Leeuwendaal Logo
Bazalt groep
Bazalt groep zoekt een:

Manager Onderwijsadvies

Leeuwendaal zoekt voor Bazalt Groep een manager Onderwijsadvies. 

De organisatie

Bazalt Groep is een van de grootste onderwijs expertisecentra in Nederland, opgericht in 2013 en ontstaan uit Bazalt, het Haags Centrum voor Onderwijsadvies (HCO), en het Regionaal Pedagogisch Centrum Zeeland (RPCZ). Met ruim 160 medewerkers werkt Bazalt Groep in heel Nederland, met de focus op de regio’s Zuid-Holland en Zeeland. 

Dit doen zij in het basis, voortgezet en middelbaar onderwijs en op kinderdagverblijven, kindcentra en peuterspeelzalen. 

Bazalt Groep adviseert, traint en begeleidt professionals, ouders en scholen. Daarnaast onderzoeken, adviseren en begeleiden zij leerlingen van 0-18 jaar. Zij maken hun werk compleet met educatieve uitgaven. Tot slot, organiseert Bazalt Groep landelijke congressen met toonaangevende, internationale onderwijsexperts. 

De opgave

 Het team onderwijsadvies (intern genoemd team schoolontwikkeling) is na een herindeling vanaf januari 2023 opnieuw ingericht en bestaat uit 35 medewerkers. Naast de manager (deze positie is nu interim ingevuld) zijn twee coördinerend adviseurs binnen het team beschikbaar voor de coördinatie van werkzaamheden en begeleiding van medewerkers. 

Op dit moment is er behoefte aan een ervaren en bevlogen manager die met het team onderwijsadvies verder bouwt aan een gezonde bedrijfsvoering en aan de collectieve en individuele ontwikkeling van het team. Wij zoeken iemand die de kwaliteit van de uitvoering bewaakt, iemand die het team coacht en begeleidt. Jij weet hierbij hoe je helder moet communiceren. Je bent iemand met lef en weet hoe je op resultaat moet sturen. 

Je draagt als manager Onderwijsadvies verantwoordelijkheid voor het team onderwijsadvies en je bewaakt de kaders waarbinnen de dienstverlening plaatsvindt. Je vertaalt het ondernemingsplan naar acties voor jouw team en je onderhoudt de relaties en netwerken in het werkveld. Je zorgt daarbij voor de invulling van de personele en financiële randvoorwaarden waardoor het mogelijk is de teamdoelstellingen te realiseren. Het team heeft Den Haag en Goes als standplaats en het is van belang dat je je aandacht goed over deze collega’s verdeeld. Je legt verantwoording af aan de bestuurder. 

Profiel

 Om deze interessante en dynamische positie succesvol te kunnen vervullen is het belangrijk dat je jouw leidinggevende ervaring meebrengt gecombineerd met jouw affiniteit met onderwijs (kwaliteit). 

Verder voldoe je aan de volgende belangrijke profieleisen: 

  • Universitair werk- en denkniveau;
  • Leiderschapsstijl waarbij je ruimte biedt aan professionals en stuurt op resultaat;
  • Meerdere jaren ervaring in een vergelijkbare functie, bij voorkeur in verschillende sectoren, ook buiten het onderwijs.

Wat biedt Bazalt groep?

Het vervullen van deze interessante vacature doe je in een boeiende en uitdagende werkomgeving met een prettige werksfeer met bevlogen professionals waarbij je zowel hybride als op locaties Den Haag (standplaats) als Goes werkt. Hierbij past een marktconform salaris, schaal 13 van CAO OAB, afhankelijk van ervaring en opleiding variërend van € 4466,- t/m € 6698,- bruto per maand, en een goed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden én ruimte voor professionele ontwikkeling. 

Informatie

Wil je meer weten over deze organisatie, de inhoud van de functie, de opgave en de profielschets, lees dan het functieprofiel dat je boven aan deze pagina kunt downloaden.

De procedure wordt begeleid door Betty Meijer, senior adviseur executive search. Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je met haar contact opnemen en voor vragen over de procedure met Quintin Sieburgh Sjoerdsma, research consultant. Zij zijn bereikbaar via 088 – 00 868 00.

Solliciteren

Om te solliciteren, klik op de solliciteerbutton en volg de stappen zoals aangegeven. Tijdens het proces wordt gevraagd om je e-mailadres, persoonsgegevens, cv en een motivatiebrief.

We ontvangen je reactie graag uiterlijk op zondag 11 juni2023.

Locatie: Den Haag
Functieomvang: Fulltime
Sluitingdatum: 11-jun.-2023
Sollicitaties gesloten

Niet gevonden wat je zocht?

Bekijk deze vergelijkbare vacactures

Open sollicitatie

Junis

Voorzitter raad van bestuur

Junis
Alphen aan den Rijn 07-05-2023
Stichting Leerplein055

Voorzitter college van bestuur

Stichting Leerplein055
Apeldoorn 16-04-2023