsleven, de docenten en de studenten? Dan maken we graag kennis met jou!

De organisatie

Het Alfa-college staat voor een sterk MBO door nu en in de toekomst een opleidingsaanbod te bieden dat goed aansluit op de regionale arbeidsmarkt, bijdraagt aan de toekomst van zijn studenten en (meer in algemene zin) de versterking van Noord- en Oost-Nederland. Het Alfa-college werkt vanuit duurzame regionale netwerken aan toonaangevend en toekomstgericht onderwijs. Er zijn op vele vlakken samenwerkingsvormen en initiatieven. Er werken ruim 1400 medewerkers samen aan de ontwikkeling van ruim 13.000 studenten en 1900 cursisten. Het Alfa-college streeft ernaar de persoonlijkste MBO van Nederland zijn.

De opgave

Het Alfa-college is een ambitieuze onderwijsorganisatie en ontwikkelt zich de komende jaren verder naar een onderwijsorganisatie die zich steeds meer richt op het ondersteunen van diverse doelgroepen op het gebied van een leven lang ontwikkelen en leren. De directeuren zijn voor(t)trekkers in de omslag van aanbod- naar meer vraaggericht denken en werken. Ze snappen dat andere vormen van leren en ontwikkelen nodig zijn in de toekomst en dat daar nieuwe doelgroepen bij horen. De directeuren weten hun onderwijsteams hiermee te inspireren en te faciliteren. Het leiderschap binnen het Alfa-college is in ontwikkeling. De directeuren van het Alfa-college vormen steeds meer een keten die in duo’s en gezamenlijk over de locaties heen werken.

Profiel

Wij zoeken twee directeuren die elkaar versterken, en complementair aan elkaar zijn. Ze hebben een hart voor leven lang ontwikkelen, volgen de sociale, maatschappelijke en economische ontwikkelingen op de voet en weten daar met hun teams adequaat op te reageren en te innoveren.

De nieuwe directeuren van het Alfa-college zijn toegankelijke en ervaren leidinggevenden met een passie voor (de maatschappelijke opdrachten van) het middelbaar beroepsonderwijs. Directeuren die met visie en vertrouwen daadkrachtig leiding geven.

Verder voldoen de directeuren aan (o.m.) de volgende belangrijke profieleisen:

  • Academisch werk- en denkniveau
  • Leidinggevende ervaring in grote/complexe organisaties
  • Voor één van de directeuren geldt: ervaring binnen het middelbaar of hoger beroepsonderwijs
  • Kennis van wat er speelt in zowel het beroepsonderwijs als het (regionale) bedrijfsleven
  • Ervaring in het door ontwikkelen van een professionele leergemeenschap en het begeleiden van veranderingsprocessen
  • Deskundig op het gebied van een gezonde bedrijfsvoering
  • Gericht op samenwerking. Kan zich gemakkelijk verplaatsen in studenten en medewerkers
  • Stimuleert innovaties en heeft een hart voor leren en ontwikkelen
  • Heeft bij voorkeur een netwerk in Noord- en Oost-Nederland

Wat biedt het Alfa-college?

Een inspirerende en innovatieve werkomgeving waar je met betrokken en gepassioneerde collega’s werkt aan de stevige ambities van het Alfa-college. Alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en een belangrijke bijdrage te leveren aan de toekomst van de studenten van het Alfa-college.

Een bruto maandsalaris van maximaal € 7.432,-- bij een fulltime dienstverband (schaal 15, CAO-MBO). Eindejaarsuitkering van 8,33%, vakantietoeslag van 8% en mooie secundaire arbeidsvoorwaarden (bijv. sportregeling).

Informatie

Wil je meer weten over deze organisatie, de inhoud van de functie, de opgave en de profielschets, lees dan het functieprofiel dat je bovenaan deze pagina kunt downloaden. Bekijk tevens de daar vermelde video waar meer verteld wordt over deze mooie posities bij het Alfa-college.

De procedure wordt begeleid door Jeannette van der Vorm en Marcel ten Berge, senior adviseurs werving en search. Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je met hen contact opnemen en voor vragen over de procedure met Anneloes van Dijk, research consultant. Zij zijn bereikbaar via 088-00 868 00.

Solliciteren

Om te solliciteren, klik op de solliciteerbutton en volg de stappen zoals aangegeven. Tijdens het proces wordt gevraagd om je emailadres, persoonsgegevens, cv en motivatiebrief.

We ontvangen jouw reactie graag uiterlijk op 16 januari 2022 .

Locatie: Hoogeveen en Hardenberg
Sluitingdatum: 25-nov.-2021
Sollicitaties gesloten

Niet gevonden wat je zocht?

Bekijk deze vergelijkbare vacactures

Open sollicitatie

Junis

Voorzitter raad van bestuur

Junis
Alphen aan den Rijn 07-05-2023
Stichting Leerplein055

Voorzitter college van bestuur

Stichting Leerplein055
Apeldoorn 16-04-2023