Leeuwendaal Logo
Gro-Up
Gro-Up zoekt een:

Regiomanager Kinderopvang

Leeuwendaal zoekt drie regiomanagers kinderopvang voor de SWKGroep

Voor de regio Utrecht zoeken we een all-round, ondernemende, tactisch/ strategische regiomanager die het verschil kunnen maken voor kinderen, gezinnen, buurten, locatiemanagers en medewerkers.

De SWKgroep

De SWKGroep verbindt mensen, organisaties en werksoorten met als doel de optimale ontwikkeling van ieder kind. De SWKGroep biedt ondersteuning aan kinderen en gezinnen bij het groeipad naar zelfstandigheid, overal waar zij dit makkelijker kan maken. De drive van de SWKGroep is om mensen te stimuleren tot persoonlijke groei zodat ze een bijdrage leveren aan onze maatschappij. Of je nu een kind bent of een volwassene. Of je zorg nodig hebt of zorg geeft. Of je bij hun werkt of met ze werkt. Iedereen kan de toekomst kleur geven. In totaal werken ongeveer 2600 medewerkers bij de SWKGroep, werkt de SWKGroep met 500 vrijwilligers en zorgt de SWKGroep voor 25.000 kinderen op ruim 250 locaties. Bij de SWKGroep werken kinderopvang, zorg, buurtwerk en onderwijs samen -met elkaar en met bedrijfsondersteuning en het bestuursbureau- aan het realiseren van de ambities. In de afgelopen jaren is veel geïnvesteerd in de samenwerking tussen de verschillende disciplines. Tevens is de organisatie in omvang fors gegroeid en opnieuw ingericht. De SWKGroep wordt steeds zichtbaarder en sterker als merk. Voor klanten, als werkgever en als kennispartner voor stakeholders.Ze fungeert als verbinder tussen kinderopvang, zorg, buurtwerk en onderwijs en andere branches en partners. De SWKGroep is volop in ontwikkeling en staat een mooie toekomst te wachten. En jij kunt daar aan bijdragen. De kaders staan, het commitment is er: klaar voor de start! Bij de nieuwe inrichting van de organisatie is gekozen voor een regio-indeling van de divisie kinderopvang: Utrecht, Haaglanden en Rijnmond. Dit is een logisch gevolg van de keuze om in buurten en wijken het verschil te maken. De exacte indeling en namen van de regio’s worden in de komende maanden vastgesteld. Er zijn in totaal elf regiomanagers. Ter versterking van het management zoeken wij voor elke regio een nieuwe regiomanager.

De opdracht

Als regiomanager geef je leiding aan de locatiemanagers in jouw werkgebied en ben je verantwoordelijk voor de kwalitatieve en financiële resultaten van deze locaties. Je bent verantwoordelijk voor het realiseren van het afgesproken marktaandeel, de beleidsmatige doelen, de operationele kwaliteit en de personele doelstellingen. Ook draag je bij aan en zorg je voor de doorvertaling en realisatie van het (pedagogische) beleid, van de nieuwe strategie en van de integrale samenwerking. Dit alles binnen de wettelijke kaders en (kwaliteitseisen). Je werkt daarbij nauw samen met collega’s van het hoofdkantoor in het regioteam aangestuurd door een regiodirecteur. Je staat midden in de samenleving met alle uitdagingen waar de kinderopvangbranche mee te maken heeft. Als regiomanager ben je de spin in het web en zorg je dat de dienstverlening nu en op termijn blijft aansluiten op de ontwikkelingen in de markt, op de gewenste integraliteit en op het complexe geheel van regels en eisen. Je bent een gesprekspartner voor alle relevante externe partijen in jouw regio zoals gemeenten, onderwijs, zorgpartners en sportverenigingen. Je ziet kansen en mogelijkheden, neemt initiatief en waar mogelijk verbind je de partners in jouw regio aan de kinderopvang en de bredere dienstverlening om het samen beter te doen voor kinderen. Je bent overal –intern en extern- ambassadeur van het integrale gedachtengoed en vertelt enthousiast en inspirerend het mooie verhaal van de SWKGroep.

