Leeuwendaal Logo
Stichting Livio
Stichting Livio zoekt een:

manager HR

Leeuwendaal zoekt voor Livio een manager HR

Werken bij Livio is werken bij een toonaangevende zorgaanbieder in Twente. Alle vormen van zorg-, Welzijn en dienstverlening die Livio biedt zijn erop gericht om mensen de regie over het eigen leven te laten behouden of terug te kunnen geven. Wil jij het boegbeeld van de HR-afdeling zijn en ben jij de strategische sparringpartner voor de Raad van Bestuur? We geven je hieronder graag meer informatie.

Wat biedt Livio?

Livio biedt een interessante functie met een uitdagende opgave, in een mooie organisatie. Er is veel verbeterpotentieel en bereidheid – zowel binnen je team als daarbuiten – om stappen te zetten richting verdere professionalisering.
Daarnaast biedt Livio jou:

  • Een uitdagende en boeiende functie, stevig gepositioneerd onder de Raad van Bestuur, waarin je mogelijkheden en vrijheid krijgt om een bijdrage te leveren vanuit jouw vakgebied.
  • Een werkgever die gaat voor goed werkgeverschap.
  • Een mooie werkplek in het oosten van het land met een technische universiteit en hogeschool binnen de stadsgrenzen.
  • Enthousiaste collega’s, een open cultuur en een omgeving waar resultaatgericht wordt gewerkt en coachend leiderschap centraal staat.
  • De kans en ruime mogelijkheden om een bijdrage te leveren aan de verbetering van de zorg en de ouderenzorg in het bijzonder.
  • Een salaris in schaal FWG 75, conform de cao VVT aangevuld met goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een uitstekende pensioenregeling.

Over Livio

Livio biedt aan haar cliënten thuiszorg, verpleegzorg en woondiensten in de gemeenten Enschede, Haaksbergen en Berkelland. Dit betreft hoofdzakelijk zorg aan huis (verzorging, verpleging en begeleiding bij klanten thuis), verpleeghuiszorg en reguliere zorg in meer beschermde woonvormen, alsmede de zorg voor lichamelijk gehandicapten. Ook de uitleen van verpleegartikelen, voedingsvoorlichting en dieetadvisering behoren tot de kernactiviteiten van Livio. Livio geldt als een van de leidende zorgaanbieders in Twente en Oost-Achterhoek en heeft in de sector een goede naam opgebouwd. Livio is voor veel instellingen en organisaties een samenwerkingspartner.
De organisatievisie gaat uit van een positief mensbeeld, waarbij de nadruk ligt op wat iemand nog wél kan. Livio hecht er veel waarde aan om leefplezier te stimuleren, wat er toe bijdraagt dat cliënten graag bij Livio willen komen wonen. Alle vormen van zorg-, welzijn- en dienstverlening die Livio biedt, zijn erop gericht om mensen de regie over het eigen leven te laten behouden of terug te kunnen geven. Hierbij ondersteunt Livio mensen om gebruik te maken van de eigen sociale netwerken en het geven van invulling aan het leven.

Wat ga je doen?

Als manager HR ga je leiding geven aan de afdeling HR, waarvan een deel rechtstreeks aan jou zal rapporteren en een deel wordt aangestuurd door een teamleider. In deze rol staat, naast het verstevigen en strategisch positioneren van de HR dienstverlening binnen Livio, het bewaken van een goede uitvoering van de diverse werkprocessen in het HR team centraal.
De uitdagingen op HR-gebied liggen de komende periode in het met flair en ambitie (door)ontwikkelen van professioneel HR-beleid. Belangrijke thema’s daarbij zijn:

  • Inhoudelijk bijdragen aan de totstandkoming van het jaarplan, de begroting, rapportages en het jaarverslag.
  • Ontwikkelen van een visie op de HR dienstverlening binnen Livio en het verder uitbouwen van de meerjaren HR strategie, geënt op de meerjaren strategie van Livio.
  • Het verankeren van professioneel organiseren in de bestuurlijke- en HR-visie.
  • Smeden van strategische allianties met verscheidene zorgaanbieders in de regio.

Als ‘boegbeeld’ van de HR afdeling ben je het gezicht van HR zowel binnen als buiten Livio en vertegenwoordig je de organisatie in overlegsituaties met externe contacten en samenwerkingspartijen.

Wie ben jij?

De kandidaat die wij zoeken is een daadkrachtige en verbindende HR professional met ruime kennis van en visie op het gebied van HR en organisatieontwikkeling. Je bent strategisch en beleidsmatig sterk en goed in staat om beleid te vertalen naar ‘de werkvloer’ en vice versa. Je bent organisatie-sensitief, reflectief en een open persoonlijkheid. Daarnaast ben je vindingrijk en in staat met een oplossingsgerichte en weloverwogen aanpak resultaten te boeken. Je schuwt een stevige uitdaging niet en vindt het leuk om te bouwen en samen met je team op zoek te gaan naar innovatieve en werkbare oplossingen. Als netwerker met uitstekende communicatieve vaardigheden stap je gemakkelijk op mensen af en ga je partnerships aan.
Je gaat werken met en voor een raad van bestuur met ambitie, hetgeen van je vraagt dat je snel kunt schakelen en vlot voor ze klaarstaat. Je treedt op als hun sparringpartner en bent soms de ‘kritische vriend’. In het MT draag je bij, niet alleen vanuit je eigen vakgebied, maar ook organisatie-overschrijdend. Je bent een teamspeler maar tegelijkertijd in staat een autonome en onafhankelijke positie in te nemen.

Meer informatie

Meer informatie over de functie en de opgaven voor de manager HR lees je in het uitgebreide profiel dat je bovenaan de site kunt downloaden. Voor meer informatie over de organisatie, zie ook de website van Livio. Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je contact opnemen met Janine Trompetter, adviseur werving en search, en voor vragen over de procedure met Inthuya Sellathurai, research consultant. Zij zijn bereikbaar via 088-0086800.

Solliciteren

Wij zijn erg benieuwd naar jouw sollicitatie en motivatie om bij Livio te komen werken! Om te solliciteren, klik op de solliciteerbutton en volg de stappen zoals aangegeven. Tijdens het proces wordt gevraagd om je emailadres, persoonsgegevens, cv en een motivatiebrief. Een assessment maakt onderdeel uit van de procedure, er worden referenties ingewonnen en er wordt een pre-employment/integriteitsonderzoek gedaan.

Locatie: Enschede
Functieomvang: 36 uur
Sluitingdatum: 25-mrt.-2021
Sollicitaties gesloten

Niet gevonden wat je zocht?

Bekijk deze vergelijkbare vacactures

Open sollicitatie

Junis

Voorzitter raad van bestuur

Junis
Alphen aan den Rijn 07-05-2023
Stichting Leerplein055

Voorzitter college van bestuur

Stichting Leerplein055
Apeldoorn 16-04-2023