Leeuwendaal Logo
Stichting Christelijk Onderwijs Delft
Stichting Christelijk Onderwijs Delft zoekt een:

Directeur Hof van Delft

Leeuwendaal zoekt voor Christelijk Lyceum Delft een daadkrachtige en verbindende directeur Hof van Delft (mavo/havo).

De organisatie

Stichting Christelijk Onderwijs Delft e.o. (SCO Delft) is een innovatieve en ambitieuze onderwijsorganisatie die bestaat uit drie locaties voor voortgezet onderwijs: op de locatie Molenhuispad bieden ze havo/vwo, op de locatie Hof van Delft bieden ze mavo/havo en op de locatie sc Delfland bieden ze vmbo. Daarnaast bestaat de stichting uit zeven basisscholen met tien locaties. De missie van SCO Delft is om onderwijs te bieden dat leerlingen op een actieve en veilige manier volop kansen biedt om zich te ontwikkelen tot waardevolle mensen en deelnemers aan de maatschappij. Bij de begeleiding van de leerlingen in hun groei en ontwikkeling tot volwassenen die goed voorbereid hun plek kunnen innemen in het vervolgonderwijs en de maatschappij wordt gehandeld vanuit de visie dat SCO Delft staat voor bereikbaar en kwalitatief goed, christelijk onderwijs.

Hof van Delft, staat in Delft en omgeving bekend als een kleinschalige mavo/havo school met veel vertrouwen in en aandacht voor de leerling. De school biedt onderbouw mavo en havo aan en in de bovenbouw mavo is speciale aandacht voor leerlingen die willen doorstromen naar de havo of een versnelde route in het mbo. Het onderwijs kenmerkt zich door enerzijds een degelijke kant: klassikale lessen door vakleerkrachten met veel aandacht voor kennis en vaardigheden, en anderzijds een innovatieve kant: er wordt gewerkt met vakoverstijgende projecten en talentvakken.

Het profiel en de opgave

Om de aansturing van het SCO Delft toekomstbestendig te maken is besloten dat elke locatie een eigen directeur heeft. De komende tijd staat dan ook het optimaal inrichten van de nieuwe organisatiestructuur centraal. Hiervoor zijn we op zoek naar een directeur die hier een actieve rol in gaat spelen en verder op een aansprekende manier het boegbeeld van de school weet te zijn. Hij heeft goed zicht op het reilen en zeilen van een school voor voortgezet onderwijs binnen een stedelijke omgeving. De directeur is een mensgerichte, benaderbare en verbindende leidinggevende die zichtbaar is binnen de school. Daarnaast is hij ook positief en situationeel aansturend, een integraal denkende en ondernemende persoonlijkheid die ook ondernemerschap van medewerkers stimuleert. Een ervaren, enthousiaste en daadkrachtige schoolleider met aantoonbare kennis, ervaring en affiniteit met het mavo onderwijs.

Locatie Hof van Delft is een duidelijk gepositioneerde organisatie met een stevige positie in het voortgezet onderwijs in Delft e.o. De directeur moet in staat zijn om met behoud van de fundamentele waarden het onderwijs verder en toekomstgericht te ontwikkelen, samen met alle betrokken. Hierbij zal het schoolplan leidend zijn waarbij er ruimte is om per locatie-, team en sectie verdere detaillering en specificering door te voeren.

Als u zich herkent in de opgave en het profiel van deze ambitieuze scholenorganisatie, dan nodigen we u uit om te reageren.

Informatie

Wilt u meer weten over deze organisatie, de inhoud van de functie, de opgave en de profielschets, leest u dan het functieprofiel dat u boven aan deze pagina kunt downloaden.
De procedure wordt begeleid door Betty Meijer, adviseur werving en search. Voor inhoudelijke vragen over de functie kunt u met haar contact opnemen en voor vragen over de procedure met Anouk Keiren, research consultant. Zij zijn bereikbaar via 088 – 00 868 00.

Solliciteren

Om te solliciteren, klik op de solliciteerbutton en volg de stappen zoals aangegeven. Tijdens het proces wordt gevraagd om uw emailadres, persoonsgegevens, cv en een motivatiebrief.
We ontvangen uw reactie graag uiterlijk op zondag 21 augustus.

Locatie: Delft
Functieomvang: Fulltime
Sluitingdatum: 21-aug.-2022
Sollicitaties gesloten

Niet gevonden wat je zocht?

Bekijk deze vergelijkbare vacactures

Open sollicitatie

Junis

Voorzitter raad van bestuur

Junis
Alphen aan den Rijn 07-05-2023
Stichting Leerplein055

Voorzitter college van bestuur

Stichting Leerplein055
Apeldoorn 16-04-2023