Leeuwendaal Logo
Pluryn
Pluryn zoekt een:

RVE direteur Bedrijfsvoering

Leeuwendaal zoekt een RVE Manager Bedrijfsvoering voor Pluryn, locatie De Glind

De RVE de Glind vertegenwoordigt het landelijk specialisme gezinshuizen, één van de meest duurzame zorgsoorten van Pluryn. In een gezinshuis krijgen kinderen de kans om op te groeien in een normale gezinssituatie. De basis van deze dienstverlening is gevestigd in het dorp De Glind dat 12 gezinshuizen telt en zeven zelfstandige gezinshuizen waar kinderen van Pluryn geplaatst zijn. De Glind is er voor uithuisgeplaatste kinderen en jongeren met een complexe zorg- of opvoedingsvraag. Naast gezinswonen kent De Glind een aantal woongroepen, IKB's en een ambulante tak. De jaaromzet is thans een kleine € 20 miljoen.

Buiten het dorp De Glind zijn er landelijk nog 22 gezinshuizen waarvan de medewerkers in dienst zijn van Pluryn en 32 franchise/ zelfstandige gezinshuizen. Pluryn heeft tevens de mogelijkheid om tijdelijk jongeren bij Nederlandse gezinshuizen in het buitenland te plaatsen. Al deze gezinshuizen vallen onder verantwoordelijkheid van leidinggevenden, die hun standplaats in De Glind hebben. In de toekomst (januari 2021) worden bij Pluryn de gezinshuizen (totaal ongeveer 100) gebundeld tot één landelijke RVE Gezinshuizen. Daarmee komt de jaaromzet van de RVE op circa € 27 miljoen.

Voor deze succesvolle en groeiende vorm van jeugdhulp zoeken wij een ervaren RVE Manager Bedrijfsvoering met passie en drive voor de gezinshuizen en jongeren van De Glind. Als RVE Manager Bedrijfsvoering ben je verantwoordelijk voor de verdere groei, innovatie en landelijke positionering van de RVE Gezinshuizen. Belangrijke uitdagingen daarbij zijn de complexiteit van de organisatie, het organiseren van de groei en het inrichten van de daarbij behorende ondersteuningsstructuur en het onderhouden van de relaties met de diverse stakeholders waaronder de gezinsouders.

Het MT van de Glind is duaal ingericht en bestaat uit een RVE Manager Bedrijfsvoering, een RVE Manager Zorg & Behandeling en momenteel zes leidinggevenden. De toegenomen omvang van de RVE (onder andere door de overname/integratie van onderdelen van de Hoenderloo Groep) vraagt om versteviging van deze structuur. Als Manager Bedrijfsvoering ben je de voorzitter van het RVE managementteam van De Glind en het aanspreekpunt naar buiten. Samen met de collega manager Zorg & Behandeling leg je verantwoording af aan de directie, bepalen jullie gezamenlijk de koers van de RVE en dragen jullie zorg voor de realisatie hiervan. Vanuit overzicht geef je op inspirerende, doortastende, maar ook empathische wijze leiding aan het managementteam van De Glind.

Wij zoeken een ondernemende manager die ervaring heeft met het besturen van een groot organisatieonderdeel. Je acteert op directieniveau, beschikt over een afgeronde op bedrijfsvoering gerichte academische opleiding en loopt intrinsiek warm voor de zorg en ondersteuning die Pluryn met de gezinshuizen biedt. Je vervult met verve de rol van boegbeeld en bent gewend de relaties met diverse stakeholders goed te onderhouden en uit te bouwen. Kennis van zorgfinanciering en meerjarige integrale managementervaring binnen de zorg is vereist.

Meer informatie

Voor meer informatie over de organisatie, zie ook de website van Pluryn . Voor meer informatie over de functie, download bovenaan deze pagina het uitgebreide functieprofiel. Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je contact opnemen met Truus Strijbis, adviseur werving en search. Voor vragen over de procedure kun je contact opnemen met Sasja Bosch, executive searcher. Zij zijn bereikbaar via 088-0086800.

Solliciteren

De reactietermijn is gesloten.

Locatie: De Glind (Gld)
Functieomvang: 36 uur per week
Sluitingdatum: 08-jul.-2020
Sollicitaties gesloten

Niet gevonden wat je zocht?

Bekijk deze vergelijkbare vacactures

Open sollicitatie

Junis

Voorzitter raad van bestuur

Junis
Alphen aan den Rijn 07-05-2023
Stichting Leerplein055

Voorzitter college van bestuur

Stichting Leerplein055
Apeldoorn 16-04-2023