Leeuwendaal Logo
Stichting Pantein
Stichting Pantein zoekt een:

Directeur Thuiszorg en Zorgcentra Pantein

Voor Thuiszorg en Zorgcentra Pantein in Boxmeer en omgeving zoekt Leeuwendaal een stevige en verbindende directeur met hart voor de zorg en die een bevlogen, open en integere persoonlijkheid meebrengt.

De directeur is in staat om binnen een grote zorgorganisatie als Pantein met de vele verschillende disciplines, de onderlinge verbinding en synergie te creëren. Hij of zij overziet het grotere geheel en verbindt strategie met een hands-on mentaliteit. Zorgt daarnaast ook voor de verbinding en verdere ontwikkeling in het omvangrijke externe netwerk.

De organisatie

Pantein is een veelzijdige speler in de zorg. De organisatie heeft één van de meest brede portfolio's van Nederland door de combinatie van het Maasziekenhuis, zorgcentra, thuiszorg en services aan huis. Dit zorgt voor een zeer brede en complete dienstverlening op het gebied van gezondheid en zorg. Zorg die dichtbij is en vertrouwd voelt, maar ook op-en-top medische zorg. In totaal werken zo’n 2150 fte elke dag met elkaar aan de best mogelijke zorg. Pantein werkt nauw samen met Radboudumc en Sint Maartenskliniek (SMK) en partners in de wijk: huisartsen, verloskundigen, welzijnsinstellingen, onderwijs, ondernemers en gemeenten. Geclusterd in het platform Mooi Maasvallei, waar Pantein een prominente plek inneemt. Alles is gericht op het bieden van een compleet en hoogwaardig zorgaanbod. Hiermee ondersteunt Pantein een goede gezondheid van de inwoners van Noordoost-Brabant en Noord-Limburg. Een gezonde bedrijfsvoering is daarvoor een noodzakelijke voorwaarde.

De functie

De directeur Thuiszorg en Zorgcentra zorgt voor de (door)ontwikkeling van de strategische ambities van en het beleid binnen de Thuiszorg en Zorgcentra. Hij rapporteert rechtstreeks aan de Raad van Bestuur. De directeur is integraal verantwoordelijk voor goede kwaliteit van zorg en zorgontwikkeling afgestemd op de regionale zorgvraag en is verantwoordelijk voor de gehele bedrijfsvoering, inclusief financiën. De bedrijfsvoering wordt georganiseerd vanuit de holding waarbinnen de ondersteunende diensten vallen. De directeur werkt intensief samen met de manager Medische dienst (tevens specialist Ouderengeneeskunde) en de manager Zorglogistiek. Meer over de organisatie, de ontwikkelingen, de functie-inhoud, functie-eisen en competenties leest u in het uitgebreide profiel dat u bovenaan deze site kunt downloaden.

Contactinformatie

Voor meer informatie over de organisatie, zie ook de website van Pantein.
Het uitgebreide functieprofiel vindt u bovenaan deze pagina. Voor inhoudelijke vragen over de functie kunt u contact opnemen met Manon Min, de adviseur werving en search die Pantein in deze procedure begeleidt. Voor vragen over de procedure kunt u contact opnemen met Sasja Bosch, executive searcher. Zij zijn bereikbaar via 088-0086800.

Solliciteren

Om te solliciteren, druk op de solliciteer-knop en volg de stappen zoals aangegeven. Tijdens het proces wordt gevraagd om uw emailadres, persoonsgegevens, cv en een motivatiebrief. Een assessment maakt onderdeel uit van de procedure, er worden referenties ingewonnen en er wordt een pre-employment/integriteitsonderzoek gedaan. We ontvangen uw reactie graag uiterlijk 23 april 2021.

Locatie: Boxmeer
Sluitingdatum: 26-nov.-2020
Sollicitaties gesloten

Niet gevonden wat je zocht?

Bekijk deze vergelijkbare vacactures

Open sollicitatie

Junis

Voorzitter raad van bestuur

Junis
Alphen aan den Rijn 07-05-2023
Stichting Leerplein055

Voorzitter college van bestuur

Stichting Leerplein055
Apeldoorn 16-04-2023