Leeuwendaal Logo
Noordwest Ziekenhuisgroep
Noordwest Ziekenhuisgroep zoekt een:

Hoofd Klant, Markt en Communicatie

LEEUWENDAAL ZOEKT EEN HOOFD KLANT, MARKT EN COMMUNICATIE VOOR NOORDWEST ZIEKENHUISGROEP

Noordwest Ziekenhuisgroep is een van de grootste ziekenhuisorganisaties van Nederland en een werkgever van betekenis in Noord-Holland. Mensen die bij Noordwest werken zijn gedreven en echte teamspelers, die willen meebouwen aan de ambities van een groot topklinisch ziekenhuis. Noordwest wil vooroplopen en daarom ligt de focus ligt op ontwikkeling, beter worden en samenwerken. Nieuwsgierig naar Noordwest Ziekenhuisgroep?

Wat biedt Noordwest Ziekenhuisgroep?

Noordwest Ziekenhuisgroep biedt een stimulerende en aantrekkelijke werkplek. Werken bij Noordwest betekent werken in een dynamische werkomgeving, waarin medewerkers zich kunnen ontwikkelen.

Als jij het nieuwe Hoofd klant, markt en communicatie bent, biedt Noordwest jou:

  • Volop speelruimte om het merk Noordwest verder te positioneren.
  • Een stevige en zelfstandige positie op strategisch niveau.
  • Een werkomgeving die alle gelegenheid biedt om je verder te ontwikkelen.
  • Een passend salaris met aantrekkelijke secundaire voorwaarden zoals eindejaarsuitkering, een gunstig fietsenplan en bedrijfsfitness.
  • Een vaste aanstelling, beginnend met een jaarcontract.
  • Over Noordwest Ziekenhuisgroep

Noordwest is een ziekenhuisorganisatie met locaties in Alkmaar, Den Helder, Heerhugowaard, Schagen, Texel en Limmen. Noordwest Ziekenhuisgroep is een groot topklinisch ziekenhuis. Dit betekent dat zij een opleidingsziekenhuis zijn voor vrijwel alle medisch specialismen. Noordwest behoort zowel op basis van kwaliteit als kwantiteit tot de top van Nederland. In de grotere regio Noord-Holland-Noord loopt Noordwest voorop als het gaat om het introduceren van nieuwe onderzoeksmethodes, technieken en behandelmethoden. De schaal van het ziekenhuis maakt het mogelijk om veel wetenschappelijk onderzoek doen.

Wat ga je doen?

In deze unieke managementfunctie bij Noordwest zorg je ervoor dat je, naast het aansturen van je team, Noordwest Ziekenhuisgroep nóg beter op de kaart zet; lokaal, regionaal én nationaal.

Zowel de patiënt als potentieel medewerker weten Noordwest goed te vinden, maar de organisatie denkt dat dit nóg beter kan. De Noordwesters zijn trouw aan hun vak en de organisatie, en tegelijkertijd nuchter en bescheiden in het etaleren van hun succes. Het wordt een van jouw opgaven om de trots van de ‘Noordwesters’ naar buiten te brengen.

Ook nationaal is er terrein te winnen. Noordwest is nog niet voldoende zichtbaar en vertegenwoordigd als toonaangevende speler in Nederland. Als Hoofd Klant, Markt & Communicatie lever jij met je team een belangrijke bijdrage aan deze positionering en de uitrol hiervan. De afdeling communicatie doet dit niet alleen maar zoekt de verbinding met de raad van bestuur, medisch specialisten, organisatorisch managers en de andere stafafdelingen.

Het hoofd KMC rapporteert aan de manager Bestuursondersteuning en heeft een directe lijn naar de raad van bestuur en het stafbestuur.

Wie ben je?

Wij zijn op zoek naar een stevige en daadkrachtige persoon, een verbinder die zich gemakkelijk door alle lagen van de organisatie beweegt. Je bent gepokt en gemazeld als het gaat om communicatie en hebt ervaring met positioneringstrajecten. Je bent creatief, hebt een duidelijke visie op communicatie en vertaalt de strategie van de organisatie naar communicatiebeleid. Op basis van dit beleid breng je duidelijke focus aan in de werkzaamheden en je houdt de regie hierop.

Als manager ben je koersvast en richt je je op het faciliteren en benutten van de kwaliteiten van alle professionals. Je bent nuchter, authentiek en vertrouwt op je expertise. Daarnaast sta je stevig in je schoenen, toont moed en luistert goed. Je bent strategisch en analytisch sterk en kunt makkelijk je draai vinden in een complexe organisatie en dito (maatschappelijk) speelveld.

Heb je daarnaast een afgeronde - bij voorkeur universitaire - opleiding op het gebied van marketing en/ of communicatie, of vergelijkbaar, aantoonbare werkervaring met het opstellen van communicatiestrategieën en positionerings trajecten en ruime leidinggevende ervaring?, dan maken wij heel graag kennis met jou!

Meer informatie

Meer informatie over de functie en de opgaven voor het hoofd klant, markt en communicatie lees je in het uitgebreide profiel dat je bovenaan de site kunt downloaden. Om je te verdiepen in de organisatie, zie de website van Noordwest Ziekenhuisgroep . Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je contact opnemen met Janine Trompetter of Truus Strijbis, adviseurs werving en search, en voor vragen over de procedure met het projectbureau Werving en Search. Zij zijn bereikbaar via 088-0086800.

Solliciteren

Reactietermijn is gesloten.

Locatie: Alkmaar
Sluitingdatum: 23-nov.-2020
Sollicitaties gesloten

Niet gevonden wat je zocht?

Bekijk deze vergelijkbare vacactures

Open sollicitatie

Junis

Voorzitter raad van bestuur

Junis
Alphen aan den Rijn 07-05-2023
Stichting Leerplein055

Voorzitter college van bestuur

Stichting Leerplein055
Apeldoorn 16-04-2023