Leeuwendaal Logo
Sint Antonius Ziekenhuis
Sint Antonius Ziekenhuis zoekt een:

Hoofd Business Control

Leeuwendaal zoekt een Hoofd Business Control voor het St. Antonius Ziekenhuis

Ben je een ervaren vakinhoudelijk expert met een duidelijke visie op ‘performance management’, dan nodigen we je van harte uit om de nadere informatie in het profiel (hierboven te downloaden) te lezen en via onze website te reageren.

Samen zorgen voor de kwaliteit van leven, daar staan de 6.000 betrokken medewerkers van het St. Antonius Ziekenhuis voor. Naast de beste patiëntenzorg staat innovatie en onderzoek centraal. Zij zijn niet voor niets een van de grootste topklinische opleidingsziekenhuizen in Nederland. En dat stralen ze ook graag uit door hun focus te leggen op continue verbetering van onze zorg. Denk aan de nieuwste behandeltechnieken en apparatuur. Hun klinische speerpunten zijn hart & vaat, longen en kanker.
St. Antonius Ziekenhuis is onderdeel van Santeon, een Nederlandse ziekenhuisgroep die bestaat uit 7 ziekenhuizen verspreid over het land. Samen werken ze aan de beste patiëntenzorg van morgen.

Het ziekenhuis staat voor een grote uitdaging. Het St. Antonius heeft zich gepositioneerd als een van de voorlopers in de zorgtransformatie, denk hierbij aan het herinrichten van de zorgketens met programma’s als “Juiste zorg op de juiste plek (met de juiste kosten)”, het sturen op waarde en de verdere ontwikkeling van de Value Based Healthcare, waarbij het St. Antonius koploper is. In het begeleiden van deze transformatie en het begeleiden van de performance van het ziekenhuis speelt de eenheid F&I en specifiek de afdeling Business Control (BC) een belangrijke rol.

De werkzaamheden van de afdeling Business Control (BC) zijn deels cyclisch (begroting, maandrapportages, managementinfo etc.) en deels projectmatig. Een belangrijke taak van de afdeling is het (proactief) ontwikkelen en leveren van informatieproducten, het sturen van de informatievoorziening. Naast het toetsen van de bereikte resultaten, het analyseren van afwijkingen en overige informatie en het adviseren van managers en afdelingshoofden op bedrijfseconomisch niveau en over beleidsaanpassingen, rekent de afdeling BC bij belangrijke keuzen in het ziekenhuis diverse toekomstscenario's door.

Voor St. Antonius zoeken we een Hoofd Business Control met een uitstekend gevoel voor cijfers en een scherp analytisch denkvermogen, die op coachende wijze leiding weet te geven en verbindingen in het huis weet te leggen. Een stevige persoonlijkheid, iemand die stelling kan en durft te nemen. Belangrijk is dat de nieuwe collega de ingezette lijn verder doorzet en de afdeling Business Control op de prominente plaats binnen de organisatie weet te houden.

Informatie

Meer informatie over de organisatie en de functie-inhoud lees je in het profiel dat je bovenaan de site kunt downloaden.
Voor meer informatie over de organisatie, zie ook de website van St. Antonius. Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met het projectbureau Werving & Search en vragen naar Janine Trompetter, adviseur werving en search. Voor vragen over de procedure met Marielle Eijken, searcher. Het projectbureau is bereikbaar via 088-00 868 00.

Solliciteren

reactietermijn is gesloten.

Locatie: Nieuwegein
Functieomvang: 36 uur per week (fulltime)
Sluitingdatum: 19-jul.-2020
Sollicitaties gesloten

Niet gevonden wat je zocht?

Bekijk deze vergelijkbare vacactures

Open sollicitatie

Junis

Voorzitter raad van bestuur

Junis
Alphen aan den Rijn 07-05-2023
Stichting Leerplein055

Voorzitter college van bestuur

Stichting Leerplein055
Apeldoorn 16-04-2023