Leeuwendaal Logo
SKO
SKO zoekt een:

Lid raad van toezicht

Leeuwendaal zoekt voor Stichting Kinderopvang Oegstgeest een lid Raad van Toezicht, portefeuille Human Resources, voorzitter remuneratiecommissie

Over SKO

'De beste kinderopvang in elke wijk van Oegstgeest, dat is onze missie!'

Stichting Kinderopvang Oegstgeest is de grootste aanbieder van kinderopvang in de gemeente Oegstgeest en verzorgt de opvang van circa 2100 kinderen in elf kindercentra in Oegstgeest. SKO biedt kinderdagopvang, voor-, tussen- en naschoolse opvang, vakantieopvang en peuteropvang. Met een omzet van ruim 8 miljoen euro per jaar en ca. 125 fte aan medewerkers is SKO een middelgrote, financieel gezonde organisatie.

SKO is een maatschappelijke onderneming die deel uitmaakt van de Oegstgeester samenleving en zich daarbij betrokken voelt. SKO stimuleert kinderen tot zelfstandigheid, ondernemen en ontdekken, omdat dit belangrijke waarden zijn voor hun toekomst. Vanuit prettige, zo groen en duurzaam mogelijke locaties met gedreven professionals die zichzelf ook blijven ontwikkelen. Bij SKO wordt met hart en ziel gewerkt, met enthousiasme en met vakkennis, want kinderopvang is mooi en bijzonder werk!

Het bestuur van SKO wordt gevormd door een enthousiaste en gedreven directeur-bestuurder die rapporteert aan de raad van toezicht. Deze ziet toe op het beleid van de directeur-bestuurder en op de algemene gang van zaken binnen de organisatie. Naast de toezichthoudende taak vervult de raad van toezicht een belangrijke rol als klankbord voor en adviseur van het bestuur.

De komende jaren staan in het teken van een verdere verdieping van de kwaliteit en de ambitie om SKO en in meer brede zin de kinderopvang te positioneren als de plek waar je moet zijn als je het beste wilt voor je kind. Ook zal worden geïnvesteerd in de verdere ontwikkeling maar ook de trots en het zelfbewustzijn van de medewerkers.

Wat vraagt SKO van u?

Het nieuwe lid raad van toezicht heeft uitgebreide en actuele kennis en ervaring op het gebied van Human Resources en ontwikkeling van medewerkers, bij voorkeur opgedaan binnen het onderwijs of de zorg. Ervaring als toezichthouder is niet noodzakelijk. Het nieuwe lid maakt gebruikt van de diensten van een kinderopvangorganisatie of heeft dat in het recente verleden gedaan en heeft een aansprekende motivatie voor SKO. Een duidelijke visie op en affiniteit met de maatschappelijke rol van kinderopvang is van groot belang evenals zicht op de huidige ontwikkelingen binnen de sector. Bij voorkeur is de nieuwe toezichthouder woonachtig in de regio. Het nieuwe lid herkent zich in de volgende competenties: onafhankelijk in meningsvorming, kritisch en respectvol, reflectief en beschouwend. Voelt zich thuis in een gedreven organisatie waar plezier en samen de schouders eronder zetten belangrijke waarden zijn.

Leeuwendaal is voor SKO op zoek naar kandidaten die zich kunnen vinden in de drive en visie van SKO en voldoende tijd beschikbaar hebben voor een goede invulling van deze positie.

Arbeidsvoorwaarden

Beloning geschiedt conform de Adviesregeling Toezichthouders in de Kinderopvang van de VTOI-NVTK.

Meer informatie

Voor meer informatie over de functie, download het uitgebreide functieprofiel bovenaaan deze pagina.
Voor overige vragen kunt u contact opnemen met het secretariaat Werving & Search en vragen naar senior adviseur werving en selectie Jeannette van der Vorm, via telefoonnummer (088) 00 868 00.

Solliciteren

Om te solliciteren, klik op de solliciteerbutton en volg de stappen zoals aangegeven. Tijdens het proces wordt gevraagd om uw emailadres, persoonsgegevens, cv en een motivatiebrief. Er worden referenties ingewonnen en er wordt een pre-employment/integriteitsonderzoek gedaan. We ontvangen uw reactie graag uiterlijk 30 augustus 2021.

Locatie: Oegstgeest
Sluitingdatum: 03-aug.-2021
Sollicitaties gesloten

Niet gevonden wat je zocht?

Bekijk deze vergelijkbare vacactures

Open sollicitatie

Junis

Voorzitter raad van bestuur

Junis
Alphen aan den Rijn 07-05-2023
Stichting Leerplein055

Voorzitter college van bestuur

Stichting Leerplein055
Apeldoorn 16-04-2023