Leeuwendaal Logo
Surplus
Surplus zoekt een:

Regiomanager Intramurale Zorg

Leeuwendaal zoekt voor Surplus een Regiomanager intramurale zorg

De organisatie

Surplus heeft een groot hart voor de zorg. Als organisatie ondersteunt zij kwetsbare mensen met passende zorg- en dienstverlening, ongeacht hun achtergrond. Dat doet Surplus vanuit een breed palet aan ondersteuning in welzijn, zorg en behandeling. Met name kijkt Surplus naar de persoonlijke en toegevoegde waarde van zorg, en wil vanuit roeping en oprechte betrokkenheid daarnaar handelen. Eigenaarschap en regie ligt en blijft bij mensen zelf; ook als mensen kwetsbaar zijn en ondersteuning nodig hebben. Daarin staat de kwaliteit van (samen)leven centraal. Besluiten over het leven van deze kwetsbare mensen kun je immers alleen samen nemen, met hen of met hun naasten. Bij Surplus werken ca. 3000 medewerkers en ruim 3000 vrijwillige medewerkers voor inwoners van 13 gemeenten in West-Brabant. Surplus kiest er bewust voor om dichtbij haar cliënten te staan. Dat doet zij door lokaal dichtbij te zijn, door medewerkers aan te nemen uit de lokale gemeenschap en door actief te zijn bij lokale netwerken. De cultuur binnen Surplus laat zich kenmerken als betrokken en informeel. Er zijn korte lijnen en men loopt gemakkelijk bij elkaar naar binnen. Bij Surplus werken deskundige en bevlogen professionals met een grote passie voor de zorg.

De functie

Samen met je MT-collega’s ben je verantwoordelijk voor het leveren en versterken van de integrale dienstverlening rondom de cliënt en voor de uitvoering van de gezamenlijk vastgestelde strategische koers, het (kwaliteits)beleid en de hiermee samenhangende resultaatsgebieden binnen jouw portefeuille. Als regiomanager ben je integraal verantwoordelijk voor de regio Breda, bestaande uit vier verpleeghuislocaties met meerdere somatische en pg-afdelingen, ca 400 medewerkers en een omzet van ca € 35 miljoen. Net als bij veel andere zorgorganisaties liggen er grote en complexe uitdagingen op het gebied van arbeidsmarkt, verzuim en dat alles in relatie tot de juiste zorg op de juiste plek en beheersing van kosten. Ook als Regiomanager intramurale zorg binnen Surplus krijg je hiermee te maken en wordt van jou verwacht dat je op strategisch niveau een stevige bijdrage levert aan het bouwen van een toekomstbestendige organisatie.

Het profiel

Wij zoeken een ervaren en verbindende regiomanager die gericht is op samenwerking, besluiten kan nemen en kaders kan stellen. Iemand die de besturingsfilosofie van Surplus en de daaronder liggende strategische thema’s omarmt, organisatie-overstijgend denkt en de onderlinge samenhang tussen de verschillende onderdelen bevordert. Je bent van nature open en nieuwsgierig en combineert een zakelijke blik en houding met empathie. Je beschikt over stevige management ervaring, bent authentiek en in staat om binnen een grote zorgorganisatie te verbinden en te schakelen tussen strategie en ‘hands-on’ handelen. Denken en acteren vanuit organisatiebelang is voor jou vanzelfsprekend en je denkt over de grenzen van je eigen gebied en portefeuille(s) heen. Jouw managementstijl past bij de besturingsfilosofie van Surplus en kenmerkt zich als warm, open en met aandacht. Je stuurt mensen aan vanuit vertrouwen, geeft ze ruimte en stimuleert ze in hun persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling. Je werkt vanuit de dialoog maar als het nodig is schuw je ook niet om knopen door te hakken. Daarnaast heb je oog voor gezonde bedrijfsvoering en zorg je dat jouw plannen daarmee in overeenstemming zijn. Je voldoet aan de volgende belangrijke profieleisen:

  • Academisch werk- en denkniveau, blijkend uit opleiding, werkervaring en/of assessment.
  • Brede, relevante werkervaring binnen de langdurige zorg en met leidinggeven aan professionals.
  • Stevige persoonlijkheid en ervaring met veranderprocessen.
  • In staat om actuele ontwikkelingen in de zorg te vertalen naar kansen voor de organisatie.
  • Bedrijfskundig sterk onderlegd en organisatie-sensitief.
  • Een intrinsieke motivatie voor de ouderenzorg.

Surplus biedt:

Een mooie, stevige en uitdagende rol bij dé zorgaanbieder in de regio waarbij je zowel kunt ontwikkelen als realiseren. Een organisatie met bevlogen medewerkers die zich in een dynamisch speelveld begeeft. Een organisatie met mooie ambities die je vanuit een centrale positie helpt waar te maken. De koers staat, er is al beweging en de organisatie is klaar om de volgende stap te zetten. Jij krijgt de ruimte om daarin veel werk te verzetten en het verschil te maken voor de regio en Surplus als geheel. Het betreft een fulltime functie (36 uur). Het salaris is op basis van FWG 75. Inschaling is passend bij de zwaarte van de functie.

Informatie

Wil je meer weten over deze organisatie, de inhoud van de functie, de opgave en de profielschets, lees dan het uitgebreide functieprofiel dat je boven aan deze pagina kunt downloaden. De procedure wordt begeleid door Janine Trompetter en Aniek Hollanders. Voor inhoudelijke vragen over de functie kunt u met beide adviseurs contact opnemen en voor vragen over de procedure met Ewoud Heineken, research consultant. Zij zijn bereikbaar via 088-00 868 00.

Solliciteren

Om te solliciteren, klik op de solliciteerbutton en volg de stappen zoals aangegeven. Tijdens het proces wordt gevraagd om jouw emailadres, persoonsgegevens, cv en een motivatiebrief. We ontvangen jouw reactie graag uiterlijk op vrijdag 21 januari 2022.

Locatie: Regio Breda
Functieomvang: Fulltime (36 uur per week)
Sluitingdatum: 28-okt.-2021
Sollicitaties gesloten

Niet gevonden wat je zocht?

Bekijk deze vergelijkbare vacactures

Open sollicitatie

Junis

Voorzitter raad van bestuur

Junis
Alphen aan den Rijn 07-05-2023
Stichting Leerplein055

Voorzitter college van bestuur

Stichting Leerplein055
Apeldoorn 16-04-2023