Leeuwendaal Logo
Santé Partners
Santé Partners zoekt een:

Lid raad van toezicht

Leeuwendaal zoekt voor Santé Partners een lid raad van toezicht met portefeuille strategisch innovatief ondernemerschap.

De organisatie

Stichting Santé Partners is per 1 januari 2018 ontstaan vanuit een fusie van Stichting Thuiszorg en Maatschappelijk werk Rivierenland (STMR) en Stichting Vitras. De expertise kent diverse vormen: (gespecialiseerde) verpleging en verzorging thuis en in geclusterde en beschermde woonvormen, behandeling in beschermde woonvormen, technische gespecialiseerde verpleging, (school)maatschappelijk werk, thuisbegeleiding, sociaal raadsliedenwerk, jeugdgezondheidszorg, deelname aan sociale wijkteams, personenalarmering en zorg op afstand.

Inwoners, familie, ketenpartners en financiers ervaren Santé Partners als de samenwerkingspartner in jeugdgezondheid, zorg, wonen, welzijn en diensten, dichtbij in de lokale omgeving. Met belevingsgerichte zorg en ondersteuning in de eigen leefomgeving, wordt de kracht van mensen geactiveerd en wordt er bijgedragen aan hun welbevinden en vitaliteit. Hierbij staat het gedachtengoed van positieve gezondheid centraal.

De raad van toezicht

De raad van toezicht van Santé Partners bestaat nu uit vier leden en wordt uitgebreid naar vijf leden. Gezamenlijk beschikken zij over de gewenste deskundigheid en kwaliteit om integraal toezicht te kunnen houden op het realiseren van de doelstellingen van Santé Partners. Dit betekent toezicht houden op de zorg- en bedrijfsprocessen en het leveren van goede zorg- en dienstverlening. Die zorg moet voldoen aan wet- en regelgeving, aan de kernwaarden van de organisatie en waarde toevoegen voor de cliënten van Santé Partners.

Het profiel

De strategie van Santé Partners gericht op ‘Zorg Thuis’ (lees voor meer informatie het uitgebreide functieprofiel). Dit betekent dat er veel van het personeel gevraagd wordt en gevraagd gaat worden. Daarbij speelt ICT en innovatie een belangrijke rol. Dit vraagt om een structureel andere aanpak en inzet personeel. Tevens kan gesteld worden dat de huidige financiering van de zorg er niet aan bijdraagt dat alle zorgvraag die nodig is om ‘Zorg Thuis’ goed te kunnen leveren, makkelijk te organiseren en te regelen is.

Het lid raad van toezicht:

  • Heeft strategische ondernemende kennis en ervaring gericht op het leiden van sociale transities.
  • Brengt nieuwe en inspirerende inzichten vanuit de zakelijke dienstverlening of vanuit uit een ander perspectief dan alleen ‘zorgervaring’.
  • Snapt goed dat het in de zorg ‘anders’ werkt dan in de zakelijke dienstverlening.
  • Is als persoon te typeren als verbindend, collegiaal en zowel assertief als reflectief. Je durft jezelf en de raad van toezicht een spiegel voor te houden.
  • Een stevige persoonlijkheid vanuit een respectvolle attitude.
  • Wacht niet af, neemt zelf initiatief en entameert onderwerpen en invalshoeken.

Informatie

Wilt u meer weten over deze organisatie, de inhoud van de functie, de opgave en de profielschets, leest u dan het functieprofiel dat u boven aan deze pagina kunt downloaden.

De procedure wordt begeleid door met Douwe Wijbenga, directeur werving & search en interimmanagement. Voor inhoudelijke vragen over de functie kun u contact met hem opnemen. Voor vragen over de procedure kunt u contact opnemen met Soesja Bijtelaar, research consultant. Zij zijn bereikbaar via 088-00 868 00

Solliciteren

Om te solliciteren, klik op de solliciteerbutton en volg de stappen zoals aangegeven. Tijdens het proces wordt gevraagd om uw emailadres, persoonsgegevens, cv en een motivatiebrief.

We ontvangen uw reactie graag uiterlijk zondag 30 oktober 2021.

Locatie: Tiel
Sluitingdatum: 13-aug.-2021
Sollicitaties gesloten

Niet gevonden wat je zocht?

Bekijk deze vergelijkbare vacactures

Open sollicitatie

Junis

Voorzitter raad van bestuur

Junis
Alphen aan den Rijn 07-05-2023
Stichting Leerplein055

Voorzitter college van bestuur

Stichting Leerplein055
Apeldoorn 16-04-2023