Leeuwendaal Logo
PWC
PWC zoekt een:

Manager Healthcare Consulting

Leeuwendaal zoekt voor PwC een Manager Healthcare Consulting

De organisatie

Het verschil tussen advies en partnerschap Dat is een sterke focus op de klant, gecombineerd met een ambitieuze inhoudelijke drive en een gezonde dosis lef. PwC is een innovatieve consultancypartner, die zich vanuit verschillende disciplines actief verdiept in de sectoren, organisaties en mensen waarmee haar adviseurs werken. Inhoudelijke focus staat centraal in de samenwerking om in veranderingstrajecten te kunnen vernieuwen en echt het verschil te kunnen maken. Dit doet PwC door een grote diversiteit aan mensen in onverwachte combinaties samen te brengen, en door hun verschillende perspectieven, vindingrijkheid en passie te combineren met de nieuwste technologie. Vanuit collectieve nieuwsgierigheid, expertise en energie, zorgt PwC samen met haar klanten voor slimme en innovatieve oplossingen als antwoord op huidige en toekomstige uitdagingen, waaronder specifiek in de zorgsector.

De opgave

De zorg is een dynamisch veld waarin veel verandert: continu zijn er nieuwe innovaties, nieuwe technologieën, nieuwe behandelingen en onverwachte wendingen. Dit brengt veel nieuwe ideeën, kansen en tegelijkertijd een hoop uitdagingen. De dialoog over een effectieve, toekomstbestendige inrichting van de gezondheidszorg wordt steeds verder aangescherpt, alsmede het maatschappelijke debat over de stijgende zorgkosten. PwC gelooft in een toekomstbestendige gezondheidszorg. In de zorgpraktijk van PwC wordt daarom nauw samengewerkt met zorgaanbieders zoals ziekenhuizen, GGZ- en VVT-organisaties, huisartsenpraktijken, gehandicapten-en jeugdzorgorganisaties, financiers (bijv. zorgverzekeraars, zorgkantoren en gemeenten), patiënten-belangenverenigingen en beleidsmakers (bijv. ministerie van VWS, NZa, ZiN en ZonMw), maar ook (digitale) start- en scale ups en andere organisaties in de sector. Samen met deze organisaties wordt onderzocht waar de kansen liggen op het gebied van digitale en sociale innovatie, kwaliteitsverbetering binnen de primaire en ondersteunende processen, organisatie-inrichting en ontwikkeling van professionals. Dit kunnen zowel transformaties op organisatie- als op netwerkniveau zijn, zoals in de voortschrijdende technologische ontwikkelingen, nieuwe financieringsmethoden, businessmodellen en allianties tussen zorgpartners. Zo ontwikkelt en implementeert PwC in co-creatie duurzame, werkbare adviezen en oplossingen voor de uitdagingen van vandaag én morgen. De sterke propositie van PwC en breed verworven expertise in de gezondheidszorg, levert een groeiende vraag op waardoor er ruimte is voor een nieuwe Manager Healthcare Consulting.

Wat biedt PwC?

Bij PwC sta je aan het roer van je eigen loopbaan. Als Manager Healthcare Consulting werk je in een jong, dynamisch en multidisciplinair team, waarbij persoonlijke en professionele groei centraal staan. Je werk is erg gevarieerd en innovatie staat centraal: lef en vertrouwen gaan hand in hand. Je wisselt kennis en kunde uit met veel verschillende mensen vanuit diverse achtergronden, afhankelijk van de opdracht, de cliënt, de specialisten in het team en je eigen voorkeuren. Dit maakt snelle groei mogelijk en biedt uitstekende kansen voor een verdere loopbaan binnen PwC. Bovendien biedt PwC je:

  • Een kennisorganisatie waarin je kunt leren en je je verder kunt ontwikkelen als professional.
  • Een open werksfeer, met veel ruimte voor het inbrengen van ideeën en ontvangen van feedback.
  • Een omgeving waarin ondernemerschap wordt beloond.
  • Een leaseauto of autoregeling.
  • Een laptop en iPhone.
  • 32 vakantiedagen.
  • Een dienstverband voor onbepaalde tijd.

Profiel

Voor deze mooie positie is PwC op zoek naar versterking in de vorm van een gedreven, analytisch sterke en ondernemende, leidinggevende adviseur met een gedegen en relevante achtergrond in de gezondheidszorg. Ervaring als organisatieadviseur is een pré. Als professional heb je 5 tot 8 jaar werkervaring, uiteraard met professionele nieuwsgierigheid en hart voor de gezondheidszorg. Je bent daarnaast in staat om de zorgsector scherp te doorgronden en strategisch inventief. Heb je ervaring met het op coachende wijze aansturen van een (of meer) team(s), dan is dit een pré. We zijn niet op zoek naar een manager die een groot team wil aansturen, maar iemand die gedreven is door de inhoud en zijn of haar impact in samenwerking met anderen wil vergroten. Je bent ondernemend en in staat kansen te zien tussen de regels door en deze te verzilveren. Verder heb je/ ben je:

  • Een afgeronde opleiding op academisch niveau, bijvoorbeeld in de richting van gezondheidswetenschappen, geneeskunde, beleid en management in de zorg, innovatiewetenschappen, bedrijfskunde, economie of bestuurskunde.
  • Een relevant netwerk in de Nederlandse zorgsector en vind je het leuk nieuwe contacten aan te boren, relaties verder uit te bouwen en samen te werken met diverse lagen en achtergronden.
  • Kennis en ervaring met proces-, organisatie- en verandervraagstukken en ervaring met het aansturen van complexe projecten.
  • Kennis en ervaring met de bekostiging van de zorgsector.
  • Affiniteit met de (digitale) ontwikkelingen in het zorglandschap. Kennis van deze (digitale) ontwikkelingen is een pré.
  • Ervaring met het aansturen van een klein team of enkele medewerkers. Je bent in staat om collega’s te coachen in hun ontwikkeling door het geven van ‘on the job’ feedback en coaching gesprekken.

Informatie

Wanneer je meer wilt weten over deze organisatie, de inhoud van de functie, de opgave en de profielschets, lees dan het functieprofiel dat je boven aan deze pagina kunt downloaden. De procedure wordt begeleid door Aniek Hollanders, adviseur werving en selectie. Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je met haar contact opnemen en voor vragen over de procedure met Ewoud Heineken, research consultant. Zij zijn bereikbaar via 088-00 868 00.

Solliciteren

Om te solliciteren, klik op de solliciteerbutton en volg de stappen zoals aangegeven. Tijdens het proces wordt gevraagd om je emailadres, persoonsgegevens, cv en een motivatiebrief. We ontvangen je reactie graag uiterlijk op zondag 20 maart 2022.

Locatie: Amsterdam (Hybride)
Functieomvang: Fulltime (40 uur per week)
Sluitingdatum: 30-nov.-2021
Sollicitaties gesloten

Niet gevonden wat je zocht?

Bekijk deze vergelijkbare vacactures

Open sollicitatie

Junis

Voorzitter raad van bestuur

Junis
Alphen aan den Rijn 07-05-2023
Stichting Leerplein055

Voorzitter college van bestuur

Stichting Leerplein055
Apeldoorn 16-04-2023