Leeuwendaal Logo
Martini Ziekenhuis
Martini Ziekenhuis zoekt een:

Zorgprocesmanager

Leeuwendaal zoekt voor het Martini Ziekenhuis in Groningen de nieuwe Zorgprocesmanager

De organisatie

Werken bij het Martini Ziekenhuis betekent dat je écht bijdraagt aan de zorg in Nederland. Het is een ambitieus topklinisch ziekenhuis en een moderne en mensgerichte organisatie. Patiënten kunnen er terecht voor vaak voorkomende klachten en basiszorg, maar ook voor onderzoeken en behandelingen voor ziekten en aandoeningen die minder vaak voorkomen of complexer te behandelen zijn.
Het Martini ziekenhuis is onderdeel van Santeon en werkt doorlopend aan vernieuwing, door opleiding, onderwijs en onderzoek. Daarmee is het een aantrekkelijk ziekenhuis voor patiënten én voor professionals. De organisatie kent korte lijnen. Mensen weten elkaar gemakkelijk te vinden, zijn open en waarderen elkaar. Ze zijn trots op het Martini Ziekenhuis en de goede naam in de markt. Maar ook op de onderlinge samenwerking en de klantgerichtheid.

Zorgprocessen

Binnen het Martini Ziekenhuis zijn twee zorgprocesmanagers werkzaam. Op basis van de strategie en de profilering van het ziekenhuis werken zij nauw samen met medische specialisten om vorm en inhoud te geven aan het zorgaanbod en resultaat- en productieafspraken van het ziekenhuis én aan de uitdagingen in de regio. De zorgprocesmanagers zijn de spin in het web tussen raad van bestuur, de medisch specialisten, de zorgpartijen in de regio en de zorgorganisatie. De opgave die er organisatiebreed ligt, is de toenemende zorgvraag, de beperkte capaciteit en het toegankelijk houden van de zorg in het kerngebied, met zinnige zorg. De inhaalvraag is op dit moment logischerwijs een complex dossier. Daarnaast wil het Martini Ziekenhuis initiatief gaan nemen in de regio voor toegankelijke zorg en op innovatieve wijze zorg leveren.

De functie

Als zorgprocesmanager geef je - in nauwe afstemming met de medisch specialisten en de capaciteitsmanagers - als maatschappelijk ondernemer, vorm en inhoud aan de doelstellingen van het Martini Ziekenhuis. Je richt je daarbij specifiek op het zorgaanbod binnen het ziekenhuis en in de regio, op rendement, de zorgopbrengsten en de zorgproductie (stellen van normen). Je bent verantwoordelijk voor afspraken met de zorgverzekeraars over het zorgaanbod en de zorgproductie, en voor de resultaatafspraken met de raad van bestuur, waarbij de resultaten op organisatieniveau centraal staan.

Deze veelzijdige rol vraagt om een stevige en samenwerkingsgerichte persoonlijkheid met een overstijgende blik. Je bent analytisch sterk, bent flexibel inzetbaar en hebt bij voorkeur inhoudelijke zorgkennis.

Heb jij een afgeronde relevante academische opleiding in een bedrijfskundige of medische richting, bedrijfskundig en financieel inzicht en ruime ervaring met het werken in een ziekenhuisorganisatie en het functioneel of hiërarchisch aansturen van teams. Kortom, is deze rol jou op het lijf geschreven? Dan zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet.

Informatie

Wil je meer weten over deze organisatie, de inhoud van de functie, de opgaven en de profielschets, lees dan het functieprofiel dat je bovenaan de site kunt downloaden. De procedure wordt begeleid door Irene Vervelde een Truus Strijbis, senior adviseurs werving en search van Leeuwendaal. Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je contact opnemen met Irene en/of Truus. Voor vragen over de procedure met onze executive searchers. Zij zijn bereikbaar via 088-00 868 00.

Solliciteren

Om te solliciteren, klik op de solliciteerbutton en volg de stappen zoals aangegeven. Tijdens het proces wordt gevraagd om je emailadres, persoonsgegevens, cv en een motivatiebrief.
De reactietermijn is gesloten.

Locatie: Groningen
Functieomvang: Fulltime (36 uur per week)
Sluitingdatum: 21-dec.-2020
Sollicitaties gesloten

Niet gevonden wat je zocht?

Bekijk deze vergelijkbare vacactures

Open sollicitatie

Junis

Voorzitter raad van bestuur

Junis
Alphen aan den Rijn 07-05-2023
Stichting Leerplein055

Voorzitter college van bestuur

Stichting Leerplein055
Apeldoorn 16-04-2023