Profiel

We zoeken voor deze boeiende en uitdagende functie ondernemende, inspirerende, faciliterende managers. Uitstekende netwerkers met een visie op kansen en mogelijkheden in de markt, die partners aan de SWKGroep verbinden en stevig in hun schoenen staan. Die vanuit een integrale benadering het beste realiseren voor elk kind, samen met alle andere gedreven mensen bij SWKGroep en daarbuiten. De regiomanagers zijn kritisch, doortastend en kennen hun regio’s en alles wat er speelt. Voor de locatiemanagers zijn zij een inspirator. De Regiomanager voldoet aan de volgende belangrijke profieleisen en competenties:

  • Academisch werk- en denkniveau.
  • Minimaal vijf jaar ervaring met het aansturen van een bedrijfsonderdeel van vergelijkbare omvang en dynamiek in een verantwoordelijke functie in een (maatschappelijke) dienstverlenende organisatie. Ervaring met leidinggeven aan leidinggevenden.
  • Aantoonbare affiniteit met kinderopvang of een pedagogische achtergrond (onderwijs, zorg).
  • Een relevant netwerk in de regio, danwel ervaring met het bouwen en onderhouden van een netwerk.
  • Ervaring als leidinggevende ten tijde van een veranderproces.
  • Ervaring in het werken met kwaliteitsmanagementsystemen en certificeringstrajecten.
  • Inlevingsvermogen, samenwerken, communicatie en netwerkvaardigheden.
  • Proactief, ondernemend, zakelijk en daadkrachtig.
  • Helikopterview en analytisch vermogen.
  • Kritisch, lef en zelfreflectief.

Wat biedt SWKGroep?

De SWKGroep biedt een boeiende en stevige functie, waarin je veel professionele ruimte krijgt om daadwerkelijk bij te dragen aan de ontwikkeling van deze unieke en ambitieuze organisatie. Met de realisatie van het veranderplan en nieuwe strategie staat de organisatie een mooie toekomst te wachten. En jij kunt daar aan bijdragen in jouw regio en daarbuiten. De kaders staan, het commitment is er: klaar voor de start!

  • De diversiteit van de organisatie en je eigen locaties en de aard van de doelen betekenen een inhoudelijk stevige en complexe uitdaging, je kunt al je ideeën, kennis en ervaring kwijt en daarmee het verschil maken.
  • Een actieve organisatie met gedreven en professionele collega’s die steeds uitgedaagd worden zich verder te ontwikkelen, iedereen kleurt bij de SWKGroep zijn eigen toekomst.
  • Met elkaar echt het verschil maken voor kinderen: de integrale aanpak en een sluitend netwerk rondom het kind bouwen, dat is echt inspirerend en uitdagend!
  • Een salaris van € 4.002,- tot € 5.458,- bruto per maand bij 36 uur per week. Dit valt in schaal 12 van cao Kinderopvang. Met de mogelijkheid om door te groeien t/m trede 50 van schaal 13 (€ 5881,-- bruto).
  • Een eindejaarsuitkering .
  • Een fietsenplan, collectieve ziektekostenverzekering, laptop, telefoon en een auto.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals onder andere een fietsplan en collectieve ziektekosten.

Contactinformatie

De procedure wordt begeleid door Corinne van der Salm en Bianca van Winkel, senior adviseurs werving en search van Leeuwendaal. Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je met een van hen contact opnemen. Voor vragen over de procedure kun je contact opnemen met Ewoud Heineken, research consultant. Zij zijn allen bereikbaar via 088-00 868 00.

Solliciteren

Wij zijn erg benieuwd naar jouw sollicitatie en motivatie om bij de SWKGroep te komen werken! Om te solliciteren, klik op de solliciteerbutton van de regio van jouw eerste keuze en volg de stappen zoals aangegeven. Tijdens het proces wordt gevraagd om je emailadres, persoonsgegevens, cv en een motivatiebrief.
We ontvangen je reactie graag uiterlijk 5 september.

Locatie: Utrecht
Functieomvang: Fulltime (36 uur per week)
Sluitingdatum: 24-aug.-2021
Sollicitaties gesloten

Niet gevonden wat je zocht?

Bekijk deze vergelijkbare vacactures

Open sollicitatie

Junis

Voorzitter raad van bestuur

Junis
Alphen aan den Rijn 07-05-2023
Stichting Leerplein055

Voorzitter college van bestuur

Stichting Leerplein055
Apeldoorn 16-04-2023