Leeuwendaal Logo
Yulius
Yulius zoekt een:

Algemeen Directeur Volwassenenzorg

LEEUWENDAAL ZOEKT EEN ALGEMEEN DIRECTEUR VOLWASSENZORG VOOR YULIUS

Heb jij hart voor de GGZ zorg en heb jij zin om een stevige transitieopgave te leiden bij een ambitieuze en innovatieve organisatie? Yulius biedt zorg en onderwijs voor kinderen, jongeren en volwassenen met psychische problemen. Samen werken zij aan het bieden van perspectief, door het vergroten van vertrouwen en zelfredzaamheid. Zij behandelen en begeleiden daarom waar mogelijk vanuit de thuissituatie van cliënten en leveren herstelgerichte zorg. Nieuwsgierig naar Yulius?

Werken bij Yulius

Werken bij Yulius betekent werken bij een organisatie waarin alles draait om aandacht. Aandacht voor cliënten, leerlingen, samenwerkingspartners, medewerkers en vrijwilligers. Zij werken intensief samen en motiveren elkaar om – altijd en overal – de best mogelijke zorg te geven. Dát is waar zij elke dag voor gaan. Samen het verschil!

Verder biedt Yulius:

  • Een prachtige opgave om, voortbouwend vanuit een solide basis, een nieuwe structuur binnen Yulius te verankeren en daarmee een bijdrage te leveren aan het realiseren van de ambities.
  • Een brede, afwisselende en stevige functie binnen een dynamisch en complex speelveld.
  • Een organisatie die gemakkelijk en direct toegankelijk is, je bent er meteen welkom en wordt gastvrij geholpen.
  • Een werksfeer die zich kenmerkt door dynamiek, informele omgangsvormen en korte communicatielijnen.m
  • Een enthousiast team met betrokken collega’s.
  • Het salaris is ingeschaald op het niveau FWG 80 conform de cao GGZ. Je ontvangt een contract voor bepaalde tijd voor de duur van een jaar met de mogelijkheid tot een contract voor onbepaalde tijd.
  • Over Yulius

Met circa 1700 medewerkers is Yulius is een van de grootste aanbieders van gespecialiseerde en generalistische geestelijke gezondheidszorg in de regio’s Drechtsteden en Rotterdam Rijnmond. De organisatie is specialist in de behandeling van kinderen, jongeren en volwassenen met psychiatrische problemen. De meeste mensen worden in hun eigen omgeving begeleid en behandeld: thuis, in de wijk, bij de huisarts of op een polikliniek. Soms zijn de klachten zo ernstig dat tijdelijke opname of verblijf in een beschermde woonomgeving nodig is. Yulius doet dit niet alleen: samen met cliënten én partners wijkteams, huisartsen, woningcorporaties en anderen werkt zij aan de positieve gezondheid van de cliënten.

Wat ga je doen?

Als gedreven en ondernemende leider ben je, samen met je duale directie-collega’s, integraal verantwoordelijk voor het aansturen van de divisie Volwassenenzorg (met 632 medewerkers) van Yulius, waarbij je zorgdraagt voor een optimale afstemming tussen het primaire zorgproces en de bedrijfsvoering. Je stuurt circa 13 teamleiders direct aan en samen zorgen jullie ervoor dat personele, organisatorische en financiële zaken vlot verlopen. Je krijgt er energie van een organisatie door een transitie te leiden en je bent in staat om als boegbeeld op inspirerende wijze verbindingen te leggen met interne en externe stakeholders. Je valt hiërarchisch rechtstreeks onder de Raad van Bestuur en bent lid van het Management Team van Yulius dat zich bezighoudt met strategische vraagstukken en het uitdragen van de gezamenlijke waarden, Leidende Principes en visie van Yulius. Je draagt actief bij en je bent mede verantwoordelijk voor de strategische koers en samenhang binnen Yulius.

Wie ben je?

Voor deze boeiende en uitdagende functie zijn wij op zoek naar een stevige en inspirerende directeur met een bedrijfskundige en/ of veranderkundige achtergrond. Iemand die koersvast is, autonoom handelt en tegelijkertijd verbindend is. Je bent in staat een complexe organisatiestructuur te overzien en daarbinnen organisatie-sensitief te handelen. Daarnaast beschik je over ruime leidinggevende ervaring en weet je hoe je mensen mee kunt nemen in een stevige transitie. Doordat je ervaring hebt met bedrijfsvoering en veranderingsprocessen, ben je complementair aan je duale collega's. Vanzelfsprekend heb je hart voor de GGZ zorg en feeling met de doelgroep, hetgeen je bij voorkeur hebt opgedaan door middel van ervaring in de sector.

Heb je daarnaast een afgeronde academische opleiding bedrijfskunde, organisatiewetenschappen of vergelijkbaar, bewezen managementkwaliteiten en ervaring in een complexe zorgorganisatie? Dan maken wij heel graag kennis met jou!

Meer informatie

Meer informatie over de functie en de opgaven voor de algemeen directeur Volwassenenzorg lees je in het uitgebreide profiel dat je bovenaan de site kunt downloaden. Om je te verdiepen in de organisatie, zie de website van Yulius. Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je contact opnemen met Janine Trompetter of Truus Strijbis, adviseurs werving en search, en voor vragen over de procedure met het projectbureau Werving en Search. Zij zijn bereikbaar via 088-0086800.

Solliciteren

Wij kijken uit naar jouw motivatie om bij Yulius te werken. Om te solliciteren klik je op de solliciteerbutton en volg je de stappen zoals aangegeven. Tijdens het proces wordt gevraagd om je emailadres, persoonsgegevens, cv en een motivatiebrief. Een assessment maakt onderdeel uit van de procedure, er worden referenties ingewonnen en er wordt een pre-employment/integriteitsonderzoek gedaan. Reactietermijn is gesloten.

Locatie: Dordrecht
Sluitingdatum: 28-dec.-2020
Sollicitaties gesloten

Niet gevonden wat je zocht?

Bekijk deze vergelijkbare vacactures

Open sollicitatie

Junis

Voorzitter raad van bestuur

Junis
Alphen aan den Rijn 07-05-2023
Stichting Leerplein055

Voorzitter college van bestuur

Stichting Leerplein055
Apeldoorn 16-04-2023