Leeuwendaal Logo
Enver
Enver zoekt een:

Directeur Bedrijfsvoering

Leeuwendaal zoekt voor Enver een:

Directeur Bedrijfsvoering

De Organisatie

Enver helpt als er kwetsbaarheden of problemen zijn die de ontwikkeling van een kind of jongere belemmeren. Vanuit de pedagogische discipline bieden de hulpverleners van Enver die ondersteuning, die precies past bij de vragen en behoeften. Hulp die werkt en zo ruimte geeft aan groei en ontwikkeling. Enver biedt specialistische hulp, basishulp en preventieve hulp. Samen met anderen in het eigen of een professioneel netwerk, zorgt Enver ervoor dat jeugdigen veilig en kansrijk opgroeien. Ieder kind telt mee en doet ertoe! Bij Enver vinden ze dat elk kind recht heeft op een goede basis. Soms is daarbij hulp nodig. Want, opgroeien en opvoeden is niet altijd gemakkelijk. Enver is er voor kinderen, jongeren, ouders en opvoeders. Voor een steuntje in de rug, en voor zorg en ondersteuning als de ontwikkeling of veiligheid van een kind in het gedrang komt.

De Uitdaging

Enver is een prachtige en ambitieuze organisatie, waar met hart en ziel wordt samengewerkt om ervoor te zorgen dat jeugdigen veilig en kansrijk opgroeien. In deze nieuwe functie van directeur bedrijfsvoering ga jij daar met jouw teams een belangrijke bijdrage aan leveren. Dit vergt nauwe afstemming met je MT-collega’s en het continue schakelen tussen de primaire en ondersteunende processen. In je afdeling is veel expertise in huis. Tegelijkertijd is er binnen de afzonderlijke processen en in de onderlinge samenhang een optimalisatieslag te maken. Als directeur bedrijfsvoering ga je daarom aan de slag met efficiency, digitalisering, klantgerichtheid, samenwerking en borging.

Het Profiel

Voor deze boeiende en uitdagende nieuwe functie zijn wij op zoek naar een gedreven en resultaatgerichte bouwer, die ruime kennis heeft van en ervaring met (procesoptimalisatie op het gebied van) ICT en applicaties, financiën en facilitaire zaken. Je zorgt ervoor dat aangedragen verbeteringen en aanpassingen worden vertaald naar processen en uitkomsten. Een ware change- en peoplemanager die graag, samen met collega’s, een geoliede machine wil laten draaien, die zichtbaar en een aanjager is voor de optimalisering en klantgerichtheid van de processen. De nieuwe directeur bedrijfsvoering voldoet aan de volgende belangrijke profieleisen:

  • Academisch werk en denkniveau, bij voorkeur een afgeronde bedrijfskundige opleiding.
  • Ruime kennis van en ervaring met changemanagement: denk aan procesoptimalisatie, Lean, Agile werken, procesregie, aansturen van veranderprocessen, inrichting van werkprocessen, professionalisering van de dienstverlening en ontwikkeling van medewerkers.
  • Gewend te werken in een complexe en veranderende (dienstverlenende) omgeving die decentraal georganiseerd is. Ervaring binnen de zorg is een pre.
  • Ervaring met (interne) stakeholders en projectmanagement.

Informatie

Wil je meer weten over deze organisatie, de inhoud van de functie, de opgave en de profielschets, lees dan het uitgebreide functieprofiel dat je boven aan deze pagina kunt downloaden. De procedure wordt begeleid door Bianca van Winkel en Irene Vervelde, adviseurs werving en search. Voor inhoudelijke vragen over de functie kunt u met beide adviseurs contact opnemen en voor vragen over de procedure met Ewoud Heineken, research consultant. Zij zijn bereikbaar via 088-00 868 00.

Solliciteren

Om te solliciteren, klik op de solliciteerbutton en volg de stappen zoals aangegeven. Tijdens het proces wordt gevraagd om jouw emailadres, persoonsgegevens, cv en een motivatiebrief. We ontvangen jouw reactie graag uiterlijk op zondag 28 november 2021.

Locatie: Rotterdam
Functieomvang: Fulltime (36 uur per week)
Sluitingdatum: 29-okt.-2021
Sollicitaties gesloten

Niet gevonden wat je zocht?

Bekijk deze vergelijkbare vacactures

Open sollicitatie

Junis

Voorzitter raad van bestuur

Junis
Alphen aan den Rijn 07-05-2023
Stichting Leerplein055

Voorzitter college van bestuur

Stichting Leerplein055
Apeldoorn 16-04-2023