Leeuwendaal Logo
Pluryn
Pluryn zoekt een:

Directeur Zorg en Behandeling a.i.

Voor een jeugdzorg organisatie zoeken wij een interim-directeur zorg en behandeling voor de duur van 6 tot 8 maanden.

Vanwege de overstap van één van de duaal directeuren zijn zij opzoek naar een interim directeur zorg en behandeling met inhoudelijke kennis van jeugdzorg. Naast managementervaring is met name kennis over kwaliteit van jeugdzorg en het leiden van verandertrajecten cruciaal. Ervaring als behandelaar én directeur heeft voorkeur.

De opdracht die voorligt is tweeledig: het inhoudelijk aansturen van de locatie met focus op kwaliteit alsmede het versterken van de samenwerking tussen verschillende locaties. Het betreft een duaal management rol en daarom ben je een goede sparringpartner voor de directeur bedrijfsvoering.

Het gaat om een tijdelijke rol voor ca. 6 tot 8 maanden in de regio Midden-Oost Nederland. Reageren kan tot 8 augustus a.s.

Solliciteren?

Om te solliciteren, klik op de solliciteerbutton en volg de stappen zoals aangegeven. Tijdens het proces wordt gevraagd om je emailadres, persoonsgegevens, cv en motivatiebrief.

Lukt het niet om je cv en motivatie via deze site te uploaden? Neem dan contact op met het projectbureau via 088-0086800.

We ontvangen jouw reactie graag uiterlijk op vrijdag 8 augustus. Een pre-employment check maakt deel uit van de procedure.

Meer informatie?

Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met adviseur Interimmanagement Elizabeth de Jong via (06) 29004738 en voor vragen over de procedure met het projectbureau Interimmanagement via telefoonnummer (088) 00 868 00.

Locatie: Regio Midden-Oost Nederland
Functieomvang: ca. vier dagen voor de duur van 6 tot 8 maanden
Sluitingdatum: 08-aug.-2022
Sollicitaties gesloten

Niet gevonden wat je zocht?

Bekijk deze vergelijkbare vacactures

Open sollicitatie

Junis

Voorzitter raad van bestuur

Junis
Alphen aan den Rijn 07-05-2023
Stichting Leerplein055

Voorzitter college van bestuur

Stichting Leerplein055
Apeldoorn 16-04-2023