Leeuwendaal Logo
ViVa! Zorggroep
ViVa! Zorggroep zoekt een:

Manager Behandeldienst (2fte)

LEEUWENDAAL ZOEKT TWEE MANAGERS BEHANDELDIENST VOOR VIVA! ZORGGROEP IN KENNEMERLAND

Bij ViVa! Zorggroep werken ruim 3600 gemotiveerde medewerkers aan professionele zorg. Zorg die bij de cliënt past en waar de cliënt op kan vertrouwen. Een van de doelen van ViVa! Zorggroep is dat de cliënt zolang mogelijk zelfstandig in de wijk kan blijven wonen. De activiteiten op het gebied van zorg, welzijn, wonen en dienstverlening worden dichtbij de cliënt, ‘in de wijk’ georganiseerd en vormen zo een toegankelijk en samenhangend geheel.
ViVa! kent een platte organisatiestructuur met korte lijnen. ViVa! vindt het belangrijk dat de zorg en zeggenschap daarover zo dicht mogelijk wordt georganiseerd rondom de cliënt. In dit kader worden bevoegdheden en verantwoordelijkheden zo laag mogelijk in de organisatie gelegd.
In 2019 is er gestart met een transitie binnen de behandeldienst. Aanleiding hiervoor is het vergroten van de samenhang tussen zorg en behandeling gericht op o.a.:

  • Versterken van de integrale kwaliteit van wonen en leven in de locaties.
  • Binnen de wijken dient 1e lijns multidisciplinair behandelen en werken in samenwerking met overige behandelaren in de keten te worden ontwikkeld.

Als manager behandeldienst geef je samen met je collega manager leiding aan diverse disciplines, die zijn geclusterd in ‘medisch & psychosociaal’ (36 fte) en ‘paramedisch’ (43 fte). Je rapporteert rechtstreeks aan de directeur zorg en je maakt deel uit van het MT van de directeur zorg.

Viva! Zorggroep biedt jou een uitdagende en op ontwikkeling gerichte positie waar je samen met enthousiaste en betrokken professionals bijdraagt aan mooie opgaven. Zo speel je een belangrijke rol in het reeds ingezette transitieproces. Je staat aan de lat om de volgende opgaven te realiseren vanuit:

  • Zorgperspectief: actieve bijdrage aan de ontwikkelingsopdracht in de woon-zorg locaties en de wijk.
  • Professioneel perspectief: zorg- en beleidsontwikkeling en innovatie door zichtbare, benaderbare en gewaardeerde positionering binnen de organisatie.
  • Samenwerkingsperspectief: zichtbare, benaderbare partner met een herkenbaar expertise aanbod binnen de regio.
  • Werkgeversperspectief: gerichte aandacht voor individuele en team ontwikkeling gericht op samenwerking, kennisontwikkeling en zorginnovatie en het geven van heldere kaders en transparantie in processen.
  • Bedrijfsvoeringsperspectief: een transparante vraag gestuurde inzet van de diensten van de behandeldienst en kostenallocatie.
  • Besturingsperspectief: iedere cliënt doelgroep die de behandeldienst bedient kent een eigen zorgdynamiek, onderliggende financiële methodiek en stakeholders wat vraagt om een specifieke besturing per cliënt doelgroep.

Dagelijks heb je contact met leuke, boeiende, en prachtige mensen! Je komt te werken in een professioneel team, bestaande uit artsen, psychologen, paramedici, geestelijke verzorging en maatschappelijk werk.
Je ontvangt een salaris op het niveau FWG 70 conform de cao VVT en een contract van 36 uur per week voor bepaalde tijd voor de duur van een jaar. We zoeken iemand die zich aan ViVa! verbindt en de intentie is dit contract om te zetten voor onbepaalde tijd.
ViVa! Zorggroep kent goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een eindejaarsuitkering (8,33%), fietsplan, fiscaal voordeel met uitruil reiskosten, korting zorgverzekeringen en collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering. Tevens ga je deelnemen aan een management development programma.

Wij zoeken resultaat-, ontwikkelgerichte- en verbindende kandidaten voor deze twee nieuwe posities van manager Behandeldienst: een manager voor aandachtsgebieden Medisch en Psychosociaal en een manager voor aandachtsgebied Paramedisch.
Als persoon ben je gedreven, energiek, daadkrachtig en ondernemend, die medewerkers weet te motiveren. Je bent in staat om medewerkers de ruimte te geven voor het nemen van eigen verantwoordelijkheden en beslissingen. Je bent voor hen een sparringpartner en je inspireert hen. Met jouw daadkracht weet je bij uitstek draagvlak te creëren. Je bent een uitstekende gesprekspartner voor zowel interne als externe stakeholders en je kunt gemakkelijk op diverse niveaus schakelen. Je bent innovatief, neemt eigen verantwoordelijkheid, bent transparant en makkelijk benaderbaar. Je geeft leiding vanuit vertrouwen en betrokkenheid.
Heb je daarnaast een afgeronde academische opleiding, ruime managementervaring in een veranderende organisatie en aan professionals, aantoonbare kennis van de zorgsector én ben je bedrijfsmatig sterk, dan maken wij heel graag kennis met jou!

Meer informatie

Meer informatie over de functie en de opgaven voor de manager Behandeldienst lees je in het uitgebreide profiel dat je bovenaan deze site kunt downloaden.
Om je te verdiepen in de organisatie, bezoek je de website van ViVa! Zorggroep.
Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je contact opnemen met Bianca van Winkel, adviseur werving en search, en voor vragen over de procedure met Helga van Leeuwen (searcher). Zij zijn bereikbaar via 088-0086800.

Solliciteren

De reactietermijn is gesloten.

Locatie: Kennemerland
Functieomvang: 36 uur per week (fulltime)
Sluitingdatum: 31-jul.-2020
Sollicitaties gesloten

Niet gevonden wat je zocht?

Bekijk deze vergelijkbare vacactures

Open sollicitatie

Junis

Voorzitter raad van bestuur

Junis
Alphen aan den Rijn 07-05-2023
Stichting Leerplein055

Voorzitter college van bestuur

Stichting Leerplein055
Apeldoorn 16-04-2023