Leeuwendaal Logo
CareXS
CareXS zoekt een:

Manager Klant en Markt

Leeuwendaal zoekt voor CareXS in Amsterdam de nieuwe Manager Klant en Markt.

CareXS is een snel groeiende IT-dienstverlener die zich richt op Digitale Zorg Thuis met focus op het leveren van innovatieve, digitale oplossingen voor zorgprofessionals, cliënten en mantelzorgers. Deze oplossingen maken het mogelijk om medicatieveiligheid een integraal onderdeel te maken van het ketenoverstijgend zorgproces. In CareXS komen medicatiezorg en behandeling samen in een digitale omgeving waarbij relevante medische informatie kan worden geraadpleegd uit verschillende bronsystemen, gekoppelde medische apparatuur en van patiënten zelf. CareXS brengt transparantie en duidelijkheid in het huidige gefragmenteerde aanbod van medicatie informatie vastgelegd in de verschillende bronsystemen en wil daarmee een veiligere, toekomstbestendige gezondheidszorg mogelijk maken.

CareXS is een innovatief en jong bedrijf. De cultuur kenmerkt zich als samenwerkingsgericht, informeel en is continu in ontwikkeling.

In de nieuwe functie van manager Klant en Markt sta je aan de lat voor:

  • Het opbouwen van en leidinggeven aan een goed werkend team, en het meedenken over de organisatieontwikkeling.
  • Het uitbreiden van het aantal klanten voor de bewezen diensten, te beginnen in Nederland, en in de toekomst verder internationaal uit te breiden. Je werkt op basis van duidelijke doelstellingen.
  • Het uitstekend bedienen en tevreden houden van bestaande klanten in de zorg (VVT).

Deze uitdagende nieuwe functie vraagt om een gedreven, ervaren, samenwerkings- en klantgerichte manager. Iemand die in staat is om op strategisch niveau snel te schakelen. Iemand met een echt ‘zorghart’ die de organisatie helpt in haar groei en ontwikkeling en de afzetmarkt verder vergroot.

Beschik je over minimaal een aantal jaren stevige relevante ervaring in de zorg, dienstverlening of software in een commerciële of innovatieve rol? Heb je affiniteit met software en techniek en ben je strategisch adviseur in hart en nieren? Ben je communicatief vaardig in Nederlands en Engels? Kortom, is deze rol jou op het lijf geschreven? Dan zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet.

Werken bij CareXS betekent werken in een dynamische, warme, dienstverlenende organisatie met een duidelijke maatschappelijke missie. Je krijgt veel speelruimte en komt te werken in een bevlogen team. Een organisatie waar je zult meebouwen aan de toekomst van de zorg en een team mag opzetten, in een markt die voortdurend in verandering is.

Het salaris bedraagt tussen de €6.000,- en € 8.000,- bruto per maand, waarvan maximaal 20% op variabele basis, op basis van een 40-urige werkweek. Voor de overige arbeidsvoorwaarden, zie het uitgebreide profiel.

Informatie

Wil je meer weten over deze organisatie, de inhoud van de functie, de opgaven en de profielschets, lees dan het functieprofiel dat je bovenaan de pagina kunt downloaden. De procedure wordt begeleid door Irene Vervelde & Birgitte de Keijzer, senior adviseurs werving en search van Leeuwendaal. Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je contact opnemen met Irene Vervelde & Birgitte de Keijzer. Voor vragen over de procedure met Lauren Dikmans, executive searcher. Zij zijn bereikbaar via 088-00 868 00.

Solliciteren

Om te solliciteren, klik op de solliciteerbutton en volg de stappen zoals aangegeven. Tijdens het proces wordt gevraagd om je emailadres, persoonsgegevens, cv en een motivatiebrief.
We ontvangen je reactie graag De reactietermijn is gesloten

Locatie: Amsterdam
Functieomvang: Fulltime (36 uur per week)
Sluitingdatum: 12-jan.-2021
Sollicitaties gesloten

Niet gevonden wat je zocht?

Bekijk deze vergelijkbare vacactures

Open sollicitatie

Junis

Voorzitter raad van bestuur

Junis
Alphen aan den Rijn 07-05-2023
Stichting Leerplein055

Voorzitter college van bestuur

Stichting Leerplein055
Apeldoorn 16-04-2023