Leeuwendaal Logo
HADOKS
HADOKS zoekt een:

Manager acute zorg

Leeuwendaal zoekt voor Hadoks een Manager Acute Zorg, tevens MT-lid

De Coöperatieve Vereniging Haaglandse Dokters (Hadoks) bundelt de krachten van huisartsen in de regio Haaglanden en werkt aan de beste toekomstbestendige huisartsenzorg. Wij zoeken een ervaren en energieke manager die een belangrijke bijdrage wil leveren aan de (spoed)zorg binnen de regio Haaglanden. Een manager met innovatieve ideeën over de koers en strategie van een vernieuwende organisatie. Voel jij je aangesproken? Misschien is er dan een match!

Wat biedt Hadoks?

Hadoks is een jonge organisatie. Dat gegeven biedt veel kansen en uitdagingen. Hadoks wil een bestendige organisatie zijn met een betrokken team en een sterk MT. Een club die samen bouwt aan kwalitatieve, toekomstbestendige eerstelijnszorg. De manager Acute Zorg zal hier nadrukkelijk aan gaan bijdragen. Als jij de nieuwe manager acute zorg wordt, biedt Hadoks jou:

  • Werken bij een ambitieuze organisatie vol kansen en uitdagingen. Hadoks maakt zich sterk voor: de kwaliteit van de huisartsenzorg in de regio Haaglanden, voor wijkgericht en regionaal samenwerken en voor het verbinden van huisartsen.
  • Als manager Acute Zorg bouw je mee aan een betrokken team, een sterk managementteam en aan kwalitatieve, toekomstbestendige eerstelijnszorg.
  • Een maatschappelijk verantwoorde functie; met jouw slagkracht en visie organiseer je de eerste lijn op efficiënte wijze en bied jij huisartsen de ruimte om zich te richten op de hoofdzaak: kwaliteit voor zorg en aandacht voor hun patiënten.
  • Een afwisselende, uitdagende, zelfstandige functie in een dynamische werkomgeving.
  • Een aanstelling voor 32 uur per week. In eerste instantie voor bepaalde tijd, met de mogelijkheid tot verlenging bij goed functioneren. Je werkt voornamelijk vanuit het kantoor in Den Haag. Naar eigen inzicht ben je ook aanwezig of betrokken in avonduren en weekenden.
  • Voor de salariëring van de functie is de cao Huisartsenzorg van toepassing. De exacte inschaling is afhankelijk van je achtergrond en werkervaring.
  • Een vakantietoeslag (8%) uitgekeerd in mei.
  • Een eindejaarsuitkering (in 2021 ter hoogte van 7% ) uitgekeerd in december.
  • Een werkomgeving met gedreven en betrokken collega’s.
  • Er is ruim budget beschikbaar voor doorontwikkeling.

Over Hadoks

Zorggroep ELZHA, SHOP, Smash en een deel van de activiteiten van Huisartsen Kring Haaglanden (HKH) zijn sinds 1 januari 2019 samengevoegd tot Hadoks. Hadoks is eigendom van een coöperatie waarvan 300 huisartsen deel uitmaken. De coöperatie wordt vertegenwoordigd door een bestuur, bestaande uit zeven leden. Het bestuur is eindverantwoordelijk voor, en mede bepalend in, strategie en beleid. Onder de coöperatie valt een holding met daaronder vier BV’s, waaronder Hadoks Acute Zorg. De holding wordt aangestuurd door een tweehoofdige Raad van Bestuur. Hadoks Acute zorg B.V. (voorheen Smash) is een van de entiteiten binnen Hadoks. Acute Zorg regelt spoedeisende huisartsenhulp in avond, nacht, weekend en op alle erkende feestdagen. Binnen Acute Zorg komen op jaarbasis 200.000 telefoontjes binnen, in een verzorgingsgebied van zo’n 720.000 potentiele patiënten. De processen binnen Acute Zorg zijn in de afgelopen periode sterk geprofessionaliseerd; onder meer de protocollen en de werkwijze. Het is nu de beste acute zorgpost in grootstedelijk gebied, met een bereikbaarheid op de spoedlijn van 100%.

Wat ga je doen als manager Acute Zorg?

Je bent zelfstandig en integraal verantwoordelijk voor de aansturing van 120 medewerkers binnen de divisie Acute Zorg, verdeeld over vijf teams en op functiegroep ingedeeld. Deze medewerkers zijn werkzaam binnen de acute zorg in de avonden, nachten, weekenden en op feestdagen. Tijdens de COVID-periode zijn zij ook overdag werkzaam. Het gaat om de functiegroepen Postassistenten, Triagisten, Fysiek Triagisten, Verpleegkundig Specialisten en Mobiel Assistenten.
Als manager Acute Zorg geef je de teamleiders de ruimte en fungeer je als sparringpartner. Dat ben je ook voor de Raad van Bestuur en voor de 300 aangesloten huisartsen. Samen met de teamleiders en de medewerkers, de Raad van Bestuur en het MT van de andere werk BV’s bouw je verder aan de professionalisering van de divisie Acute Zorg.

Wie ben jij?

Als manager Acute Zorg ben je werkzaam in een complexe omgeving die volop in ontwikkeling is en heb je te maken met een grote variëteit aan stakeholders en soms tegenstrijdige belangen. Je bent autonoom in je denken en doen en in staat een vertrouwensrelatie op te bouwen met de Raad van Bestuur, huisartsen, medewerkers en zorgpartners in de regio. Je bent daadkrachtig, hebt lef en luistert goed naar de behoeften van het team, de huisartsen en de organisatie. Je hebt goed oog voor wat er speelt binnen de acute zorg en weet dit te vertalen naar je afdeling. Dit betekent dat je in staat moet zijn om op meerdere borden tegelijk te schaken en prioriteiten weet te stellen in een veelheid van taken.

Kortom, jij bent een stevige, charismatische en koersvaste manager, die bij voorkeur beschikt over ruime ervaring in de acute zorg, (dubbelop)een zeer sterke gesprekspartner is, zich flexibel opstelt en prioriteitenweet te stellen in een veelheid van activiteiten.

Heb je daarnaast een afgeronde hbo- en/of wo-opleiding in de richting van bedrijfskunde of zorgmanagement, meerdere jaren relevante werkervaring op het gebied van integraal management en kennis van en ervaring met de (acute) eerstelijnszorg en algemene kennis van de ontwikkelingen binnen de (huisartsen-)zorg?. Dan maken wij heel graag kennis met jou!

Meer informatie

Meer informatie over de functie en de opgaven voor de manager acute zorg lees je in het uitgebreide profiel dat je bovenaan de site kunt downloaden. Om je te verdiepen in de organisatie bezoek je de website van hadoks.
Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je contact opnemen met Truus Strijbis, adviseur werving en search, en voor vragen over de procedure met team search. Zij zijn bereikbaar via 088-0086800.

Solliciteren

Reactietermijn is gesloten.

Locatie: Den Haag
Functieomvang: 32 uur
Sluitingdatum: 01-apr.-2021
Sollicitaties gesloten

Niet gevonden wat je zocht?

Bekijk deze vergelijkbare vacactures

Open sollicitatie

Junis

Voorzitter raad van bestuur

Junis
Alphen aan den Rijn 07-05-2023
Stichting Leerplein055

Voorzitter college van bestuur

Stichting Leerplein055
Apeldoorn 16-04-2023