Leeuwendaal Logo
Pluryn
Pluryn zoekt een:

RVE manager Bedrijfsvoering

Leeuwendaal zoekt een RVE Manager Bedrijfsvoering voor Pluryn, locatie Jan Pieter Heije

De locatie Jan Pieter Heije is een orthopedagogisch behandelcentrum voor jongeren (6-23 jaar) met een licht verstandelijke beperking of normale begaafdheid en complexe problemen. Deze resultaatverantwoordelijke eenheid (RVE) is omvangrijk (omzet 34 miljoen, 450 medewerkers) en heeft zowel een landelijk specialistische als regionale functie. Op het gebied van autisme wordt samengewerkt met Karakter en Parnassia. In Oosterbeek zijn diverse voorzieningen voor handen; onderwijs, behandeling, sport, spel en cultuur. Tevens omvat deze RVE de buitenhuizen in Oosterbeek, Renkum, Doetinchem, Dieren, Elst en Tiel. Daarnaast voert Jan Pieter Heije diverse ambulante producten zoals Multi Systeem Therapie (MST) en Intensieve Ambulante Gezinsbehandeling (IAG).

Het MT van Jan Pieter Heije is duaal ingericht en bestaat uit de RVE Manager Bedrijfsvoering, de RVE Manager Zorg & Behandeling (Z&B) en 10 leidinggevenden. Samen met de collega manager Z&B leg je verantwoording af aan de directie, bepalen jullie gezamenlijk de koers van de RVE en dragen jullie zorg voor de realisatie hiervan. Je hebt een integrale blik en geeft op inspirerende, doortastende, maar ook verbindende wijze leiding aan het managementteam van Jan Pieter Heije.

Er ligt voor jou, management en medewerkers van deze RVE een uitdagende opdracht. Binnen Jan Pieter Heije is de eerste aanzet gedaan om de toekomstige keuzes in organisatie, portfolio en positionering te maken. Die opgave zal door de nieuwe RVE Manager Bedrijfsvoering samen met de Raad van Bestuur, directieteam Pluryn, collega managers Z&B, leidinggevenden en medezeggenschap verder worden opgepakt en gerealiseerd. Daarbij hoort uiteraard ook de afstemming met de diverse externe stakeholders op gemeentelijk, regionaal en landelijk niveau.

Wij zoeken een integrale manager met ruime ervaring in de zorg en goed bekend met vergelijkbare grote RVE, (bewezen) in staat om de complexiteit in zorgportfolio en organisatie te doorgronden en daarin de juiste keuzes naar de toekomst met elkaar te maken en deze ook te realiseren. Je acteert op directieniveau, beschikt over een afgeronde op bedrijfsvoering gerichte academische opleiding. Je bent een manager met een overstijgende blik, visie, koersvast en verbindend naar alle betrokken in en externe stakeholders. Je hebt een intrinsieke drive voor de doelgroep van Jan Pieter Heije en vervult met verve de rol van boegbeeld. Kennis van de bedrijfsvoering en zorgfinanciering is vereist.

Meer informatie

Voor meer informatie over de organisatie, zie ook de website van Pluryn . Voor meer informatie over de functie, download bovenaan deze pagina het uitgebreide functieprofiel. Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je contact opnemen met Marcel ten Berge, adviseur werving en search. Voor vragen over de procedure kun je contact opnemen met Sasja Bosch, executive searcher. Zij zijn bereikbaar via 088-0086800.

Solliciteren

Wij zijn erg benieuwd naar jouw sollicitatie en motivatie om bij Pluryn te komen werken. Om te solliciteren, klik op de solliciteerbutton en volg de stappen zoals aangegeven. Tijdens het proces wordt gevraagd om je emailadres, persoonsgegevens, cv en een motivatiebrief. We ontvangen jouw reactie graag zo spoedig mogelijk en uiterlijk vóór 24 oktober 2020.

Locatie: Oosterbeek
Functieomvang: 36 uur per week
Sluitingdatum: 04-dec.-2020
Sollicitaties gesloten

Niet gevonden wat je zocht?

Bekijk deze vergelijkbare vacactures

Open sollicitatie

Junis

Voorzitter raad van bestuur

Junis
Alphen aan den Rijn 07-05-2023
Stichting Leerplein055

Voorzitter college van bestuur

Stichting Leerplein055
Apeldoorn 16-04-2023