Leeuwendaal Logo
Stichting Abrona
Stichting Abrona zoekt een:

Regiomanager Zorg

LEEUWENDAAL ZOEKT EEN REGIOMANAGER ZORG VOOR ABRONA

Abrona is een prachtige organisatie, met boeiende doelgroepen om voor te werken, en met een vanzelfsprekende focus op het leveren van top kwaliteit zorg voor haar cliënten én hun familie en netwerk. Mensen die bij Abrona werken zijn professioneel, gedreven en zeer betrokken. Voor deze boeiende en uitdagende functie zijn wij op zoek naar een Regiomanager Zorg die naast een bevlogen en verbindende persoonlijkheid, een bedrijfskundige en resultaatgerichte aanpak met zich meebrengt. Nieuwsgierig naar Abrona?

WERKEN BIJ ABRONA

Medewerkers noemen Abrona een mooie organisatie, waar je veel vrijheid krijgt en waar veel te doen is. Mensen zijn goed in wat ze doen, er is veel expertise en collegialiteit.
Als jij de nieuwe Regiomanager Zorg wordt, biedt Abrona jou:

  • Een interessante functie en uitdagende opgave in een mooie organisatie met betrokken en professionele medewerkers.
  • Je krijgt een prettige werkplek in Huis ter Heide en wordt natuurlijk gefaciliteerd om je werk ook thuis goed uit te voeren.
  • Je komt te werken in een team met collega’s die in de startblokken staan om samen met jou de organisatie verder te professionaliseren.
  • We zoeken een nieuwe collega die zich voor langere tijd aan Abrona wil verbinden. Het beleid van Abrona is dat ze starten met een jaarcontract met de intentie dit daarna om te zetten in een vast dienstverband.
  • Abrona biedt een passend salaris (de functie is ingeschaald in FWG 70 CAO verstandelijk gehandicaptenzorg) met bijbehorend pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden.

Over Abrona

Abrona ondersteunt volwassenen met een verstandelijke beperking in en nabij de provincie Utrecht en biedt, met circa 1300 medewerkers en 750 vrijwilligers, aan ruim 2000 cliënten langdurige zorg en maatschappelijke ondersteuning. Met aandacht voor de cliënt en zijn of haar eigen leefwereld. Met elkaar, voor elkaar.
Iedere cliënt heeft behoefte aan een zo gewoon mogelijk bestaan. Wonen in een veilige woonomgeving, een passende werkplek, vrijetijdsbesteding die aansluit bij de mogelijkheden en relaties met familie en vrienden. Abrona vindt het belangrijk dat het netwerk van de cliënt betrokken is en dat cliënten meedoen in de samenleving. Zij stelt zich actief op om dit te ondersteunen. Wat cliënten zelf willen en kunnen is hierbij altijd het uitgangspunt.

Wat ga je doen?

In jouw rol als Regiomanager Zorg is het van groot belang dat je de balans houdt tussen zorg, inhoud en resultaat en dat je stuurt op resultaten binnen een veranderende organisatie. Dit vraagt om een goede verbinding en intensieve samenwerking met de teamleiders, je collega managers en de Raad van Bestuur.
In deze afwisselende en uitdagende functie maak je deel uit van het Management Team en val je direct onder de Raad van Bestuur. Je bent verantwoordelijk voor zorg- en dienstverlening aan 450 cliënten en een budget van 30 miljoen euro. Je geeft leiding aan 8 teamleiders en indirect aan 500 medewerkers in de regio. Je draagt bij aan de ontwikkeling en uitvoering van de strategie en het beleid van Abrona met betrekking tot zorgverlening, personeelsbeleid, kwaliteitsbeleid en financiën Je levert een bijdrage aan visievorming en de realisatie van onderdelen van bedrijfsvoering. Last but not least vertegenwoordig je Abrona naar de buitenwereld en lever je een belangrijke bijdrage aan haar positionering in de regio.

Wie ben je?

Wij zoeken een Regiomanager Zorg uit de care die, naast een bevlogen en verbindende persoonlijkheid, een bedrijfskundige en resultaatgerichte aanpak met zich meebrengt. Je hebt een eigen, inspirerende visie op ontwikkelingen in de zorg en de vertaling daarvan naar de dagelijkse praktijk. Je beschikt over stevige management ervaring, bent authentiek en in staat om binnen een grote zorgorganisatie te verbinden en te kunnen schakelen tussen strategie en ‘hands-on’ handelen. Je voelt je senang in een ondernemende rol binnen een organisatie die sterk in ontwikkeling is.
Beschik je daarnaast over aantoonbaar academisch werk- en denkniveau en tenminste een afgeronde HBO+ opleiding in de zorg en/of bedrijfskundige richting en heb je tenminste 10 jaar vergelijkbare ervaring in een (zorg) organisatie in transitie en ervaring in het begeleiden van een grote veranderopgave op het gebied van bedrijfsvoering in de zorg en cultuur en gedrag? Dan maken wij graag kennis met jou!

Meer informatie

Meer informatie over de functie en de opgaven voor de Regiomanager Zorg lees je in het uitgebreide profiel dat je bovenaan de site kunt downloaden. Om je te verdiepen in de organisatie bezoek je de website van Abrona. Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je contact opnemen met Janine Trompetter, adviseur werving en search, en voor vragen over de procedure met Ewoud Heineken, research consultant. Zij zijn bereikbaar via 088-0086800.

Solliciteren

Wij kijken uit naar jouw motivatie om bij Abrona te werken! Om te solliciteren klik je op de solliciteerbutton en volg je de stappen zoals aangegeven. Tijdens het proces wordt gevraagd om je emailadres, persoonsgegevens, cv en een motivatiebrief. Een assessment maakt onderdeel uit van de procedure, er zullen dan referenties worden ingewonnen en er wordt een pre-employment/integriteitsonderzoek gedaan. We ontvangen jouw reactie graag uiterlijk 18 augustus 2021.

Locatie: Huis ter Heide
Functieomvang: 36 uur
Sluitingdatum: 17-mrt.-2021
Sollicitaties gesloten

Niet gevonden wat je zocht?

Bekijk deze vergelijkbare vacactures

Open sollicitatie

Junis

Voorzitter raad van bestuur

Junis
Alphen aan den Rijn 07-05-2023
Stichting Leerplein055

Voorzitter college van bestuur

Stichting Leerplein055
Apeldoorn 16-04-2023