Leeuwendaal Logo
Patyna
Patyna zoekt een:

Regiomanager

Leeuwendaal zoekt voor Patyna een regiomanager

De organisatie

Patyna is een gespecialiseerde organisatie voor ouderenzorg en biedt naast intramurale zorg ook wijkverpleging en geriatrische revalidatiezorg (GRZ). Patyna beschikt over een volwaardig behandelteam dat ook voor andere zorgorganisaties in de regio actief is. Er werken circa 3.000 betrokken, professionele medewerkers die worden bijgestaan door ongeveer 2.300 vrijwilligers.

Wat biedt Patyna?

Patyna biedt je een uitdagende functie in een dynamische werkomgeving van 36 uur per week. Je maakt onderdeel uit van het MT en rapporteert aan de Raad van Bestuur. Je werkt bij een aantrekkelijke werkgever in een werkomgeving met gedreven, enthousiaste en betrokken professionals die ‘mei elkoar’ werken vanuit de kernwaarden aandacht, verbinding en vertrouwen.
Patyna kent goede arbeidsvoorwaarden en salaris conform de CAO-VVT. De functie is ingeschaald op het niveau FWG 70.

Profiel

De regiomanager is verantwoordelijk voor de aansturing van 10 WLZ locaties in Zuidwest Friesland. Je hebt geen vaste standplaats, maar werkt op de verschillende locaties in de regio. Samen met je collega-managers lever en versterk je de integrale dienstverlening rondom cliënten. Je geeft leiding aan teamleiders en locatieverpleegkundigen, die op hun beurt in duaal leiderschap verantwoordelijk zijn voor de bedrijfsvoering en kwaliteit van zorg op hun locatie. Indirect geef je leiding aan circa 570 medewerkers.

Functie-eisen

  • Je beschikt over academisch werk- en denk niveau. Je bent bekend met de zorgsector, en hebt affiniteit met de langdurige zorg.
  • Je hebt ruime integrale management ervaring en bent gewend om meerdere locaties aan te sturen in complexe organisaties, een pré is ervaring na een fusietraject.
  • Je bent bedrijfsmatig sterk en cijfermatig goed onderlegd.
  • Je bent analytisch sterk en past goed in een ‘hands on’ cultuur.
  • Je bent een spin in het web, betrokken en organisatiesensitief.
  • Je bent iemand die zegt wat hij doet, en doet wat hij zegt.
  • Je neemt het team mee in besluitvorming, werkt op een gelijkwaardige basis samen en stuurt bij waar nodig. Samen met je collega’s streef je elke dag naar het beste resultaat.
  • Informatie

Wil je meer weten over deze organisatie, de inhoud van de functie, de opgave en de profielschets, lees je dan het functieprofiel dat je hier kunt downloaden
De procedure wordt begeleid door Elizabeth de Jong en Ingrid de Boer, adviseurs werving en search. Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je met hen contact opnemen en voor vragen over de procedure met Robin de Boer, research consultant. Zij zijn bereikbaar via 088 – 00 868 00.

Solliciteren

Om te solliciteren, klik op de solliciteerbutton en volg de stappen zoals aangegeven. Tijdens het proces wordt gevraagd om je emailadres, persoonsgegevens, cv en een motivatiebrief.
We ontvangen je reactie graag uiterlijk op 15 januari 2023.

Locatie: Friesland
Functieomvang: Fulltime
Sluitingdatum: 15-jan.-2023
Sollicitaties gesloten

Niet gevonden wat je zocht?

Bekijk deze vergelijkbare vacactures

Open sollicitatie

Junis

Voorzitter raad van bestuur

Junis
Alphen aan den Rijn 07-05-2023
Stichting Leerplein055

Voorzitter college van bestuur

Stichting Leerplein055
Apeldoorn 16-04-2023