Leeuwendaal Logo
Allévo Zorg- en dienstverlening
Allévo Zorg- en dienstverlening zoekt een:

Bestuurssecretaris

Leeuwendaal zoekt voor Allévo een Bestuurssecretaris

Een dynamische baan in het hart van een organisatie in ontwikkeling, waaraan je samen met een nieuw leiderschapsteam en betrokken en deskundige medewerkers verder kunt bouwen. Een organisatie die er 24 uur per dag, zeven dagen per week écht is voor mensen en die voorbereid wil zijn op de zorg van de toekomst.

Allévo

Allévo is een dynamische en toonaangevende zorgorganisatie in zeven Zeeuwse gemeenten. De dienstverlening is breed: thuiszorg, wonen met zorg, diensten aan huis, revalidatie en specialistische hulp, gericht op preventie tot zorg in de laatste levensfase. Door uitgebreide pallet is Allévo in staat ervoor te zorgen dat cliënten zo lang als het gaat zelf regie kunnen houden over hun leven. Vrijheid van keuze is de kernwaarde waarom alles draait. Allévo is een lerende organisatie, waar opleidingen en feedback vanzelfsprekend zijn. Dit alles is van grote strategische waarde in deze tijden, waarin hervorming van zorg(organisaties) noodzakelijk is om ouderen en chronisch zieken ook in de toekomst de juiste zorg te blijven bieden. De organisatie staat er goed voor, zowel op het gebied van kwaliteit van zorg als financieel.

De opgave

Allévo staat voor diverse inhoudelijke en organisatorische uitdagingen. Onder leiding van een nieuwe bestuurder en een nieuw MT wordt ingezet op samen bouwen, initiatief en ruimte voor nieuwe manieren van werken. Deze dynamische context vraagt om een nieuwe positie van bestuurssecretaris. Als rechterhand van de bestuurder en sparringpartner in het MT heb je een centrale en dragende rol. Je hebt een signalerende, aanjagende en coördinerende taak op thema’s als de kwaliteit van zorg, de arbeidsmarkt, vastgoed, leiderschap, marketing, communicatie en financiering. Jij zorgt ervoor dat deze thema’s van praktijk naar strategisch beleid kunnen ontwikkelen en omgekeerd. Daarnaast geef je leiding aan het stafbureau (beleid, communicatie, klachten en gegevensbescherming). Jouw doel is de innovatie- en realisatiekracht van Allévo te vergroten. Al met al geef jij actief mede richting aan de koers van de organisatie.

Wat biedt Allevo?

Allévo biedt jou een geweldige uitdagende rol in een boeiende organisatie met een stevige positionering in de regio. Een organisatie in ontwikkeling, waar je samen aan verder kunt bouwen. De functie is voor 32 - 36 uur per week. Verder kun je het volgende verwachten:

  • Een organisatie die vanuit het hart werkt: die oprecht oog heeft voor haar cliënten én haar medewerkers. Leren en ontwikkelen staan zichtbaar hoog in het vaandel.
  • De kans om een nieuwe functie neer te zetten in het hart van de organisatie, waarin je met iedereen in verbinding staat.
  • Een afwisselende, mentaal stimulerende functie waarbij je veel invloed hebt op de besluitvorming, processen, beeldvorming en projecten van de organisatie.
  • Een organisatie met een nieuw elan, die de wil heeft het sámen te doen, die open staat en je uitdaagt om met nieuwe ideeën en initiatieven te komen.
  • Salariëring is volgens FWG 70. Uitstekende overige arbeidsvoorwaarden conform de cao VVT.

Profiel

We zoeken voor deze boeiende en uitdagende nieuwe functie een sensitieve, doortastende rechterhand met brede kennis, strategisch inzicht en leidinggevende ervaring. Je kunt meerdere ballen tegelijk in de lucht te houden, prioriteiten stellen en?bent stressbestendig. Je weet rust te vinden en te brengen in een organisatie in ontwikkeling, weet verwachtingen te managen en op eenheldere en transparante manier te communiceren. Relevante ontwikkelingen vertaal je makkelijk naar toepasbaar beleid: door jouw oplettend vermogen ben je in staat situaties snel te doorgronden. Je combineert dit met gevoel voor de bestuurlijke, juridische en zakelijke context. Vanzelfsprekend ben je in deze rol gestructureerd en accuraat. Als leidinggevende ben je verbindend en?stimulerend door te sturen op hoofdlijnen. Je kunt collega’s inspireren, overtuigen en coachen en gaat constructief om met (het geven en krijgen van) feedback. Kwaliteitsdenken en dienstverlening zit in je genen, evenals integriteit en vertrouwen. Als Bestuurssecretaris voldoe je?onder andere aan de volgende belangrijke functie-eisen:?

  • Je hebt een academisch werk en denkniveau, aangevuld met kennis en ervaring als bestuurssecretaris of vergelijkbare ondersteunende en adviserende positie.
  • Je hebt ervaring in, of aantoonbare affiniteit met de zorg.
  • Je hebt ervaring met programma- en projectmanagement binnen organisatie in ontwikkeling en je bent beleidsmatig sterk.
  • Je bent een ervaren manager. Je hebt voldoende senioriteit en beschikt aantoonbaar over leiderschapskwaliteiten.

Informatie

Wil je meer weten over deze organisatie, de inhoud van de functie, de opgaven en de profielschets, lees dan het functieprofiel dat je bovenaan de site kunt downloaden. De procedure wordt begeleid door Corinne van der Salm en Aniek Hollanders, senior adviseurs werving en search van Leeuwendaal. Voor inhoudelijke vragen over de functie kan je contact opnemen met één van hen . Voor vragen over de procedure met Ewoud Heineken. Zij zijn bereikbaar via 088-00 868 00.

Solliciteren

Om te solliciteren, klik op de solliciteerbutton en volg de stappen zoals aangegeven. Tijdens het proces wordt gevraagd om je emailadres, persoonsgegevens, cv en een motivatiebrief We ontvangen je reactie graag uiterlijk 4 november 2021.

Locatie: Goes
Functieomvang: 32 - 36 uur per week
Sluitingdatum: 07-okt.-2021
Sollicitaties gesloten

Niet gevonden wat je zocht?

Bekijk deze vergelijkbare vacactures

Open sollicitatie

Junis

Voorzitter raad van bestuur

Junis
Alphen aan den Rijn 07-05-2023
Stichting Leerplein055

Voorzitter college van bestuur

Stichting Leerplein055
Apeldoorn 16-04-2023