Leeuwendaal Logo
Pluryn
Pluryn zoekt een:

RVE directeur Bedrijfsvoering

Leeuwendaal zoekt een RVE Manager Bedrijfsvoering voor locatie De Beele

De Beele maakt deel uit van Pluryn en biedt specialistische behandeling aan jongeren van 12 tot 21 jaar met een licht verstandelijke beperking en complexe (gedrags)problemen. De jongeren krijgen ruimte om te leren en te experimenteren in een bosrijke, prikkelarme omgeving met eigentijdse woon- en leefomstandigheden. Er is een positief leef-leer en werkklimaat waarbij we denken in kansen en mogelijkheden en starten daar waar de jongere zich met direct betrokkenen bevindt. Iedere jongere gaat naar school of heeft een eigen programma op maat.

Als RVE manager ben je ambassadeur van De Beele en integraal verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering, waarbij een interne focus op een transparante positieve cultuur, ondersteunende organisatiestructuur en financieel herstel de eerste prioriteiten zijn.

Wij zoeken iemand die voor De Beele staat, uitdagingen aangaat, lef toont en zich voor langere tijd wil committeren aan deze mooie organisatie. Een uitdagende functie waarbij je De Beele duurzaam positioneert binnen het zorglandschap. Cliënten en medewerkers staan hierin centraal. Je geeft op inspirerende, daadkrachtige, maar ook empathische wijze leiding aan het managementteam van De Beele.

Wat ga je doen?

Je bent integraal verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering van De Beele. De Beele bestaat momenteel uit een terreinvoorziening in Voorst, leefgroepen in de wijk en ambulante diensten. Daar bereik je positieve resultaten op het gebied van kwaliteit van dienstverlening en bedrijfsvoering. De cliënten en medewerkers staan hierbij centraal. Je geeft leiding aan een team van clusterleiders en werkt als voorzitter van het MT samen met het Hoofd Behandeling. Je bent de gesprekspartner van de jongeren-/verwantenraad, de OR, en externe stakeholders. In het bijzonder werk je samen met het management van de VSO school op het terrein om een integraal dagprogramma voor de jongeren op het terrein te borgen.

De focus van deze functie ligt in eerste instantie op het herstellen van de interne bedrijfsvoering. Vanuit de behoefte aan stabiliteit en continuïteit binnen de teams, stuur je op een cultuur, waarin positieve betrokkenheid, openheid en eigenaarschap centraal staan. Je draagt zorg voor een organisatiestructuur die deze cultuur ondersteunt. Ook het thema leiderschapsontwikkeling is hierbij essentieel.

Naar buiten toe positioneer je De Beele als landelijk en regionaal specialist voor de meest kwetsbare jongeren met een licht verstandelijke beperking. Je draagt zorg voor de verdere bestendiging van dit specialistische aanbod en voor een goede overgang naar de volwassenzorg. Je bent verantwoordelijk voor gemeentelijke accounts ten aanzien van de inkoop jeugdzorg, het account Landelijk Transitie Arrangement en voert hiervoor gesprekken met gemeenten en de VNG.

Onder verantwoordelijkheid van de directeur, ben je lid van het regionale MT. Binnen dit MT werken we vanuit een gezamenlijke ambitie en is er ruimte voor diversiteit, ontwikkeling en positieve collegiale ondersteuning.

Wat breng je mee?

  • Je hebt aantoonbare managementervaring op strategisch niveau binnen een maatschappelijk geëngageerde organisatie. Je beschikt over een relevante (management) opleiding op academisch niveau of gelijkwaardig.
  • Daarnaast heb je bij voorkeur kennis van wet- en regelgeving rond de zorg voor mensen met een LVB.
  • Je hebt een stevige persoonlijkheid en bent een inspirerend, daadkrachtig leider.
  • Je brengt focus aan, durft besluiten te nemen en bent koersvast. Je bent helder in wat je van anderen verwacht.
  • Daarnaast ben je ook empathisch en in staat om je kwetsbaar op te stellen, te reflecteren op je eigen effect op anderen. Je bent een coach in hart en nieren. Je begrijpt wat er nodig is om de medewerkers goed mee te nemen.
  • Je beschikt over goede analytische eigenschappen. Je hebt een goed financieel inzicht en begrijpt het verhaal achter de cijfers. Je hebt ervaring met omvangrijke aanbestedingstrajecten.
  • Je bent in staat om de belangen van diverse partijen af te wegen, waar mogelijk te bundelen en duidelijke kaders te stellen.
  • Je weet mensen met verschillende achtergronden en deskundigheden bijeen te brengen en als team te verbinden op visie en bedoeling. Je kunt goed luisteren en de dialoog voeren op alle niveaus. Daarbij weet je het beste uit mensen te halen.

Meer informatie

Voor meer informatie over de organisatie, zie ook de website van Pluryn. Voor meer informatie over de functie, download hier het uitgebreide functieprofiel. Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je contact opnemen met Jeannette van der Vorm, adviseur werving en search, en voor vragen over de procedure team search. Zij zijn bereikbaar via 088-0086800.

Solliciteren

De reactietermijn is gesloten.

Locatie: Voorst
Functieomvang: 36 uur
Sluitingdatum: 08-jul.-2020
Sollicitaties gesloten

Niet gevonden wat je zocht?

Bekijk deze vergelijkbare vacactures

Open sollicitatie

Junis

Voorzitter raad van bestuur

Junis
Alphen aan den Rijn 07-05-2023
Stichting Leerplein055

Voorzitter college van bestuur

Stichting Leerplein055
Apeldoorn 16-04-2023