Leeuwendaal Logo
Tragel
Tragel zoekt een:

Divisiemanager specialistische begeleiding

Leeuwendaal zoekt een divisiemanager specialistische begeleiding

Ben jij een ervaren divisiemanager die vanuit overzicht en natuurlijk overwicht invulling geeft aan de (door)ontwikkeling van de strategische ambities van Tragel? Tragel ondersteunt mensen met een beperking om een goed leven te leiden. Dit doen zij samen met alle betrokkenen met begeleiding, zorg, behandeling en verschillende mogelijkheden voor wonen, werken, leren en recreëren. Het motto ‘Samen doen’ heeft als doel de participatie aan de samenleving te vergroten. Nieuwsgierig naar Tragel?

Wat biedt Tragel?

Als divisiemanager Specialistische Begeleiding kom je te werken in een gevarieerde en veelomvattende omgeving. Een unieke positie waarin je bijdraagt aan de ontwikkeling van de organisatie als geheel en waarin je de kans krijgt om de zorg en ondersteuning van mensen met een complexere zogvraag integraal mede te hervormen.

Als jij de nieuwe divisiemanager Specialistische Begeleiding wordt, biedt Tragel jou:

  • Een boeiende werkplek waar je direct of indirect bijdraagt aan een goed leven voor bewoners en cliënten. Iedereen is anders. Daarom is zorg, ondersteuning en behandeling nooit hetzelfde. Het is steeds ontdekken en bouwen.
  • Een werkomgeving die ruimte biedt voor ontwikkelen en het ontdekken van je eigenheid en die de nodige uitdagingen biedt.
  • Prachtige en betaalbare woon- en werkomgeving in het ruime Zeeuws-Vlaanderen.
  • Je kunt je talent blijven ontwikkelen, er is onder andere een eigen Tragel Academie.
  • Een marktconform salaris ingeschaald in CAO GHZ.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • Een aanstelling voor onbepaalde tijd.

Over Tragel

Tragel is een grote zorgaanbieder in Zeeland voor mensen met een verstandelijke beperking. De ruim 700 medewerkers staan samen met de vrijwilligers altijd klaar voor de organisatie. Mensen die bij Tragel werken, handelen vanuit de kernwaarden: betrokken – professioneel - bijzonder.

Wat ga je doen?

Tragel heeft twee divisies: Samen in de Wijk en Specialistische Begeleiding. Onder de divisie Specialistische Begeleiding vallen vier RVE’s: Kind & Gezin, Gedrag & Ontwikkeling, Zorg & Beleving en het Expertisecentrum. Als divisiemanager Specialistische Begeleiding vorm je samen met de RVE-managers in je divisie een collegiaal management waarbij jij als “eerste onder je gelijken” verantwoordelijk bent voor en aanspreekbaar bent op de gang van zaken in de gehele divisie: goede kwaliteit van zorg, innovatie, zorgontwikkeling afgestemd op de regionale zorgvraag en de gehele bedrijfsvoering.

Als divisiemanager richt je je vooral op de gezamenlijke visie, de beleidsontwikkeling en de integrale aanpak van belangrijke thema’s zoals de arbeidsmarktproblematiek, goed werkgeverschap, vastgoedvraagstukken en zorgexploitatie. Binnen de divisie is behoefte aan helderheid, uniforme kaders, communicatie en verbondenheid. In jouw rol heb je een brugfunctie tussen de twee divisies, RVE’s en de teams en stimuleer en begeleid je de (zorginhoudelijke) samenwerking. Leren van elkaar staat voorop en je vertaalt opvallende bevindingen vanuit de praktijk naar organisatiebreed beleid.

Wie ben je?

Als divisiemanager Specialistische Begeleiding ben je een manager met hart voor de zorg en sterk in bedrijfskundige vraagstukken. Je overziet het grotere geheel en bent in staat om verbinding en synergie te creëren. Je hebt een duidelijke visie op de lange termijn ontwikkelingen binnen de zorg. Je weet je daarnaast een reëel beeld te vormen van de zorgprocessen en hebt een visie op hoe het eventueel ook anders kan. Je bent beleidsmatig sterk en bent vooral goed in het zorgdragen dat beleid leidt tot verandering in de zorg en het werk van teams.

Wij komen voor Tragel graag in contact met een analytisch sterke persoonlijkheid met een stevige en warme uitstraling. Iemand die beschikt over daadkracht en besluitvaardigheid en in staat is focus aan te brengen en keuzes te maken in een veelheid aan plannen en werkzaamheden. Zowel binnen je team als richting de raad van bestuur en externe stakeholders ben je een prettige en inhoudelijk stevige sparringpartner die creatief is en andere perspectieven inbrengt. Je gelooft in de kennis en kunde van je medewerkers en bent erop gericht hen te ontwikkelen en verantwoordelijkheid te gunnen. Je realiseert je dat de collectieve ambitie van Tragel wordt gerealiseerd door de vakmensen op de vloer en je biedt hen dus een belangrijke stem in de beleidsvoorbereiding. Je bent aldus bekend met het Rijnlands gedachtegoed.

Meer informatie

Wil je meer weten over deze organisatie, de inhoud van de functie, de opgaven en de profielschets, lees dan het functieprofiel dat je bovenaan de site kunt downloaden. Om je te verdiepen in de organisatie bezoek je de website van Tragel. Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je contact opnemen met Truus Strijbis, adviseur werving en search, en voor vragen over de procedure met Inthuya Sellathurai, research consultant. Zij zijn bereikbaar via 088-0086800.

Solliciteren

Wij kijken uit naar jouw motivatie om bij Tragel te werken. Om te solliciteren, klik op de solliciteerbutton en volg de stappen zoals aangegeven. Tijdens het proces wordt gevraag om je emailadres, persoonsgegevens, cv en een motivatiebrief. Een assessment maakt onderdeel uit van de procedure, er worden referenties ingewonnen en er wordt een pre-employment/integriteitsonderzoek gedaan.
We ontvangen jouw reactie graag zo snel mogelijk uiterlijk 22 juni .

Locatie: Clinge
Sluitingdatum: 01-apr.-2021
Sollicitaties gesloten

Niet gevonden wat je zocht?

Bekijk deze vergelijkbare vacactures

Open sollicitatie

Junis

Voorzitter raad van bestuur

Junis
Alphen aan den Rijn 07-05-2023
Stichting Leerplein055

Voorzitter college van bestuur

Stichting Leerplein055
Apeldoorn 16-04-2023