Leeuwendaal Logo
Amsta
Amsta zoekt een:

Medisch manager GRZ en Kortdurend verblijf

Leeuwendaal zoekt voor Amsta een medisch manager Geriatrische revalidatie en Kortdurend verblijf.

De organisatie

Unieke en echt Amsterdamse zorginstelling, met interessante ontwikkelopgave

Amsta is er al eeuwen voor ouderen, mensen met een verstandelijke beperking en iedere andere Amsterdammer die een steuntje in de rug nodig heeft om toch het leven te leiden dat zij gewend zijn door lekker midden in de stad te wonen. Dit op een unieke wijze omdat de zorg kleinschalig is, de locaties zich midden in de stad bevinden en de medewerkers en cliënten net zo divers zijn als de stad zelf. Het zorgdomein Geriatrische Revalidatie (GRZ) en Kortdurend verblijf is er voor iedere kwetsbare oudere die te maken heeft met de gevolgen van een ongeval, ziekte of aandoeningen en daardoor problemen heeft op het gebied van functioneren en/of denken en die een bijdrage nodig heeft aan herstel. Om alle veranderingen en ontwikkelingen binnen de zorg te blijven volgen en implementeren zoekt Amsta steeds naar nieuwe en slimme manieren om het werk makkelijker, beter én leuker te maken. Met elkaar kijken medewerkers, cliënten en naasten hoe de zorg beter, anders en/of efficiënter georganiseerd kan worden. De komende tijd staat in het teken van de implementatie van de nieuwe koers, met de titel ‘Horen en gezien worden’. En dat geldt voor cliënten, hun naasten, medewerkers en samenwerkingspartners. De afdeling GRZ en Kortdurend verblijf groeit toe naar zorgverlening vanuit één punt. De medisch manager GRZ en Kortdurend verblijf is, samen met de manager GRZ en Kortdurend verblijf, verantwoordelijk voor het efficiënt en effectief functioneren van de clusters Complex eerstelijnsverblijf en palliatief; Geriatrische revalidatie en Delierzorg en cognitieve screening. Ook zorgen jullie (samen met de overige MT-leden) voor het realiseren van de nieuwe koers en doelstellingen en voor versterking van de interne en externe samenwerking.

Profiel

We zoeken een positieve, verbindende, motiverende, innovatieve medisch manager, die een complementair en gezamenlijke verantwoordelijk duo wil gaan vormen met de algemeen manager. Je bent in staat om de aanwezige inhoudelijke expertise met elkaar te verbinden met een scherp oog voor de menselijke factor. Je beschikt over een motiverende, initiërende en faciliterende leiderschapsstijl, je bent samenwerkingsgericht en haalt de buitenwereld graag en effectief naar binnen. Inventief, analytisch, oplossingsgericht, verbindend, koersvast zijn eigenschappen die jou beschrijven. Je hebt en houdt overzicht over het geheel en je legt gemakkelijk contacten. Je verliest het beoogde resultaat en de verschillende belangen niet uit het oog, maakt waar nodig keuzes en stelt prioriteiten. Je weet anderen mee te nemen in keuzes en oplossingen. Je vervult een voorbeeldrol en je draagt bij aan een organisatiecultuur waarin in alle openheid en veiligheid ruimte is voor het professioneel reflecteren op de kwaliteit van zorg en geleverd werk, zowel op individueel niveau als in teamverband. Je weet anderen te stimuleren in hun eigen verantwoordelijkheden, kunt relativeren en straalt rust en vertrouwen uit. Je bent kortom warm zakelijk in balans.

Functie-eisen

Verder voldoet de medisch manager GRZ en Kortdurend verblijf onder andere aan de volgende belangrijke profieleisen:

  • Afgeronde academische (para-)medische opleiding.
  • Ervaring in het aansturen van medische en/of paramedische professionals binnen een complexe, logistieke, maatschappelijke werkomgeving. Bij voorkeur een ziekenhuis, VVT organisatie of een aan de VVT/VG gerelateerde kortverblijf zorgorganisatie. Ervaring met duaal management is een pre.
  • Ervaring met ontwikkeling van behandelbeleid en afstemming tussen zorgprofessionals en behandelaren.
  • Ervaring met stakeholdermanagement en externe vertegenwoordiging.
  • Ervaring in het begeleiden van veranderingen en organisatieontwikkeling, verbetering van in- en externe samenwerking en werkprocessen.

Wat biedt Amsta?

Wil jij als medisch manager GRZ en Kortdurend verblijf het verschil maken bij een echt Amsterdamse, inclusieve, bruisende organisatie met hart voor een kwetsbare doelgroep? De nieuwe koers is helder en gedragen, jij krijgt de kans om met enthousiaste en gedreven collega-MT—leden en bevlogen professionals verder te bouwen aan een breed palet aan vraagstukken, zowel in de dagelijkse zorgpraktijk als het (strategisch) beleid, kennisontwikkeling en -deling, versterking van ketensamenwerking en wijkgericht werken, organisatie- en personeelsontwikkeling. Verder biedt Amsta:

  • Een salaris afhankelijk van ervaring in FWG 70 of 75 volgens CAO VVT, dus maximaal €7.293,58 of €8.815,44 (per maand bij een 36-urige werkweek);
  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden en ontwikkelmogelijkheden;
  • Amsterdam!

Informatie

Wil je meer weten over deze organisatie, de inhoud van de functie, de opgave en de profielschets, lees dan het functieprofiel dat je boven aan deze pagina kunt downloaden.

De procedure wordt begeleid door Jeannette van der Vorm en Corinne van der Salm, senior adviseurs executive search. Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je met hen contact opnemen en voor vragen over de procedure met Anouk Keiren, research consultant. Zij zijn bereikbaar via 088 – 00 868 00.

Solliciteren

Om te solliciteren, klik op de solliciteerbutton en volg de stappen zoals aangegeven. Tijdens het proces wordt gevraagd om je e-mailadres, persoonsgegevens, cv en een motivatiebrief.

We ontvangen je reactie graag uiterlijk op dinsdag 27 juni 2023.

Locatie: Amsterdam
Functieomvang: Fulltime
Sluitingdatum: 27-jun.-2023
Sollicitaties gesloten

Niet gevonden wat je zocht?

Bekijk deze vergelijkbare vacactures

Open sollicitatie

Junis

Voorzitter raad van bestuur

Junis
Alphen aan den Rijn 07-05-2023
Stichting Leerplein055

Voorzitter college van bestuur

Stichting Leerplein055
Apeldoorn 16-04-2023