Leeuwendaal Logo
Haagse Wijk- en Woonzorg (HWW zorg)
Haagse Wijk- en Woonzorg (HWW zorg) zoekt een:

Manager HRM

LEEUWENDAAL ZOEKT EEN HRM MANAGER VOOR DE HAAGSE WIJK- EN WOONZORG (HWW ZORG)

Ben jij een HRM professional die zich thuis voelt in een uitdagende, complexe omgeving met een stevige veranderopgave, die bij HWW zorg een mooie kans krijgt om echt het verschil te gaan maken? HWW zorg staat bekend als een wijkgerichte zorgorganisatie die zorg- en dienstverlening biedt aan ouderen in de regio Haaglanden, met als doel de cliënt een zo normaal mogelijk leven te laten leiden. HWW zorg wil dat iedereen kan leven op de manier die het best bij hem of haar past. Nieuwsgierig naar HWW zorg?

WERKEN BIJ HWW ZORG

Haagse Wijk- en Woonzorg is een dynamische en maatschappelijk betrokken organisatie. Informele omgangsvormen en collegialiteit staan er hoog in het vaandel. Het is nu het goede moment om aan boord te komen en mee het verschil te maken! Samen met je team en je collega MT leden bouw je mee aan een professionele, solide en toekomstbestendige HWW organisatie. Je krijgt daarbij verantwoordelijkheid en ruimte om je te (blijven) ontwikkelen. Daarmee maak je het verschil voor de klanten, bewoners, cliënten en uiteraard ook voor jezelf. HWW zorg vindt het belangrijk dat je trots bent op wat je doet en bereikt. Iedere dag weer!

Als jij de nieuwe manager HRM wordt, biedt HWW zorg jou:

  • Een uitdagende functie in een zeer dynamische omgeving, waar verandering meer en meer de norm wordt in plaats van de uitzondering. Jouw ideeën voor verbeteringen worden niet alleen op prijs gesteld; ze worden van je verwacht!
  • Een marktconform salaris. Voor meer informatie hierover kun je contact opnemen met de adviseur van Leeuwendaal.
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een volledige 13e maand, 8% vakantiegeld, 238 uren verlof per jaar en een cafetaria model (Meerkeuze Systeem Arbeidsvoorwaarden), met daarin mogelijkheden voor de aanschaf van een laptop/tablet/PC, Fiets of bijvoorbeeld een Fitnessabonnement.
  • Een fijne werkplek op een locatie die goed bereikbaar is, zowel met de auto als het Openbaar Vervoer. Vanzelfsprekend word je gefaciliteerd in het thuiswerken.
  • Een jaarcontract met zicht op een vaste aanstelling en een aantrekkelijke pensioenregeling.
  • Over HWW Zorg

HWW zorg bestaat uit de twee bedrijfsonderdelen: Woonzorg (inclusief de behandeldienst) en Wijkzorg. Zij heeft heeft 10 zorglocaties, 33 wijkteams en enkele specialistische teams in en rondom de gemeente Den Haag. HWW zorg hecht eraan dat iedereen de zorg krijgt die bij hem of haar past. In een grootstedelijk gebied als Den Haag is multiculturaliteit daarin vanzelfsprekend een onderwerp van betekenis. Binnen HWW zorg wonen mensen met een grote diversiteit aan achtergrond en er wordt vanuit de organisatie veel aandacht besteed om ook hen de zorg en ondersteuning te geven die passend is bij hun culturele behoefte.

HWW zorg bevindt zich in een transitiefase, waarbij de focus ligt op het verbeteren van de financiële positie van HWW zorg. Daardoor kan de organisatie zich focussen op datgene waar HWW zorg voor staat: het bieden van goede persoonsgerichte zorg en welzijn aan bewoners op locatie en in de wijk, waarmee zij op een aangename manier hun oude dag kunnen beleven. Deze transitie brengt grote in- en externe veranderingen met zich mee, die zich ook vertalen naar tactisch en operationeel niveau. Voor het nieuw te vormen MT van HWW zorg betekent dit een mooie maar ook uitdagende opgave om met een - deels nieuw - team van managers en Raad van Bestuur deze transitiefase – voor je eigen organisatieonderdeel maar ook voor HWW als geheel - in goede banen te leiden.

Wat ga je doen?

Je bent als manager HRM het ‘geweten’ van HWW en ontwikkelt het strategische HRM beleid en draagt zorg voor de vertaling naar het tactisch beleid. Op HRM gebied ben je adviseur en sparringpartner van de raad van bestuur en je collega MT-leden. De focus voor de komende jaren ligt op het verder professionaliseren van de organisatie. Je geeft vorm en inhoud aan transitieprocessen in termen van gedrag en cultuur en anticipeert op ontwikkelingen waardoor de organisatie in staat is om tijdig met veranderingen mee te bewegen. Er ligt daarnaast een uitdaging om op basis van data driven HR de organisatie de goede kant op te laten bewegen.

Wie ben je?

Voor deze mooie, brede en uitdagende rol zijn wij op zoek naar een manager HRM die zich gemakkelijk beweegt binnen een organisatie in transitie, waar ruimte is om te bouwen. We zijn op zoek naar een stevige, sprankelende en open persoonlijkheid die in staat is de afdeling HRM naar de volgende fase te begeleiden. Je hebt een sterke en heldere visie op het gebied van HRM en weet deze uit te dragen en neer te zetten binnen HWW zorg. Je bent een kritische gesprekspartner die de organisatie en de medewerkers naar een ‘hoger plan wil tillen’. Heb je daarnaast academisch werk- en denkniveau, stevige integrale managementervaring op strategisch niveau, ruime ervaring met complexe veranderingsprocessen en uitstekende kennis van actuele ontwikkelingen op het vakgebied HRM? Dan maken wij graag kennis met jou!

Meer informatie

Meer informatie over de functie en de opgaven voor de manager HRM lees je in het uitgebreide profiel dat je bovenaan de site kunt downloaden. Om je te verdiepen in de organisatie bezoek je de website van HWW zorg . Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je contact opnemen met Bianca van Winkel of Janine Trompetter, adviseurs werving en search, en voor vragen over de procedure met Marielle Eijken, research consultant. Zij zijn bereikbaar via 088-0086800.

Solliciteren

Reactietermijn is gesloten.

Locatie: Den Haag
Sluitingdatum: 15-feb.-2021
Sollicitaties gesloten

Niet gevonden wat je zocht?

Bekijk deze vergelijkbare vacactures

Open sollicitatie

Junis

Voorzitter raad van bestuur

Junis
Alphen aan den Rijn 07-05-2023
Stichting Leerplein055

Voorzitter college van bestuur

Stichting Leerplein055
Apeldoorn 16-04-2023