Leeuwendaal Logo
DSV verzorgd leven
DSV verzorgd leven zoekt een:

Manager extramurale zorg

LEEUWENDAAL ZOEKT EEN MANAGER EXTRAMURALE ZORG VOOR DSV|VERZORGD LEVEN

Werken bij DSV|verzorgd leven (hierna DSV) is werken bij een betrokken, innoverende en open organisatie die zeer veel waarde hecht aan goede kwaliteit van de zorg en dienstverlening, waarbij alles draait om de cliënt. Wil jij de kans krijgen om het verschil te kunnen maken en echt bij te kunnen dragen aan de ambities en doorontwikkeling van de organisatie? Lees dan verder!

Wat biedt DSV?

Je komt te werken bij een leuke werkgever in een werkomgeving met hardwerkende, loyale, enthousiaste en betrokken professionals met liefde voor de zorg. In het managementteam tref je leuke inspirerende collega’s die graag met elkaar willen leren en bouwen.
Daarnaast biedt DSV jou:

  • Een functie ingeschaald op het niveau FWG 70 conform de CAO VVT en is maximaal € 6740,10 op basis van 36 uur. Je ontvangt een contract voor bepaalde tijd voor de duur van twee jaar met de nadrukkelijke intentie dit om te zetten naar een contract voor onbepaalde tijd.
  • Een vakantietoeslag van 8% en een eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Fietsplan, fiscaal voordeel met uitruil reiskosten, korting zorgverzekeringen en een collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering.
  • De kans om je te blijven ontwikkelen. Alle medewerkers krijgen uitstekende opleidings- en bijscholingsmogelijkheden.
  • Een prachtige en inspirerende omgeving, dichtbij zee, strand en de bollenvelden.
  • Werken in prachtige recent vernieuwde locaties.

Over DSV

DSV is een Protestants-christelijke organisatie die diensten verleent op het gebied van wonen, welzijn en zorg binnen de gemeenten Katwijk en Lisse. DSV is vraaggericht, kleinschalig, lokaal betrokken en staat midden in de samenleving. Het uitgangspunt is om hoogwaardige zorg op een laagdrempelige wijze, met een menselijk gezicht te bieden, dichtbij.

DSV levert zowel zorg thuis (hulp bij het huishouden (Wmo), wijkverpleging en kortdurend eerstelijns verblijf (Zvw)) als zorg met verblijf (Wlz). De dienstverlening is erop gericht om mensen zo lang mogelijk verantwoord, prettig, in eigen omgeving en zo zelfstandig mogelijk te laten wonen.

Wat ga je doen?

De manager Extramurale Zorg geeft direct leiding aan 3 teammanagers en indirect aan 289 medewerkers (84 FTE) en werkt integraal samen met de andere disciplines binnen DSV. Als manager Extramurale Zorg heb je een belangrijke rol in de ontwikkeling, implementatie en evaluatie van het organisatiebrede beleid ten aanzien van de thuiszorg. Hiernaast ben je verantwoordelijk voor de implementatie van de reorganisatie bij Zorg Thuis met als doel om de thuiszorg rendabel en toekomstgericht te maken.

Wie ben je?

Wij zoeken een inspirerende, betrokken en daadkrachtige manager met natuurlijk overwicht en veranderkracht. Een manager die de uitdagingen voor de zorg ziet en begrijpt wat de implicaties zijn. Je past goed in een ‘hands on cultuur’. Samen met je collega’s streef je elke dag naar het beste resultaat. Je bent een zorgmens met een bedrijfsmatige blik en spreekt de taal van de professional. Verder heb je inzicht in processen en ben je in staat om organisatie breed te denken en analyses te maken. Je vertegenwoordigt DSV in externe contacten en onderhandelingen. Je bent sterk in relatiebeheer en in staat om een goed netwerk te onderhouden. Bovendien voel je je thuis in een organisatie met een christelijke identiteit en respecteer je de christelijke waarden en normen.

Heb je daarnaast een academisch werk- en denkniveau met ruime ervaring in en actuele kennis van de zorgsector (thuiszorg), ruime integrale management ervaring in veranderende organisaties, kennis van zorgtechnologie en ervaring met veranderprocessen?, dan maken wij heel graag kennis met jou!

Meer informatie

Meer informatie over de functie en de opgaven voor de manager extramurale zorg lees je in het uitgebreide profiel dat je boven aan de site kunt downloaden. Om je te verdiepen in de organisatie, zie de website van DSV|verzorgd leven . Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je contact opnemen met Bianca van Winkel, adviseur werving en search, en voor vragen over de procedure met het projectbureau Werving en Search. Zij zijn bereikbaar via 088-0086800.

Solliciteren

Reactietermijn is gesloten.

Locatie: Katwijk
Functieomvang: 32 uur per week
Sluitingdatum: 12-nov.-2020
Sollicitaties gesloten

Niet gevonden wat je zocht?

Bekijk deze vergelijkbare vacactures

Open sollicitatie

Junis

Voorzitter raad van bestuur

Junis
Alphen aan den Rijn 07-05-2023
Stichting Leerplein055

Voorzitter college van bestuur

Stichting Leerplein055
Apeldoorn 16-04-2023