Leeuwendaal Logo
Arts en Zorg B.V
Arts en Zorg B.V zoekt een:

Medisch Directeur Gezondheidszorg Asielzoekers

Leeuwendaal zoekt een Medisch Directeur Gezondheidszorg Asielzoekers voor Arts en Zorg

Wilt u bijdragen aan de verdere groei en ontwikkeling van Arts en Zorg en heeft u passie voor kwalitatief goede patiëntenzorg?
Vanaf de oprichting biedt Arts en Zorg innovatieve, klantgerichte, geïntegreerde eerstelijnszorg aan reguliere patiënten en via de divisie Institutionele Zorg aan bijzondere doelgroepen. Voor Arts en Zorg zoeken wij een enthousiaste en gepassioneerde Medisch Directeur Gezondheidszorg Asielzoekers.

Werken bij Arts en zorg

Arts en Zorg biedt een baan die er toe doet en daar bent u zichzelf iedere werkdag weer van bewust. Met elkaar wordt ervoor gezorgd dat ook doelgroepen die geen of beperkt toegang hebben tot de reguliere zorg, altijd toegang hebben tot goede huisartsenzorg. Een veelzijdige baan in een bijzondere werkomgeving. Werk om trots op te zijn!

Afhankelijk van uw persoonlijke ambities, behoren persoonlijke ontwikkeling en groei in rollen binnen de organisatie tot de mogelijkheden. Verder biedt Arts en Zorg:

  • Een dynamische baan, waarbij u in contact bent met de collega’s in het land en ook regelmatig aanwezig bent op de locaties in het land.
  • De functie is voor 20-24 uur. Naast deze uren is het mogelijk om aanvullend patiëntgebonden werkzaamheden te verrichten bijvoorbeeld ten behoeve van het behoud van registratie.
  • In eerste instantie een contract voor bepaalde tijd. Arts en Zorg investeert in uw ontwikkeling en heeft de intentie na het contract voor bepaalde tijd een langdurige samenwerking met elkaar aan te gaan.
  • Een individueel scholingsbudget, coaching en ondersteuning bij herregistratie.
  • Marktconform salaris.

Over Institutionele Zorg

Arts en Zorg heeft zich vanaf het begin ook gericht op het bieden van zorg aan andere doelgroepen. Zo levert zij sinds 2008 huisartsenzorg aan arrestanten van de politie Haaglanden en heeft zij in verschillende justitiële inrichtingen zorg geboden aan gedetineerden. De ambitie is om in de toekomst meer opdrachten vanuit overheid of de particuliere sector binnen te halen.

Het overgrote deel van de Institutionele zorg bestaat momenteel uit de organisatie van eerstelijns gezondheidszorg voor asielzoekers. Sinds 1 januari 2018 organiseert de B.V. ‘Uitvoering Regeling Medische zorg Asielzoekers B.V.’ (RMA) in opdracht van het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers de inkoop van de zorg en via haar dochter Gezondheidszorg Asielzoekers Nederland B.V. (GZA) de toe geleiding naar de zorg voor alle asielzoekers in Nederland. Op ieder asielzoekerscentrum (ruim 50) ondersteunt GZA een huisartsenpraktijk, waar de asielzoeker terecht kan bij een behandelteam van zorgprofessionals zoals de doktersassistent, verpleegkundige, POH-GGZ en huisarts. Binnen GZA wordt gewerkt met een toegewijd en enthousiast team van stafmedewerkers en management. Ieder heeft zijn eigen verantwoordelijkheid en van daaruit is er een web aan korte lijnen dat iedereen verbindt. Voor de activiteiten op het gebied van de asielzoekerszorg is een apart managementteam ingesteld.

De opdracht

De Medisch directeur Gezondheidszorg Asielzoekers heeft de medische eindverantwoordelijkheid voor de asielzoekerszorg. Vanuit uw professionele blik bent u eindverantwoordelijk voor het ontwikkelen van beleid voor de zorg aan deze bijzondere doelgroep. Het is een dynamische en boeiende baan, waarbij u in contact bent met de collega’s in het land en ook regelmatig aanwezig bent op de locaties in het land. Daarnaast ziet u vanuit uw professie kansen voor de verdere groei en ontwikkeling van de dienstverlening van Arts en Zorg en neemt u een actieve rol bij het verkrijgen van nieuwe aanbestedingsopdrachten.

Het profiel

De directeur die wij zoeken is inhoudelijk sterk en ondernemend en hands-on ingesteld. U werkt vanuit uw zelfstandige verantwoordelijkheid nauw samen met collega’s in het management team en bent een stevige gesprekspartner op bestuurlijk niveau. U bent communicatief vaardig en weet mensen mee te nemen op basis van de inhoud. Als Medisch directeur heeft u een ‘uitdragende’ rol en vertegenwoordigt u de divisie extern.

Heeft u daarnaast een achtergrond als (huis)arts, minimaal 10 jaar werkervaring in de patiëntenzorg en affiniteit met de asielzoekerszorg? Dan maken wij heel graag kennis met u!

Informatie

Meer informatie over de organisatie en de profielschetsen met informatie over de hoofdaandachtsgebieden en functie- en persoonlijkheidseisen leest u in het profiel dat u bovenaan de site kunt downloaden. Voor inhoudelijke vragen over de functie kunt u contact opnemen met Truus Strijbis, adviseur werving en search, en voor vragen over de procedure met Soesja Bijtelaar, research consultant. Zij zijn bereikbaar via 088-0086800.

Solliciteren

Om te solliciteren klikt u op de solliciteerbutton en volg de stappen zoals aangegeven. Tijdens het proces wordt gevraagd om uw emailadres, persoonsgegevens, cv en een motivatiebrief. De reactietermijn is gesloten.

Locatie: Utrecht
Sluitingdatum: 18-mrt.-2021
Sollicitaties gesloten

Niet gevonden wat je zocht?

Bekijk deze vergelijkbare vacactures

Open sollicitatie

Junis

Voorzitter raad van bestuur

Junis
Alphen aan den Rijn 07-05-2023
Stichting Leerplein055

Voorzitter college van bestuur

Stichting Leerplein055
Apeldoorn 16-04-2023